Čo robiť, keď mi partner na raňajky neupiekol jaternicu?
Ahojte.priatel si dnes robil na raňajky jaternicu a mne neurobil.vzdy keď si ide robiť toasty alebo párky alebo niečo, tak sa má pýta či si dám a dnes nie,ale väčšinou sa odhadujeme už večer.jeho odpoveď bola, že som spala.co si o tom myslíte?
Jaternica na raňajky? To žijete kde? V nejakej dzedzine kde líšky dávajú dobrú noc? 😀
@anonym_autor A decku ste čo dali ja raňajky?
@abbey1 Decku dali štanglu salámy nech si okusuje
@anonym_autor ...že ti hrabká....
@anonym_autor Však si to môžeš urobiť aj sama, dokonca by si mohla pripraviť raňajky aj jemu, toto sú zbytočné očakávania.
@anonym_autor Však tá jeho jaternica ktorou sa ťa chystal nakŕmiť vraj obsahovala nejaké "mlieko" 😂😂 Dúfam že o chvíľu nezistíš že ti do chladničky nedal chladiť citrónovú šťavu a ma odvalí. 😂😂
@jblheart ty si iny uchyl nadrzany.
Trapne tvoje komenty.
Bolo by dobre ta schladit....
Po docitani tvojich odpovedi ho zacinam lutovat. Co ho viedlo k tomu, ze si vybral nie prave najostrejsiu ceruzku z peracnika? Neboli k dispozicii lepsie modely?
Ja som citala ze ti na ranajky neupiekol jastericu 😂 a co si o tom myslim ? Ze nutne potrebujem nove okuliare .
@anonym_autor asi si darebná ty a nechce ťa obskakovať, alebo je darebný aj on.
Keď ti nedal jaternicu,ty mu nedaj predhriatej rúru 🤣
@anonym_ba4603 to ozaj??no on stále chodí do práce aj keď nemusí,teda tak mi tvrdí,že do práce
@anonym_autor prdel si robim, jezisna matko
Je to nezdravé urobil ti láskavosť
už aby tá škola začala
@anonym_autor ty sa asi strašne musis nudit ked "riesis" takuto primitivnu vec. Takouto hovadinou sa nikdy nestanes ani zaujimava ani vynimocna. Precitaj si po sebe co si napisala, co riesis a bud sa daj liecit alebo uz v zivote sa na taketo kraviny nepytaj.
@anonym_ba4603 to ozaj??no on stále chodí do práce aj keď nemusí,teda tak mi tvrdí,že do práce
@anonym_autor aj môj chodil stále do práce aj v nedeľu doobeda, keď nemusel, tiež mi nerobil raňajky, iba sebe a mal milenku..
Nechcel, aby si mu ju zjedla. trošku sebec 🤷♀️

@pikachu999 nemám potom kam s deckom ísť
@anonym_autor A decku ste čo dali ja raňajky?