Čo robiť, keď partner ruší plány na poslednú chvíľu?
Dievčatá čo si myslite o takejto situácii..
Mali sme ísť na promócie priateľovej sestre ja som kúpila darček kyticu nové šaty topánky.. Tešila som sa polroka som nebola s jeho rodicmi a jeho sestrou. Ďen pred promociami priateľ oznámi že je chorý že uvidí či niekam pôjdeme. Na to som bola nasrata, mala som na druhý deň školu. On mi povie že rano sa rozhodne či pôjdeme podľa toho ako mu bude tak som mu povedala že ja nikam nejdem že ja musím ísť do školy že to potrebujem vediet deň predtým. Od vtedy sa somnou nebaví na promociach nebol ani on. Nasralo ma to lebo je to tak každá oslava, proste daka akcia v rodine. Vždy ma daky problém alebo keď nemá tak si ho vyrobí. Jeho rodičia sa mne ani neozvali. Iba dodám že ja som sa tam mala ako dopraviť ale napísali že ak je chorý nemáme ani chodiť.
Ja si myslím, že ty sa zbytočne veľa ofukujes a on už z toho chytá depky, tak vôbec nemá chuť niekde ísť.
@kikush182329 ja sa neofukujem. Však sa somnou nebavi ja keď som prišla som sa mu normálne pozdravila aj on mne. Ďalej nič. Ja sa mu tiež nebudem strkať do riti veď ide mať 30 rokov preboha.
@colsami úplne si to vystihla ešte že ma vždy navarené upratané opraté.. ale to už tiež nieje ako dakedy. Už uprednostňujem výlety s kamoškami. Keďže on nikde nechce chodiť 🙂
No asi je načase sa rozísť, lebo sa pri ňom riadne nudíš. On žije ako dôchodca.
Akože prepáč, ale on ti povie, že je chorí a ty ostaneš nasratá. Jeho rodičia ho pochopili, bolo teda lepšie ak obaja neprídete a ty ešte čakáš, že ti bude jeho sestra volať a referovat ako tam bolo.
@kikush182329 promócie boli len čerešnička tu ide o ten princíp keď mi asi na niekom záleží tak idem aj keď ma boli hrdlo. Chápem keby ma horúčky ale taký choručký je že celý deň sa hra na playku.
Ty vôbec nevidíš, že tvoj partner má depky? A fakt by som sa vôbec necudovala ak by boli z teba.
A proste nie nejdem ak ma bolí hrdlo alebo sa hoc ako zle cítim. Aj keď len emocionálne. Nie každý je taký, že musí ísť za každých okolnosti. Ale mať pri tom vedľa seba nafuknutu harpiu, no ďakujem pekne.
@kikush182329 Aké depky má? Veď to je gaučiar🤣
@gribka1 to by si musela chápať ako sa cíti človek čo má depresie. Nechce ísť medzi ľudí a keďže to jeho psychika nedáva, tak mu telo pomôže a dodá dôvod.
@kikush182329 a čo ma depresie od narodenia aj celá jeho rodina? 🤣🤣🤣🤣 akože ty si dobre mimo to je proste povaha on je tak naučený proste nikdy nikam nechodili a ani nechodia žijú pre seba aj jeho rodičia. Ja som bola vychovaná úplne inak ty harpia 🙂
@kikush182329 No, ale existujú aj ľudia, ktorí sú proste nespoločenskí, nemusí mať každý len chorobné depresie. Takých poznám x a nemajú depresie, len sa im nechce.
Ak nema depresie a je len taka povaha, tak sa s tym treba zmierit a bud beriem a neurazam sa alebo sa rozidem. Nebudem mu este aj urazanim sa pridavat.
@gribka1 ak je taka povaha, tak to ona vie od zaciatku a nema sa preco za tolky cas nad tym rozculovat.
Môj otec bol presne takýto...a mama len trpela, až kým nepovedala dosť. Odvtedy chodila sama len s nami deťmi, lebo každý rodinný odchod niekam skončil len hádkou. Pri takomto type človeka nie je sranda žiť...osobne by som utekala od takéhoto chlapa, lebo bude len horší a horší. A komentáre typu, veď choď sama....no tak potom teda takéhoto chlapa pre život ani nepotrebuje.
Počas tých 6tich rokov vzťahu ste nikam nechodievali?
Lebo teraz sa čudovať, a pritom hovoríš, že taký bol vždy a aj jeho rodičia, tak čo vás vlastne spája?
@unicornlady 1 rok sme chodili často. Potom už menej ale strašne malo.. on len robota a domov a počítač.
