Čo robiť, keď mama priateľa narúša naše súkromie?
Ahojte. Mam 30 rokov a priatel 33. Este byva u mamy. Ked tam prídem na víkend a sme v jeho izbe tak jeho mama vždy bez zaklopania vtrhne do izby aj 10 x za sebou , a raz sme mali na male aby nas neprichytila pri sexe.... plus hovorí ze ked tam prídem na víkend tak ci sme tam prisli ležať alebo za ňou tak chce aby sme všetok cas trávili pri nej ked vari alebo v obyvacke. Priateľ je cez týždeň na ubytovni pracovne domov chodí len na víkendy. Riešime spoločne byvanie no zatial to je takto. Je to normálne?
Ale veď na konikovi sme sa už XYkrat dozvedeli, že keď 33 ročný chlap byva s mamkou je to úplne normalne a bežne a prečo by mal vyhadzovať chudáčik peniaze na hypotéku 🤣
@anonym_f066b8 byvanie si nehladame kvoli vaznej znamosti.
Hanba by ma fackovala sa vo veku 33 rokov vracat k matke a tvarit sa, ze som ta doma, vodit si tam frajera a tr*kat tam z vesela.
@petrahl veď nevieš o tejto rodine a situácii nič. Chalan si možno nemohol dovoliť vlastné bývanie/podnájom, možno bol roky v zahraničí, tak to nepotreboval riešiť, možno aj matke vyhovuje, že nie je vo veľkom byte sama. Nevieme, či si tam frajerku vodí pol roka alebo mesiac...atď atď. Autorka tu rieši obyčajne (ne)kopanie na dvere. Ja klopem aj mojim teenagerom, keď chcem vojsť do ich izieb. Keď si budú domov vodiť frajerov/ky a bude mi to vadiť, tak to s nimi poriešim. Ale nie takto primitívne. Ak to je teda prípad matky z príspevku. Možno sú tam iné dôvody, ja neviem.
Máš 30 a ešte nemáš vlastné bývanie? Čo si robila doteraz? Ak by som nemala dobrý vzťah s matkou priateľa, potom by som tam nikdy nešla. Z tvojej strany je to poriadna drzosť. Ona svojim správaním ti dáva na vedomie, že ťa tam nechce. Tebe to vôbec nedošlo, že tam nie si chcená, ale trpená? A ešte máš nejaké nároky. Si na návšteve, tak sa tak správaj. Zatvárať sa do izby s priateľom na návšteve je veľmi primitívne.
@viestta lebo mame zle vztahy
@anonym_autor kto vie prečo? Tak ticho suchaj nohami a nesťažujem sa
V 30r a pytas sa co robit aby ti matka tvojho 33r priatela nenarusala intimitu v jeho detskej izbe v jeho rodicovskom dome? Tak hadam by ste sa mali osamostatnit - obidvaja a potom vam uz nebude narusat intimitu svokra v jej baraku

@anonym_f066b8 byvanie si nehladame kvoli vaznej znamosti.
Hanba by ma fackovala sa vo veku 33 rokov vracat k matke a tvarit sa, ze som ta doma, vodit si tam frajera a tr*kat tam z vesela.
@petrahl Pekne sa ti to aj rýmuje😝