Čo robiť, keď partner túži po iných ženách?
Čo urobiť keď som našla mužovi v telefone že napisal do ChatGPT
Mam priateľku sme spolu 7 rokov a s priatelkou som není úplne šťastný a mam chuť na sex s inými ženami. Mame spolu 5 ročne dieta.
Ja neviem či už partnerská poradňa vyšla z módy to fakt nikoho nenapadne to aspoň skúsiť zachrániť? Veľa by sa tým zistilo a vyriešilo máme nato odborníkov
Co sa tyka muzov, ktori nemaju moralne zasady a hodnoty tak slintaju za druhymi. Uplne bezne. Preto je tolko rozbitych manzelstiev. A internet im v tom napomaha tak ako nikdy predtym.
@anonym_4962f9 súhlasím s tvojím názorom, len treba dodať, že tie manželstvá rozbíjajú so ženami, ktoré tiež nemajú nejaké extra morálne hodnoty. Takže na každého takého muža je tiež minimálne jedna žena bez hodnôt. Smutné ...
@mara2010 ... Keď nefunguje sex, tak nefunguje nič. Už by sa to niektoré ženy mohli naučiť. Fungujúci sexuálny život je jeden z pilierov partnerstva.
@anonym_8e2cc4 a muži by sa už konečne mohli naučiť prečo im doma nefunguje sex. Ja by som to už normálne na strednú školu dala, ako súčasť nejakého predmetu, prednášky, alebo čo... Však to je hrúza ako neviem komunikovať a nepoznáme sa navzájom.
Veď ti dal odpoveď. Prečo sa preboha hanbíš pred mužom, s ktorým si 7 rokov a s ktorým máš dieťa?
Nechápem. A samozrejme, že ho to s tebou baviť nebude, chlapi chcú vášnivé ženy, ktoré sa nehanbia, ktoré sa majú rady také aké sú. A ešte sa čuduješ, že s tebou nie je šťastný. Ja by som tiež nebola šťastná s chlapom, ktorý by ma sexuálne neuspokojil a mohol by byť aj najlepší muž na svete.
@earlgrey hej vášnivé, ale iba v posteli na uspokojenie ich potrieb. Už taká vášeň pri vyjadrení svojich pocitov, emócií a potrieb im po chuti moc nie je... to už v reálnom živote nezvládajú.
@martinmmartin takže mužom sa paci keď sa žena sama robí nechá sa oblyzovat kade tade a muž by mal byť spokojný 🙂 ?
@mara2010 Však nechaj sa oblyzovať? Čo sa ti na tom nepáči. 😀
@anonym_10ff1a ako ktorý 🤷♀️ ten môj zvláda 😁
@earlgrey to máš super. Môj nie, a preto nemá ani vášeň v posteli...
@anonym_10ff1a 🤷♀️ a vie o tom, že prečo tú vášeň nemá?
@earlgrey neviem mu to vysvetliť, tak aby bol schopný to pochopiť, alebo nechce. Nulová komunikácia. Takže končíme...
Vždy sa pousmejem, keď na MK nejaká napíše, že s mužom už nemala rok sex, jej to nevadí, jemu tiež nie a on je jej určite verný 🙂
NIE NIEJE TI VERNY keď s ním nesexujes, aj keď ti tvrdí že mu to nevadi. Chodí prasit nejakú inú, alebo do bordelu. Už to konečne ženy pochopte a nebuďte naivky.