Keď sa to pravidelne opakuje a si stále preto nasraná, tak sa s nim rozíď a nájdi si taký typ, ktorý pôjde všade aj z rite bude trčať pomaly. Nie je na oslavy
@gerber58 on nieje na nič. Ja chcem len normálneho chlapa ktorí bude somnou tráviť čas… nemusí chodiť somnou všade ale keď netrápia s niekým čas vôbec tak asi to už ani nieje vzťah😅
Vas vztah je na konci … ste spolubyvajuci s vyhodami. Len asi ani jeden nema gule a mozno financie to ukoncit… mozno len caka kym sa ty sama zbalis a vypadnes. Pre tvoje dobro … nestracaj cas lepsie to nebude
Socialna fobia, podrazactvo, sracstvo... Raz tu bolo dievcisko, mali ist s frajerom na svadbu, ukazala sa mu v novych satach a jeho vtedy osvietilo, ze kamos ma narodky a vlastne nemoze... Po 8.stranach dobrych rad😅sa rozhodla, ze ho kopne do riti a dobre urobila. Tiez mal vzdy nieco, ked mal ist do spolocnisti. Neviem, kd3 to ti rodicia dnes chovaju, tych poloautistov, v nejakej pivnici, ako rakusky Fritzl👿
Privelmi to prezivas. Bol chory,ty si len jeho priatelka,nevideli ste sa polroka. Zrejme nemate blizky vztah,ked sa nevidate castejsie. Proste vas beru ako par,on ochorel,tak automaticky to beali tak,ze nejdete obaja. Ja by som dar aj kyticu zaniesla,ked sa mu polepsi,ak teda kytica dovtedy prezije. Nerob dramu,tam kde netreba. Aj na riesenie nezhod treba dospiet. Mala by si sa zamysliet,co s vasim vztahom dalej,ked je toto jeho zakladna povahova crta,ktora urcuje aj to ako si predstavuje zit. Lepsie to uz nebude.
Ja si myslim ze autorku najviac hneva to, ze do poslednej chvile si nemoze byt ista ci niekam pojdu alebo nie..predsa u nas zien je to ine ako u chlapov..vyber siat, make upu, doplnkov a celkove nasadenie napr na oslavu...ja som takeho partnera mala a uz viac by som takeho veru nechcela...ked prisiel z jeho strany zase nejaky problem preco nechce ist a ja som uz vybuchla tak nakoniec sa odul on ze kvoli mne sa nejde 🙈 @autorka.. mna by to nahnevalo tiez, len teraz je na tebe ci sa cez toto prenesies alebo sa vratis z kratsej cesty
@marca12 máme dobre vzťahy ja nesoferujem bývame od nich 200 km. Bohuzial idem tam len keď ide on a vždy keď išiel on buď som mala skuskove alebo som bola na dovolenke. Alebo niečo preto som tam nebola prvýkrát tak dlho.
@lenocka8894 ďakujem že ma chápeš presne tak som to myslela.
Odid. Bude to len a len horsie
A naco by sa tam trepal chory? Mala si ist sama v zastupeni oboch.
Najprv som si myslela, ze boze aka hysterka, co prehana 😁 aj sa mi nepacilo, ze znevazujes chorobu. Mna by napriklad nasralo, keby na oslavu prisiel niekto chory rozosievat nakazu.
Ale po precitani diskusie.....dievca, utekaj kym sa da 😅 budes sa cely cas s nim len trapit alebo sa s jeho povahou zmieris a budes len prezivat. Ale o tom si myslim zivot nie je. Uvedom si, ze ked ma uz okolo 30, tak jeho povaha sa uz len tazko zmeni, ak tak len k horsiemu.
Ono to na prve precitanie naozaj vyznieva, ze aka bezcitna mrcha, co nerespektuje, ze jej priatel je chory.. az kym nezijete s clovekom, ktory pri kazdom naznaku sopliku vybera truhlu a pise zavet 🤣
Autorka, uplne chapem, mam doma nieco podobne (nastastie len co sa tej hypochondrie tyka). Prvy rok vztahu som ho lutovala pri kazdej chorobe ako strasne zalubena partnerka.. teraz po 3 rokoch si od septembra do aprila nerobim ziadne extra plany, alebo vopred pocitam ze ich zrealizujem sama, lebo slabucky soplik v nasej domacnosti nacisto zabija muzske pokolenie tak 6-7x za polroka, zarucene pred velkymi vikendovymi planmi 🤷🏻♀️
Bud sa prisposobis, zvyknes si, mavnes rukou a prestanes to riesit, alebo utekaj..

"Každým dnom rozmýšľam že to stopnem. A nie nechcem snim nič budovať ale ani on dako sa nehrnie snim sa o tom nedá rozprávať ani"
Nejake promocie jeho sestry by ma vo vasom pripade trapili najmenej, po tom, co som si precitala vsetky Tvoje komentare. To je aky vztah toto, ekonomicky vyhodny spolubyvajuci...?