Čo robiť, keď partner ruší plány na poslednú chvíľu?
Dievčatá čo si myslite o takejto situácii..
Mali sme ísť na promócie priateľovej sestre ja som kúpila darček kyticu nové šaty topánky.. Tešila som sa polroka som nebola s jeho rodicmi a jeho sestrou. Ďen pred promociami priateľ oznámi že je chorý že uvidí či niekam pôjdeme. Na to som bola nasrata, mala som na druhý deň školu. On mi povie že rano sa rozhodne či pôjdeme podľa toho ako mu bude tak som mu povedala že ja nikam nejdem že ja musím ísť do školy že to potrebujem vediet deň predtým. Od vtedy sa somnou nebaví na promociach nebol ani on. Nasralo ma to lebo je to tak každá oslava, proste daka akcia v rodine. Vždy ma daky problém alebo keď nemá tak si ho vyrobí. Jeho rodičia sa mne ani neozvali. Iba dodám že ja som sa tam mala ako dopraviť ale napísali že ak je chorý nemáme ani chodiť.
Tak ked vies ze je hypochonder tak naco kupujes saty, darcek, kvety...ked aj tak vies ze nikdy nikam nepojdete? 😁
@dzulli1980 ja mám školu posledný rok!! Veci 100 km! Neznášam toto tak už večer hádam viem ako mi je. Nezomieral! Neznášam nezodpovedných ľudí
Muži "zomierajú už pri nádche a teplote 37,1 st." ... čím skôr si na to zvykneš, tým viac nervov si ušetríš.
5r toto trpis? Preco?
Do rána mohol mať teplotu.Ja nemám teploty a cítim sa veľmi zle.Ty si tiež išla na dovolenku, alebo sa učila, keď ste mali ísť k jeho rodičom.Ale celkovo si nerozumiete budeš s ním stále nespokojná a utekať preč z bytu
@eliska13 nemala som ísť ja k jeho rodicom on išiel! Je iné keď ide človek na docolenku na ktoru človek vie že ide niekoľko mesiacov vopred.
autorka - neznasas nezodpovednych ludi. Jeho za nezodpovedneho pokladas. Preco si s nim?
a chapem ta, mam to rovnako. Promocie su celkom dolezita oslava, ak naozaj neochorel - co vidis na nom, tak je to na maslu, takyto pristup k zivotu. mam syna co vymysla kazdu chvilu boli ma brucho, hlava, cokolvek a teda vzdy ked sa niekam ide a ja mam na to nervy - no nejak s tym zijem..... ale partnera by som vyhodila z bytu s takymto pristupom.
A teba to takto baví?Kúp mu veľké zrkadlo,a kým bude oponavat tomu,koho v ňom vidí,zbal caky paky a hľadaj normálneho chlapa😉
Nerozumiem prečo si s nim? Ma veľmi ťažkú povahu. Odhalila si to...našťastie. Tak kráčaj svojou cestou. Život s takou povahou je ťažký, hľadaj ďalej a hlavne nestracaj čas.
Najvacsia hlúposť je z pohodlnosti nič nemeniť.
Nemáte záväzky, treba čím skôr konať, kým ešte sú nezadani chlapi v okolí.
Nechapem
Veľmi dobre si premysli, či s ním chceš deti a toto riešiť celý život. Čo nezmenil za päť rokov, nezmení nikdy, bude sa to len zhoršovať. Teraz je už len na tebe, či to chceš tolerovať, alebo si nájdeš niekoho, s kým si budete rozumieť.
Rozdielnosť pováh je veľmi častý dôvod rozvodov.
A uvedom si, že rozchod kým nemáte deti je o 100 percent ľahší, ako s deťmi.
