Čo robiť, keď máte city k zubárke?
Zdravím,
Pred pár mesiacmi som sa rozhodol dať do poriadku zuby a našiel som si ambulanciu v PL. Ošetruje má zubárka, ktorá je pravdepodobne o pár rokov staršia.
V podstate ide o to, že mám na ňu crush a neviem čo ďalej.. Od prvej návštevy som sa tešil na ďalšiu a tak to vlastne pokračuje dookola..
Vždy keď prídem, tak sa opýta ako sa mám, aká bola cesta prípadne niečo iné. V podstate milý/profesionálny zákrok počas celého zákroku. Zatiaľ som podobný prístup u iného zubára nezažil. Úprimne som aj premýšľal, že by som ju pozval na kávu, ale tak trochu sa riadim frázou "Neser tam kde ješ".
Ešte mám celkovo u nej dva termíny pričom ďalší termín je tesne pred vianocami. Premýšľal som , že by som aspoň tej zubárke a jej asistentke kúpil nejakú drobnosť ako darček na Vianoce? Vyznie to divne?
Mne klienti bezne kupujú male darceky ale na kávu by som s nimi koly tomu nešla. Ak bude možnosť pozvy ju priamo, maximálne ta s úsmevom odmietne
@stew1e vsimni si, ake doplnky ma v ordinacii, cakarni, mozno sviecka, nejaka ikebana, dekoracia… Bonboniera je taky klasicke slovenske vsimne, to by jej nedocvaklo, ze si do nej.
PL je Poľsko predpokladám...keď povie áno,tak čo? Budeš chodiť randiť do Poľska?
@stew1e to je také milé, keď sa niekto teší k zubarke. Moj muž ma tiež peknú zubarku, vždy sa k nej tešil, ale keď ho oslovila v rade na pošte bez rúška, vôbec ju nespoznal 😅
Čokoládu a iné pasce na zuby by som zubarke nekupovala.
Možno nejakú orchideu, nech si dajú na okno, bude to aj pre sestričku a môžu ju mať roky. Možno si na teba vždy spomenie 😁
Čo sa týka pozvania, neporadím. Asi by sa cítila pod tlakom, ešte aj pred sestričkou….. možno ju môžeš počkať v aute pri ordinácii a keď pôjde z práce, akože náhodou ísť okolo a uhrať to nejak a skúsiť pozvať. A možno uvidíš, že ju tam čaká nejaký fešák už.
Keď sa ta ona pýta ako sa máš keď prídeš, pýtaj sa ty jej, či cestuje cez víkendy niekam, či ma psa, muža, deti 😁
@ailiba Preco by mal nieco kupovat? To akoze podpatim ju a ona ma povedat ano...? Nech len povie "Chcel by som sa spytat kedy mozem po zakroku pit kavu, lebo by som vas na nu rad pozval 🙂" Z toho pochopi, ze ma zmysel pre humor a je gentlamen. Nedal priamu otazku a netlaci ju do ziadnej odpovede. Ak nechce ist zasmeje sa, ak chce povie ano. Akykolvek darcek zene s ktorou nic nema je velmi nevhodny pri ziadosti o prve rande. Neviem, asi som staromodny testosteronovy chlap, ale mne sa to nepaci. Prajem vecer plny usmevov 🙂
@bystrozraky určite jej nechcem dávať darček aby som ju nejakým spôsobom "podplatil" aby potom povedala áno.. ja do tej kliniky budem chodiť ešte minimálne ďalší rok ale už nie priamo ku nej čiže ja vôbec neviem či ju aj niekde pozvem.. bolo pri mňa trochu trápne tam chodiť ak povie nie 😃
Darček jej chcem dať len skrz toho, že budú Vianoce tak ju nejako prekvapiť/potešiť.. bol som už u nej niekoľkokrát, tak jej aj možno chcem opätovať jej milý prístup počas všetkých zákrokov..
@ina2405 presne tak, už vidím, ako taký American hodí do vety slovo páči sa mi 😆😆😆
@bobrina1 no je to pravdepodobné.. už len preto ju nechcem pozývať vonku lebo danú kliniku ešte budem navštevovať a ako som spomínal minule tak nemám ani príležitosť ju pozvať niekde nakoľko stále niekto pri nás je čiže tak.. ale čo sa týka toho darčeka tak na to máš aký názor?
@laurita285 🤦♀️🤦♀️🤦♀️to ako fakt?Choď sa radšej prejsť ako rýpať pre hlúposti...Keď nemáš čo k téme iba urážať...
@stew1e mne tak napadlo, podľa mena ju nevieš nájsť na sociálnych sieťach, že by si tam o nej zistil viac? Fotky s priateľom, mužom, deťmi, z dovoleniek, možno nejaké pozdieľané stránky s výrobkami... Tak zistíš, či je sama a čo má v podstate rada 🙂
Tak ako všetkým darčeky dávať v zubnej ambulancii ,to je dosť trápne by som povedala,že ešte aj recepčnej 😀,budeš im na smiech a pripadať ako taký trapko keď tam budeš naďalej chodiť,keď už sa ti páči zubárka a ona ti robí zuby,tak skôr by som len jej niečo nazvyš,a aby to nevyzeralo blbo,že si nedal asistentke a recepčnej ,tak skôr len kávu akože pre všetky,plus pre zubarku drobnosť,určite nie šálku,veď to je už také osobné,keďže sa ani nepoznáte a ona robí len svoju prácu,či tebe či iným ľuďom ,chlapom aj ,ku každému je rovnaká ,osobne by sa stebou mimo práce ,možno ani nerozprávala,
@levandulova111 to som už urobil dávno 😅 bohužiaľ som nezistil nič veľmi podstatné 😶
@nikita1109 o tom som tiež premýšľal, že komu a čo vlastne dať 😃 keby som dal len zubárke tak by to vyznelo hocijako ale tvoj nápad sa mi celkom páči, že zubárke osobitne niečo a zvyšku dať dokopy tiež niečo..
Ono skúsme nebrať do úvahy, že sa mi páči a proste chcem jej/im len niečo podarovať keďže mám termín ozaj tesne pred vianocami - povedzme opätovať prístup, lebo bol som pri viacerých zubároch a nikde som nebol až tak spokojný
Zubárke premýšľam kúpiť nejakú šálku s jej menom a motívom jej profesie a možno ešte nejakú drobnosť lebo ozaj má nič iné nenapadá. Sladkosti sú také 50/50 a kupovať nejakú drogériu mi tiež príde blbé
Poznám lekárku, ktoru pozval pacient na rande a nakoniec sa vzali, takže šance máš. Je len na tebe či to využiješ. Ja by som si riskla. To, že budeš chodiť ďalej na ošetrenie, by som do úvahy nebrala ...však si pacient.
Takto si minimalizujes šance. Potom ani v práci, ani suseda, ani kamarátova rodina.....lebo čo ak odmietne...
A čo tak vianocne trubičky? ;)
Kúp jej niečo z astratexu a je to vybavené🤭😄
Daj si vybiť zuby, a v novom roku pokračuj s návštevami 🙃
@priscilla07 a to mi akože v čom pomôže? 🤔

A dala by som vianočnú dekoráciu, to môže nechať aj v ambulancii ak sa jej doma nebude hodiť.