icon

Čo robiť, keď máte city k zubárke?

stew1e
30. nov 2024

Zdravím,
Pred pár mesiacmi som sa rozhodol dať do poriadku zuby a našiel som si ambulanciu v PL. Ošetruje má zubárka, ktorá je pravdepodobne o pár rokov staršia.
V podstate ide o to, že mám na ňu crush a neviem čo ďalej.. Od prvej návštevy som sa tešil na ďalšiu a tak to vlastne pokračuje dookola..
Vždy keď prídem, tak sa opýta ako sa mám, aká bola cesta prípadne niečo iné. V podstate milý/profesionálny zákrok počas celého zákroku. Zatiaľ som podobný prístup u iného zubára nezažil. Úprimne som aj premýšľal, že by som ju pozval na kávu, ale tak trochu sa riadim frázou "Neser tam kde ješ".

Ešte mám celkovo u nej dva termíny pričom ďalší termín je tesne pred vianocami. Premýšľal som , že by som aspoň tej zubárke a jej asistentke kúpil nejakú drobnosť ako darček na Vianoce? Vyznie to divne?

Strana
z3
luba98
2. dec 2024

Najprv zistí,či už nieje vydatá.

ketrin1984
2. dec 2024

@stew1e
Napíš jej peknú recenziu.Daj si záležať,určite ju to poteší.

jana0412
Autor odpoveď zmazal
stew1e
autor
5. dec 2024

@luba98 a vieš mi aj povedať ako ? 😁 Jej sociálne siete som si už dávno pozeral ale nič viac som nezistil.. okrem toho nemám šancu zistiť či niekoho má alebo nie

levandulova111
5. dec 2024

@stew1e no, tak to som moc nepomohla 😅😅 ale držím palce 🍀

stew1e
autor
5. dec 2024

@levandulova111 ale každopádne ak by aj niekoho mala(čo pravdepodobne je dosť možné) a dám jej ten darček tak vyznie to veľmi čudne alebo ani nie ?😅

mantilka
5. dec 2024

Skús a uvidíš. Možno aj niekoho má ale nefunkčný vzťah.

Strana
z3