Presne toto mam aj ja doma, kamkoľvek mame ist, nieco co mame uz dlhsie naplánované-dovolenka,oslava, navsteva atd…den predtym povie ,ze je chory a asi nikam nejde, nakoniec vacsinou ide,ale ja mam z toho stres,lebo do poslednej chvile teda neviem ci ideme alebo nie a ako sa zariadit +mame aj deti….odsleduj si to a ak to bude pretrvávať z mojich skusenosti je dovod na rozchod,lebo sa to bude este zhorsovat
A este chcem dodať, ze tiez pochopím,ze nechce ist ked ma teplotu,ale koli tomu ze ma tricha soplik alebo ho boli trocha hrdlo, nie je dovod rusit davno dohodnute veci, Ja ked s niekým nieco dohodnem,tak by som musela byt zdravotne velmi zle na tom aby som zo rušila .
Pusti toho truľa k vode
@viera77 👍
@kikush182329 keby aj depky mal, tak si ich ma riesit, urcite to nie je jej vina...
Autorka, viem o com pises 😔
Ved pises, ze chces ineho chlapa, viac spolocenskeho. Tak to s tymto ukonci, on sa nezmení, ty sa nezmenis a trapite sa obaja. To nie je dobry zaklad pre vztah na cely zivot. Lepsie je vratit sa z kratsej cesty poobzerať sa po niekom, s kym budete mat rovnake zaujmy.
a bude len horsie, ak mas rada akcie, rada niekam chodis a on takto vsetko rusi.. kasli na to, budes sa cely zivot prisposobovat a cakat ci nieco vymysli. A fakt bude len horsie, ja mam toto iste doma roky, to clovek nikdy nevie, ci sa naozaj niekam pojde alebo nepojde, casom som rezignovala a ani s nim nic neplanujem, nikam nechodim, este aj obycajna rodina akcia ako obed/vecera narodeninova s niekym sa riesi bez neho. Proste neplanujem s nim, ak bude chciet pojde ak nie nepojde = jemi to fuk. A je to na figu, lebo kopa ludi z rodiny mojej ho ani nevidela za roky, nakolko vzdy "nieco dolezite" ma... :DDDDD
Ahoj, ste dve odlišné povahy. Ty sa rada bavíš, zabávaš a priateľ asi celý čas vymýšľa výhovorky, ako sa z oslavy vyvliecť. Proste nemá rád také veci. Ja som mala takého bývalého. Určite by som to stopla a poohliadla sa po inom partnerovi.
No, až sa človek nestačí čudovať čo vidí niektorých ľudí písať na svojich partnerov ktorý majú byť najbližší ľudia čo máme. Ale však dobre. K téme. Niektorí ľudia jednoducho spoločenské akcie nedávajú. Moja kamarátka pravidelne pred každou rodinou/akoukoľvek/ oslavou grcia a teplotuje. Pred každou. A stane sa že nejde. Bežne. No ešte som jej priateľa nevidela jej na to povedať ani mäkké F. Sú spolu 7 rokov a vzťah majú nádherný.
To že či bol alebo nebol vážne chorý/ oni ťa tam možno len nechceli nechávam na vaše domáce rozhovory.
Skôr ma zaráža prečo si vlastné s ním, keďže je truľo, somár, sebec (inak podľa seba súdim teba, to len tak mimochodom) a ešte neviem čo si tu všetko popísala. Keď si nespokojná vo vzťahu tak prečo v ňom si. Ešte v ňom budeš dalšie dva roky, tri potom svadba a potom budeš celý život nadávať ?
Ak ti na ňom toľko veci vadí tak si sadnite porozprávajte sa o Tom a buď dôjdete k nejakému výsledku alebo nie. Nemá zmysel trpieť vo vzťahu. Načo je taký vzťah
Možno ťa rodina nema rada a priateľ ti to nevie povedať, ty môžeš mať pocit ,ze je všetko ok s nimi ,on by možno aj išiel ale bez teba ,kedze nevie ako s pravdou von tak sa hodi maród. Moja kamoška po rokoch manželstva až zistila ze cela muzova rodinu ju neznáša nič netušila.
