Čo robiť, keď mama priateľa narúša naše súkromie?
Ahojte. Mam 30 rokov a priatel 33. Este byva u mamy. Ked tam prídem na víkend a sme v jeho izbe tak jeho mama vždy bez zaklopania vtrhne do izby aj 10 x za sebou , a raz sme mali na male aby nas neprichytila pri sexe.... plus hovorí ze ked tam prídem na víkend tak ci sme tam prisli ležať alebo za ňou tak chce aby sme všetok cas trávili pri nej ked vari alebo v obyvacke. Priateľ je cez týždeň na ubytovni pracovne domov chodí len na víkendy. Riešime spoločne byvanie no zatial to je takto. Je to normálne?
Asi má mama toho už po krk. Synček po 30tke si nosí do jej bytu frajerku a až vám musí aj variť. Možno očakáva že keď "chlapec" býva ešte doma tak cez víkend niečo doma aj spraví. Nie že sa len peleší v posteli.
Jeho mama je ešte v pohode, ja by som to u seba doma nestrpela. A ešte že máte zlé vzťahy a dotrepeš sa tam na víkend???? Sila...
@anonym_autor no co moja, uz si tej svojej buducej svokre vytrela zrak? Alebo aspon podlahy, ked uz si u nej na cely vikend.
@anonym_e7dc0b poznas platy na slovensku????
@anonym_fab6d6 netrep. Sú dvaja zarábajúci ľudia. Na prenájom hádam nájdu každý 250-300 eur
@anonym_autor počuj a nearusate vy dvaja ,30tnici,trochu to súkromie "svokre"? Sebareflexia tibasi nič nehovorí. Veď choďte k tebe,alebo k tvojim rodičom sa váľať. A budeš mať.
@anonym_fab6d6 netrep. Sú dvaja zarábajúci ľudia. Na prenájom hádam nájdu každý 250-300 eur
@anonym_e7dc0b agresivna anonymka.🤭
U nas pod 450e nenajdes. Z 900e dat polovicu na prenajkm, dakujem.
@anonym_fab6d6 to je vás problém, keď nechcete dať toľko na prenájom.Ste dvaja vo veku kedy sa máte starať sami o seba A nie chodiť k svokre a prelezat víkend.To je už trápne v tom veku už idete jeho mame na nervy, ale keď zakričí obed je hotový to nevadí však?Tak choďte bývať na ubytovnu obidvaja
@anonym_autor Nenormalne je skor to, nemate v tomto veku vlastne byvanie a stretavate sa ako teenageri u mamicky
Nemas pocit, ze jej dost narusas sukromnie, ked si tam nasackovana?
Uz ste obaja dost stari, aby ste kempovali u rodicov
@anonym_fab6d6 Prenajimam velmi slusny komplete zariadeny 2izbak za 650 eur aj s energiami. V Bratislave Karlova Ves. Kde je to u Vas? Na osobu cez 300 eur to je vela pre 2?
@anonym_autor Zareagujem hneď na nadpis diskusie. Nie priateľova mama narúša vaše súkromie, ale vy dvaja narúšate jej súkromie. Je to predsa jej byt. Keď tam už ste, mali by ste s niečím pomôcť a aspoň hodinku sa venovať jej, ak jej na tom záleží, porozprávať sa, vypiť spolu kávu, priložiť ruku k dielu (navariť)...
Keď chcete mať "súkromie", tak snáď je vo dverách kľúč, stačí zamknúť.
Ty kde bývaš? Nemôže prísť cez víkend priateľ k tebe?
@anonym_autor Zareagujem hneď na nadpis diskusie. Nie priateľova mama narúša vaše súkromie, ale vy dvaja narúšate jej súkromie. Je to predsa jej byt. Keď tam už ste, mali by ste s niečím pomôcť a aspoň hodinku sa venovať jej, ak jej na tom záleží, porozprávať sa, vypiť spolu kávu, priložiť ruku k dielu (navariť)...
Keď chcete mať "súkromie", tak snáď je vo dverách kľúč, stačí zamknúť.
Ty kde bývaš? Nemôže prísť cez víkend priateľ k tebe?
@sovica To je take slovenske vyzierat rodicov pomaly do 40, lebo vsak ti su zadarmo a este sa stazovat, ze im narusa sukromie. Neskutocne
@anonym_autor možno to robí preto, lebo jej tým leziete na nervy. Pokial k nemu dôjdete si zasexovat, je to vrchol drzosti, sorry. Ono na návštevu sa totižto sexovať nechodí. Druhá vec je, či ti fakt nie je trápne v 30tke sexovať vo frajerovej detskej izbicke. Byt na jej mieste, normalne ti to aj poviem.
@anonym_4b465f ano bud zaklopkam alebo uz zdialky volam,aby ma dotycna osoba pocula,ze idem...
@osky presne takto som to robila ja, keď u nás bola synovia frajerka. Nikdy by som nevtrhla len tak do izby. A cez deň neboli ani zavretí, jedine na noc, keď tu aj prespala.
Autorka sa odmlčala, asi čakala na iné odpovede.
