Čo robiť, keď manžel zľahčuje svoju atraktívnu kolegyňu?
Akože moc toto neriešim vôbec priznám sa ale raz mi hovoril aká je pošahana že ponúkala trojku niekomu v práci. Tak som si ňu dnes vyhľadala fakt že po dlhej dobe ma to tak napadlo a muž mi povedal že je stará škaredá - tlsta (myslím) a akože žart pozerám jej story a prezentuje sa ako úplná k*rva a postavu ma dobrú venuje sa alebo venovala sa tancu . Čo si o tom myslite? Akože nasrata som
keby tvoj muž o kolegyňu nemal záujem, tak ju oni nespomenie. Asi sa mu páči, ale aby nebolo doma z toho dusno tak radšej povie že je škaredá, stará a pod.
S kolegyňou ťaháš za kratčí koniec
Iba ako mi hovoril že je bláznivá čo urobila to neriešim že ponúkala trojku jeho kolegom. A sám od seba mi to povedal. Čo ja viem možno preto aby som sa necítila zle v neistote. To je jedno ďakujem ženy vždy ma tu utvdite že ženy držia spolu. A ty
@viestta musíš byt v každej p.ci Strcena po celom MK si premúdrelá srandistka mas pocit že sa musíš k všetkému vyjadrovať lebo si ty dokonala a nikdy si neriešila nič na čo by si nemala odpoved
@anonym_autor mat teba doma ako manželku, už aj vlastny chlap sa ta boji a neprizna, ani to, že sa mu paci, asi tu trojku ponukla aj jemu 😅😅😅😐 neurazaj tu laskavo niekoho, chcela si pocut nazor, ale robis kravu len sama zo seba
@anonym_a48d53 práveže ja som s tým v pohode keby muž pochváli nejakú ženu mám radšej takto sa baviť . Práveže nemusel povedať vôbec nič ale vybral si to
@anonym_autor ano si tak v pohode že pišeš na MK 😂
kolko kolegýn má v práci ? počet .. spominá komplet všetky alebo len par
v prekade rieši len tie čo ho zaujímaju, proste mu šrotuju v hlave, rozmyšla
to iste povie ti len o pár kolegoch nie o všetkých, muži su fakt drbny
aj môj -viem o pár viac než by som chcela alebo potrebovala
povedal ti to tak aby bol čo najmenší pruser ....
a otázku či by som si dal trojku ruku na srdce kto ju neriešil aspon v teoretickej rovine ake by to bolo a či by som to dal vedel dat / dala
Takže ma tu idete len zhadzovať áno?
@anonym_autor
Koluje aj taký vtip,že aký je rozdiel medzi ženou a žumpou?
Žiadny.Buď je nasratá alebo vyčerpaná.
Sorry,to len na odľahčenie,nič osobné.
@anonym_autor nechce ju, dovi, zjavne sa mu nepaci. Moj mal tiez taku kolegynu a odisla z firmy. Dalsi chlapi s nou tiez nic nechceli a ten jeden, co mal sa chytro vyzenil 80km od dotycnej. Myslis, ze muz potrebuje problemy s takou onou?
@anonym_autor nechce ju, dovi, zjavne sa mu nepaci. Moj mal tiez taku kolegynu a odisla z firmy. Dalsi chlapi s nou tiez nic nechceli a ten jeden, co mal sa chytro vyzenil 80km od dotycnej. Myslis, ze muz potrebuje problemy s takou onou?
@kiki68 ďakujem 😉
@kiki68 ďakujem 😉
@anonym_autor Prehod to na seba, chcela by si kolegu, co je znamy playboy a suknickar? Pre mna hotova nocna mora. Nikto to nepotrebuje mat ma vizitke, ze s tymto bol sex a dalsimi xy. Moze byt relativne pekna, pekny a stale to bude len firemne pozlatko, co da kadekomu
O cudzej žene písať že je pošahana ku..a a v práci niekomu ponukala 3.Zaujimave že akurat tvoj muž to vie že ponúkala 3 a komu že.Ked o tom vie tvoj muž tak zrejme to počul nejaku klebetu a širi dalej.Je veľmi čudne o niekom písať že čo je zač ked ju ani nepoznaš. Nepoznáš nič ako žije ako býva či nema rodinu či nema nejake problémy choroby a ideš o nej vypisovať preboha žena dospej.Len z rozpravanie muža ktorý len pobera klamstva a nádava na nu pred tebou. A rozširuje o nej klebety aby sa takýmto tempom nedostal do problémov. Pochybuje že nejaka žena by ponúkala niekomu 3 v práci aby sa po práci niekto s ňou stretol to určite.Hned idem veriť tomu že niekoho lákala na sex v robote.To si zrejme tvoj muž vymyslel.Hladnemu sa len o chlebe sniva.
O cudzej žene písať že je pošahana ku..a a v práci niekomu ponukala 3.Zaujimave že akurat tvoj muž to vie že ponúkala 3 a komu že.Ked o tom vie tvoj muž tak zrejme to počul nejaku klebetu a širi dalej.Je veľmi čudne o niekom písať že čo je zač ked ju ani nepoznaš. Nepoznáš nič ako žije ako býva či nema rodinu či nema nejake problémy choroby a ideš o nej vypisovať preboha žena dospej.Len z rozpravanie muža ktorý len pobera klamstva a nádava na nu pred tebou. A rozširuje o nej klebety aby sa takýmto tempom nedostal do problémov. Pochybuje že nejaka žena by ponúkala niekomu 3 v práci aby sa po práci niekto s ňou stretol to určite.Hned idem veriť tomu že niekoho lákala na sex v robote.To si zrejme tvoj muž vymyslel.Hladnemu sa len o chlebe sniva.
@alickapusinka ale to neni žiadna klebeta. Videla som jej profil a hned som vedela ktorá bije. Hovorila to jeho kolegom a kolegyni im to ponúkala. Ak by bola nejaká choré tak asi by ju nezamestnávali tam kde pracujú 😃

boze dalsia psychopatka na scene.. vies kolko je zien na svete, ktore su krajsie, mudrejsie, sikovnejsie ako ty? podla mna by si ma svojho muza doma drzat na retazi.