Nie je v tom len strach zo zrady, ale aj zvláštny pocit, že ste nahliedli do najtajnejšieho a najzraniteľnejšieho zákutia jeho hlavy, tam, kde si priznáva veci, ktoré si možno ešte netrúfa povedať ani sám sebe, natoľko sa za ne hanbí alebo z nich má strach. To, čo ste našli, nie je dôkazom toho, že vás nemiluje, ale indikátorom hlbokej neschopnosti komunikovať a brať zodpovednosť za vlastnú nespokojnosť. Váš partner sa dostal do bodu, kedy po siedmich rokoch a pri povinnostiach okolo dieťaťa cíti tlak, stereotyp a únavu. Namiesto toho, aby tento vnútorný konflikt priniesol do vzťahu a hľadal riešenie spolu s vami, zvolil bezpečný ventilačný ventil. Umelú inteligenciu. Prečo? Lebo AI ho neodsúdi, nič od neho nechce a nevyžaduje od neho odvahu čeliť vašej reakcii. Je to útek pred konfrontáciou s realitou. Jeho hľadanie odpovedí mimo vzťahu ukazuje na vzorec emocionálneho vyhýbania sa. Chuť na iné ženy býva v takýchto dĺžkach vzťahu zriedkakedy len o sexe, častejšie ide o túžbu po ľahkosti, po pocite znova niekoho očariť bez záťaže hypoték, rodičovstva a každodennej rutiny. Najväčšou chybou by bolo robiť dve veci, ticho trpieť a čakať, kedy sa to preklopí do reálnej nevery, alebo spraviť hystériu, pri ktorej sa debata zvrhne len na to, prečo ste mu lezli do telefónu. Prestaňte riešiť jeho „chute“ a zamerajte sa na podstatu. Chuť na zmenu je len symptóm. Otvorte kartu zdrvenej dôvery, ale aj reality. Konfrontujte ho pokojne, bez vyhrážok. Povedzte mu otvorene, čo ste videli, a že to, čo vás najviac mrazí, nie je jeho pochybnosť, ale fakt, že namiesto rozhovoru s vami hľadá návod na život u algoritmu. Prestaňte niesť zodpovednosť za jeho šťastie. Ak nie je vo vzťahu úplne šťastný, je to v prvom rade jeho úloha definovať, čo mu chýba, a čo je ochotný spraviť pre to, aby sa to zmenilo. Vy nie ste zodpovedná za to, že on mlčí. To, že partner napísal takúto otázku ChatGPT, môže byť znakom, že niečo v sebe rieši, ale nie je to ešte odpoveď na to, aké rozhodnutie urobí. Skúste odolať pokušeniu sústrediť sa len na vetu, ktorú ste našli. Oveľa dôležitejšie je zistiť, čo sa vo vašom vzťahu dialo už predtým. Sedem rokov, malé dieťa a každodenné povinnosti často vytlačia partnerskú blízkosť na okraj. Ak by ste sa na váš vzťah pozreli úprimne bez strachu z odpovede, čo už dlhší čas prehliadate alebo si nechcete priznať? Práve odpoveď na túto otázku vám môže ukázať smer, ktorý nebude postavený len na bolesti z jedného objavu, ale na pravde o vašom vzťahu ako celku.
@mara2010 úprimne, každý chlap časom túži po inej žene, ja mam krásnu ženu a milenky mi vôbec niesu cudzie, ani dlhodobejšie vzťahy milenecký. Bohužiaľ to je realita, chce to každý chlap, ale nie každý má na to odvahu a vie si nájsť milenku ci už z časových, finančných dôvodov. Ja to chvalabohu zvládam 😀
@mara2010 úprimne, každý chlap časom túži po inej žene, ja mam krásnu ženu a milenky mi vôbec niesu cudzie, ani dlhodobejšie vzťahy milenecký. Bohužiaľ to je realita, chce to každý chlap, ale nie každý má na to odvahu a vie si nájsť milenku ci už z časových, finančných dôvodov. Ja to chvalabohu zvládam 😀
@anonym_95b172 ubohe😞
Vždy sa pousmejem, keď na MK nejaká napíše, že s mužom už nemala rok sex, jej to nevadí, jemu tiež nie a on je jej určite verný 🙂
NIE NIEJE TI VERNY keď s ním nesexujes, aj keď ti tvrdí že mu to nevadi. Chodí prasit nejakú inú, alebo do bordelu. Už to konečne ženy pochopte a nebuďte naivky.
@anonym_0ab9a3
Presne, tiež sa na tom smejem a taku naivku poznam, už 5 rokov o nu vlastný muz nezakopol ale on je že vraj verny 😁hej v jej naivnej hlave
Stacilo by mi, že ho nepritahujem, nechce ma, aj keby ešte nebol neverný lebo nema príležitosť , je to mrtvy vztah ktorý treba čím skôr ukoncit .
Niektore zeny su tak zufale, že sa budu zubami nechtami chlapa držať aj keď im dava najavo, že o ne nemá zaujem
Sebaucta 0 bodov
@anonym_0ab9a3
Presne, tiež sa na tom smejem a taku naivku poznam, už 5 rokov o nu vlastný muz nezakopol ale on je že vraj verny 😁hej v jej naivnej hlave
Stacilo by mi, že ho nepritahujem, nechce ma, aj keby ešte nebol neverný lebo nema príležitosť , je to mrtvy vztah ktorý treba čím skôr ukoncit .
Niektore zeny su tak zufale, že sa budu zubami nechtami chlapa držať aj keď im dava najavo, že o ne nemá zaujem
Sebaucta 0 bodov
@anonym_4e4484 a niektoré aj keď dobre vedia, že má milenku, ale zatvárajú pred tým oči 🤷♀️

Mňa vždy učili sledovat, počúvať, nehovoriť…. Hlavne neriešiť s chladnou hlavou…. Časom ti napadnú nejaké otázky k nemu, alebo téma, pri ktorej sa prezradí/načrtne niečo…. Nevieš si predstaviť, koľko ľudí sa chytí do vlastnej pasce, zamotá do vlastných lží😉