Inak co si pamatam za mladych cias, ked som bola u frajera, a boli doma aj rodicia, nikdy sme neboli zalezeni v izbe, ale sedeli sme v obyvacke. Vacsinou som bola u neho, ked rodicia boli prec, mali sme stastie, ze chodili na vikendy. A to som mala tak 18-19. Od 22 sme mali spolocne byvanie na hypo, nehrozi, zeby sme byvali s rodicmi
@anonym_fab6d6 to je vás problém, keď nechcete dať toľko na prenájom.Ste dvaja vo veku kedy sa máte starať sami o seba A nie chodiť k svokre a prelezat víkend.To je už trápne v tom veku už idete jeho mame na nervy, ale keď zakričí obed je hotový to nevadí však?Tak choďte bývať na ubytovnu obidvaja
@luccija moj isto nie, ja mam svoj dom bez hypo😂
My sme napríklad u svokry nikdy nesexovali, ani teraz keď sme manželia. NIKDY. Chodíme tam na návštevu a na sex mame vlastný byt alebo predtým podnajom
Nie je to normálne
@anonym_fab6d6 píšem o 2 osobách. Haloooo. Čítaj. 😁😁😁
sexujte inde, nie v detskej izbicke 33-rocneho chlapa!
@anonym_autor co robit? Nenarusat sukromie jeho mamy, spravat sa adekvatne svojmu veku a najst si konecne vlastne byvanie.
Come on, tu sa mala predsa ohovarat priatelova mama, nie autorka🤣🤣
Bože zasa tieto dristy o vlastnom bývaní. Modrý koník je bublina, kde všetky zarábajú par tisíc mesačne...
Realita je ale úplne iná, podľa prieskumu Eurostatu slováci odchádzajú z rodičovského domu najneskôr (v priemere vo veku 33 rokov). A nie, nie je to podľa trvalého pobytu, je to výsledok dotaznikoveho prieskumu na vzorke repsodentov odzrkadlujuci populáciu Slovenská. A relaita je tiez taka, že s priemerným platom (alebo aj medianovym - TJ polka ľudí zarába menej) je človek bez šance, aby si dovolil ušetriť na vlastné bývanie a popritom platiť nájom čo i len za garsónku. Proste to neide. Kto zarába priemerný plat, potrebuje ešte jedného človeka inak nemá šancu ísť do nájmu, maximálne na spolubyvanie do zdieľaneho bytu. Ano modrýkoník je výnimka, tu všetky hneď po škole zarábali 10k mesačne a maju 30 investičných bytov. Realita je iná, mladí ľudia majú šancu zabezpečiť si bývanie jedine v pare alebo s podporou rodičou. Jednotlivec potrebuje viac ako nadpriemerný plat.
, ak by chcel žiť vo vlastnom sam, inak dá všetko na nájom.
Bože zasa tieto dristy o vlastnom bývaní. Modrý koník je bublina, kde všetky zarábajú par tisíc mesačne...
Realita je ale úplne iná, podľa prieskumu Eurostatu slováci odchádzajú z rodičovského domu najneskôr (v priemere vo veku 33 rokov). A nie, nie je to podľa trvalého pobytu, je to výsledok dotaznikoveho prieskumu na vzorke repsodentov odzrkadlujuci populáciu Slovenská. A relaita je tiez taka, že s priemerným platom (alebo aj medianovym - TJ polka ľudí zarába menej) je človek bez šance, aby si dovolil ušetriť na vlastné bývanie a popritom platiť nájom čo i len za garsónku. Proste to neide. Kto zarába priemerný plat, potrebuje ešte jedného človeka inak nemá šancu ísť do nájmu, maximálne na spolubyvanie do zdieľaneho bytu. Ano modrýkoník je výnimka, tu všetky hneď po škole zarábali 10k mesačne a maju 30 investičných bytov. Realita je iná, mladí ľudia majú šancu zabezpečiť si bývanie jedine v pare alebo s podporou rodičou. Jednotlivec potrebuje viac ako nadpriemerný plat.
, ak by chcel žiť vo vlastnom sam, inak dá všetko na nájom.
@kabyko Trafena hus zagagala? Vsak oni su dvaja, tak uz davno mohli nieco splasit. Namiesto toho sa zasiju na cely vikend do detskej izby 33rocneho chlapa. Nic??? V pohode???
@kabyko Trafena hus zagagala? Vsak oni su dvaja, tak uz davno mohli nieco splasit. Namiesto toho sa zasiju na cely vikend do detskej izby 33rocneho chlapa. Nic??? V pohode???
@anonym_62e637 a este sa daju obsluhovat, lebo im ani netrkne vyliezt z pelecha a spytat sa, ze ci netreba s niecim pomoct. Ako bonus este donesie mlady muz za tasku spinaeho pradla, nech sa mamka postara...

Vy narusate jej sukromie: Sa zobudte obidvaja!!!
@anonym_91a2a3 poznáme a áno dá sa zohnať bývanie. Ak by sa nedalo, nikto s platom na SK by nemal bývanie sám