Ja mám takéhoto švagra, len s rozdielom, že nie je za každým chorý, len za každým niečo robí a nevie odísť od roboty. Tiež robí denné aj nočné a aj to že je nevyspatý často vraví. Sestra sa ale hnevá, lebo hocikde majú ísť on si ráno zmyslí robiť niečo na dvore a potom buď neskutočne všade meškajú alebo neprídu vôbec. Tiež je to ako napriek. A keď prídu on veľmi s nikým nekomunikuje, pozerá si videá alebo sa zodvihne a ide sa zašiť niekde si ľahnúť.. a je jedno či sú to krstiny jeho syna alebo okrúhla oslava narodenín. Bohuziaľ pre teba radu nemám, ja si s ním nemám veľmi čo povedať lebo odpovedá jednoslovne, so sestrou sa vkuse vadia za toto správanie ale nikto to nijako nerieši.
Tvoja situácia ma mrzí, jeho rodina nevie aký je? Ja by som im otvorene povedala pri každej príležitosti, ako sa veci majú (že nie je chorý, iba ho škrabe hrdielko, že sa ti vidí že sa mu nechcelo prísť, atď.) a nie sa držala jeho výhovoriek. Tým pádom si mohla ísť aj sama, lebo takto si jeho rodina myslela, že je naozaj chorý (keby je môj manžel chorý reálne tiež ostávam automaticky doma aby som neroznášala nákazu na rodinu). V každom prípade na jeho sestru sa nehnevaj, u vás došlo k zmene plánov, takže ty si mala byť tá, čo ju skontaktuje. Nabudúce povedz ako sa veci majú na rovinu a choď sama. A svojmu chlapovi daj ultimátum. Keď to ním ani netrkne, máš svoju odpoveď čo robiť.
Update: Dievčatá viem že máte pravdu, nemyslim si že ma jeho rodičia nemajú radi. Večer mi jeho rodičia volali asi hodinu sme kričali a poslali aj fotky s promocii. On sa somnou stále nebavi a obchádza ma. Je cele dni doma ( ma nočné teraz) a nič mi nepomôže prídem domov o 6-7 z roboty a byt ako posledný humusaci. Dotoho som ochorela teraz ja. Takže fakt výborne… keď som mu povedala prečo niečo neurobil tak je ticho alebo že čo mal urobiť. Dá sluchatka počúva hudbu a zapne playko. Akože na 30 ročného chlapa celkom zahul.
Kecali*
Aj som sa zamyslela, či to ste kričali od radosti, keď ste si posielali fotky z promócií.
Neviem, či je to naozaj jeho povaha, alebo ho niečo trápi, a preto uteká do tých videohier, je zdeptaný zo života, lebo nenachádza žiadny zmysel.
@unicornlady No, ale prečo mu má niekto zvonku určiť zmysel života? Mal by sám so sebou niečo robiť. Ak nepomáha rozhovor a nevidno, že by nejako duševne trpel, tak je proste taký a nedá sa s tým nič robiť.
@unicornlady je to jeho povaha… mne to sama svokra povedala že ked mal počítač doma tak že aj doma hral stále + mamahotel takže stym už nič neurobím.
PC hry sú závislosť. Ak človek je rutinné v tom, sedí pri PC, nie je donútený ísť a urobiť niečo, tak to neurobi. A popravde, nemala by si to za neho robiť ani ty.
To nie je povaha. Na co by sa námahal, ak to niekto skôr či neskôr spraví? Rovnako keď ma hry, nwpotrebujw chodiť do spoločnosti... priam mu to môže chorobu spôsobiť zaraz😂
Najväčšia hlúposť je sa prispôsobiť s tým, ze "už s tým nič neurobim" 😂
@jakubrianka on chodí na tie oslávy ale sprava sa otrasne. Tak isto aj ja chodím na ich oslavy nemyslim si že by ma tam nechceli.

Úplne sprosto a egoisticky si sa zachovala ... pokiaľ bol chorý, tak hádam nemá vešteckú guľu, nevie, ako mu bude ráno ... ja nemám rada takéto diskusie, kde nie je možné vypočuť si aj druhú stranu ... a potom zaujať objektívne stanovisko ... ale podľa toho, ako reaguješ v odpovediach si kus egoistická a neempatická ... keď Ti partner nevyhovuje, tak ho vymeň, na svete sú mrte mužov.