icon

Čo robiť, keď manžel zľahčuje svoju atraktívnu kolegyňu?

27. mar 2026

Akože moc toto neriešim vôbec priznám sa ale raz mi hovoril aká je pošahana že ponúkala trojku niekomu v práci. Tak som si ňu dnes vyhľadala fakt že po dlhej dobe ma to tak napadlo a muž mi povedal že je stará škaredá - tlsta (myslím) a akože žart pozerám jej story a prezentuje sa ako úplná k*rva a postavu ma dobrú venuje sa alebo venovala sa tancu . Čo si o tom myslite? Akože nasrata som

Strana
z2
anonym_26d683
28. mar 2026

boze dalsia psychopatka na scene.. vies kolko je zien na svete, ktore su krajsie, mudrejsie, sikovnejsie ako ty? podla mna by si ma svojho muza doma drzat na retazi.

anonym_8ef4cf
28. mar 2026

keby tvoj muž o kolegyňu nemal záujem, tak ju oni nespomenie. Asi sa mu páči, ale aby nebolo doma z toho dusno tak radšej povie že je škaredá, stará a pod.
S kolegyňou ťaháš za kratčí koniec

anonym_471f8d
28. mar 2026
@anonym_autor

Iba ako mi hovoril že je bláznivá čo urobila to neriešim že ponúkala trojku jeho kolegom. A sám od seba mi to povedal. Čo ja viem možno preto aby som sa necítila zle v neistote. To je jedno ďakujem ženy vždy ma tu utvdite že ženy držia spolu. A ty
@viestta musíš byt v každej p.ci Strcena po celom MK si premúdrelá srandistka mas pocit že sa musíš k všetkému vyjadrovať lebo si ty dokonala a nikdy si neriešila nič na čo by si nemala odpoved

@anonym_autor mat teba doma ako manželku, už aj vlastny chlap sa ta boji a neprizna, ani to, že sa mu paci, asi tu trojku ponukla aj jemu 😅😅😅😐 neurazaj tu laskavo niekoho, chcela si pocut nazor, ale robis kravu len sama zo seba

sara07
28. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_a48d53 práveže ja som s tým v pohode keby muž pochváli nejakú ženu mám radšej takto sa baviť . Práveže nemusel povedať vôbec nič ale vybral si to

@anonym_autor ano si tak v pohode že pišeš na MK 😂

sara07
28. mar 2026

kolko kolegýn má v práci ? počet .. spominá komplet všetky alebo len par
v prekade rieši len tie čo ho zaujímaju, proste mu šrotuju v hlave, rozmyšla
to iste povie ti len o pár kolegoch nie o všetkých, muži su fakt drbny
aj môj -viem o pár viac než by som chcela alebo potrebovala
povedal ti to tak aby bol čo najmenší pruser ....
a otázku či by som si dal trojku ruku na srdce kto ju neriešil aspon v teoretickej rovine ake by to bolo a či by som to dal vedel dat / dala

domkakvet
28. mar 2026
@anonym_autor

@domkakvet nie nie je stará vôbec 😃 ale dobre ja som psychopat 🤣 a žiarlivka no. Chudák ten môj muž

@anonym_autor tazko to hodnotit, cele je to ako vytrhnute z nejakeho kontextu, ale skor sa mi to nepozdava.

anonym_ca9737
28. mar 2026
@anonym_autor

Takže ma tu idete len zhadzovať áno?

@anonym_autor
Koluje aj taký vtip,že aký je rozdiel medzi ženou a žumpou?
Žiadny.Buď je nasratá alebo vyčerpaná.
Sorry,to len na odľahčenie,nič osobné.

kiki68
28. mar 2026

@anonym_autor nechce ju, dovi, zjavne sa mu nepaci. Moj mal tiez taku kolegynu a odisla z firmy. Dalsi chlapi s nou tiez nic nechceli a ten jeden, co mal sa chytro vyzenil 80km od dotycnej. Myslis, ze muz potrebuje problemy s takou onou?

autor
28. mar 2026
@kiki68

@anonym_autor nechce ju, dovi, zjavne sa mu nepaci. Moj mal tiez taku kolegynu a odisla z firmy. Dalsi chlapi s nou tiez nic nechceli a ten jeden, co mal sa chytro vyzenil 80km od dotycnej. Myslis, ze muz potrebuje problemy s takou onou?

@kiki68 ďakujem 😉

kiki68
28. mar 2026
@anonym_autor

@kiki68 ďakujem 😉

@anonym_autor Prehod to na seba, chcela by si kolegu, co je znamy playboy a suknickar? Pre mna hotova nocna mora. Nikto to nepotrebuje mat ma vizitke, ze s tymto bol sex a dalsimi xy. Moze byt relativne pekna, pekny a stale to bude len firemne pozlatko, co da kadekomu

alickapusinka
28. mar 2026

O cudzej žene písať že je pošahana ku..a a v práci niekomu ponukala 3.Zaujimave že akurat tvoj muž to vie že ponúkala 3 a komu že.Ked o tom vie tvoj muž tak zrejme to počul nejaku klebetu a širi dalej.Je veľmi čudne o niekom písať že čo je zač ked ju ani nepoznaš. Nepoznáš nič ako žije ako býva či nema rodinu či nema nejake problémy choroby a ideš o nej vypisovať preboha žena dospej.Len z rozpravanie muža ktorý len pobera klamstva a nádava na nu pred tebou. A rozširuje o nej klebety aby sa takýmto tempom nedostal do problémov. Pochybuje že nejaka žena by ponúkala niekomu 3 v práci aby sa po práci niekto s ňou stretol to určite.Hned idem veriť tomu že niekoho lákala na sex v robote.To si zrejme tvoj muž vymyslel.Hladnemu sa len o chlebe sniva.

maminkadeticiek
28. mar 2026

Myslim,ze ti hrabe.Aspon 2 deti ti treba aby si nemala cas na somariny.

autor
28. mar 2026
@alickapusinka

O cudzej žene písať že je pošahana ku..a a v práci niekomu ponukala 3.Zaujimave že akurat tvoj muž to vie že ponúkala 3 a komu že.Ked o tom vie tvoj muž tak zrejme to počul nejaku klebetu a širi dalej.Je veľmi čudne o niekom písať že čo je zač ked ju ani nepoznaš. Nepoznáš nič ako žije ako býva či nema rodinu či nema nejake problémy choroby a ideš o nej vypisovať preboha žena dospej.Len z rozpravanie muža ktorý len pobera klamstva a nádava na nu pred tebou. A rozširuje o nej klebety aby sa takýmto tempom nedostal do problémov. Pochybuje že nejaka žena by ponúkala niekomu 3 v práci aby sa po práci niekto s ňou stretol to určite.Hned idem veriť tomu že niekoho lákala na sex v robote.To si zrejme tvoj muž vymyslel.Hladnemu sa len o chlebe sniva.

@alickapusinka ale to neni žiadna klebeta. Videla som jej profil a hned som vedela ktorá bije. Hovorila to jeho kolegom a kolegyni im to ponúkala. Ak by bola nejaká choré tak asi by ju nezamestnávali tam kde pracujú 😃

orisker
29. mar 2026

Netreba robiť nič, tá atraktívna kolegyňa urobí všetko sama.
😉

sisamisaaa
30. mar 2026

@anonym_autor vôbec nerozumiem čo píšeš, skús to nejako rozviť

Strana
z2