Čo robiť, keď mi partner na raňajky neupiekol jaternicu?
Ahojte.priatel si dnes robil na raňajky jaternicu a mne neurobil.vzdy keď si ide robiť toasty alebo párky alebo niečo, tak sa má pýta či si dám a dnes nie,ale väčšinou sa odhadujeme už večer.jeho odpoveď bola, že som spala.co si o tom myslíte?
Myslím si že sa nudíš .
Možno ťa mal v pláne nakŕmiť inou jaternicou 😂😂
@anonym_autor ja by som sa už rozišla. Nemiluje ťa.
Ale teraz vážne, prepáč za iróniu. Nemyslím si nič. Veď ti odpovedal. Vybavené. Ak máš dodatočné otázky, tak ich smeruj na neho.
@jblheart 😂😂😂😂 tiež mi hneď napadol dvojzmysel keď napísala o jaternici. Možno nebude jaternica na raňajky ale na večeru
@anonym_autor aj vyzerate ako take jaternice, ked mavate taketo ranajky? 😅
A práve som zistila,že mi teraz ani mlieko nenachystal do kávy
@anonym_autor to je hajzel
@anonym_autor nehoráznosť!
Tieto nasilu témy 🤦🏼♀️ a ešte si niekto mysli aky je vtipný a pritom je maximálne trapny
S deckom? Ty mas teda vyjadrovanie. Tou jaternicou ti mal naklast po hlave, ale este takou zamrznutou
@anonym_autor aj vyzerate ako take jaternice, ked mavate taketo ranajky? 😅
@anonym_11e3f0 on nie,ja áno .myslíš,že to preto lebo mi chce naznačiť ,že som ja jak jaternica?
@anonym_autor Však tá jeho jaternica ktorou sa ťa chystal nakŕmiť vraj obsahovala nejaké "mlieko" 😂😂 Dúfam že o chvíľu nezistíš že ti do chladničky nedal chladiť citrónovú šťavu a ma odvalí. 😂😂
Koľkokrát sa stalo, že ti niečo nachystal, ty si to potom nechcela a musel to nasilu dojedať sám? Ak je to tento prípad, tak asi dnes prišiel ten čas, kedy ho to už prestalo baviť. Ak to tak nie je, tak má možno dnes len nejaký sebecký deň a ak je inak medzi vami všetko v poriadku, tak sa z toho do rána vyspí.
Ozaj chceš, vedieť náš názor? Tak za seba: 1.posledny víkend pred začiatkom školského roka sa treba ešte pobaviť na MK..
2.Nemam problém, tak si ho vyrobím...3.Priatela prestalo baviť,aby ťa obskakoval
Urcite ma milenku. Kamoske sa stalo to iste
Urcite ma milenku. Kamoske sa stalo to iste
@anonym_ba4603 to ozaj??no on stále chodí do práce aj keď nemusí,teda tak mi tvrdí,že do práce
@anonym_autor Skandal, mal ta fakt upiect, mila jaternicka😉
@anonym_autor Ty mas 5 rokov a priatel je tvoj otec? Prepac, ale takuto hovadinu sem zavesit😄Ale ok, aspon si pobavila😄
@anonym_11e3f0 on nie,ja áno .myslíš,že to preto lebo mi chce naznačiť ,že som ja jak jaternica?
@anonym_autor 😆😆😆 no tak.. ty by si chcela tlsteho muza?..
Volaj žandáre....
Inak autor/autorka fakt dakujem ,ja mám tak nestočnu chut na jaternicu, už pár mesiacov a dokázala som to zvládať ,ale po tomto príspevku mi je až zle ,ako by som žrala
Fakt veľké dakujem
@anonym_autor ze ti jaternica na raňajky nie je treba...
😃😀😂😃😃
Fuj, jaternica na ranajky, si vyber jogurt z chladnicky

@anonym_autor ze si spala…