Čo robiť, keď priateľ nevie komunikovať?
Stretávam sa s niekym s kým mám úžasnú chémiu , úžasný sex , viem že by mi dal všetko a spravil všetko pre našu spoločnú budúcnosť , veľa kvôli mne už zmenil , aby sme mohli byť spolu , alebo skôr- aby som chcela byť s ním , prijal aj moje malé dieťa , no ja si nemôžem pomôcť , on keď otvorí ústa to je celé zle. Nemáme rozdielne názory , rozumieme si vo všetkom , no má také sedlácke vyjadrovanie a mne to úplne kazí celý dojem , pritom sa stretáva aj s ľudmi na úrovni, aj so známymi osobnosťami. Pýtala som sa ho, že či aj s nimi sa takto rozpráva a tvrdil že nie, že on sa vie baviť aj na úrovni , no na otázku prečo sa tak nerozpráva aj somnou mi už neodpovedal.
Niekedy dokáže takú vetu vypustiť z úst že mám pocit , že má o kolečko menej , cítim sa priňom až hlúpo a trápne, keď chcem viesť nejaký inteligentný rozhovor o niečom dôležitom, ako nejaká premúdrela krava. Po poslednom rozchode som si chcela nájsť naozaj muža na úrovni , vzdelaného , ktorého môžem obdivovať , pretože bývalý bol tiež taký , že ledva gramatiku vedel , no zas nikde nieje napísané, že práve taký akeho som si vysnívala, by prijal moje dieťa , alebo práve s takým by som mala super sex atď.
Boli by ste s takým? Naučili by ste sa s tým žiť?
@muzskylukas máš môj obdiv. Dostal si druhú šancu na život a nevzdal to! Prajem všetko dobré v živote a pevné zdravie!!! 💪
@jamimo vĎaka.
Tak určite by mi také výrazy vadili... Hlavne by som Nechcela aby moje dieťa tak vyrastalo.
Takže skus sa o tom s nim porozprávať, lebo to ozaj nie je až taký veľký problém.
Ináč ma pobavil výrok, že nechcem ísť do vzťahu bezhlavo... Takže v dnešnej dobe sa s niekym najskôr sexuje prvá liga a potom sa ide do vzťahu?
@vilma7 ja s ním nesexujem na diskotéke na záchode každý piatok , sexujeme iba spolu , ani on ani ja s nikým iným. Sex je úplne prirodzená potreba každého človeka, takže nevidím na tom vôbec nič zlé a samozrejme trávime spolu čas aj mimo toho. Ale hej v podstate máš pravdu, v dnešnej dobe ľudia spolu väčšinou najprv iba sexuju a až časom z toho vznikne niečo viac alebo nevznikne. Ja si neviem predstaviť na to ísť naopak akože pol roka sa s niekym stretávať , zaľúbiť sa a potom zistiť že nám to v posteli vôbec neklape
No tak to skús, veď to spoznávanie nemusí trvať pol roka, možno stačí 2 mesiace, nie je všetko o sexe. A tiež nechápem, prečo si si s ním začala, keď ti v podstate vadí aký je. Máš už dieťa, mala by si myslieť aj naňho.
To ze niekto ma vysokoškolské vzdelanie ešte neznamená že to má v hlave v poriadku. Co iné ženy by dali za to co si nasla.

@jamimo jasné, tiež navštevujem psychoterapeuta, psychológ je málo pre mňa. Som prežil ťažkú dopravnu nehodu. Zostal ochrnutý od krku nadol, mentálne bol niekde na úrovni novorodenca. Nevedel písať, čítať, rozprávať a ani samovoľne dýchať. No, poradil som si s tým. Lieky nejem, lekárovi nechodím s každú sprostosťu, iba z úrazom a to tiež musí byť niečo fatálne. A dnes robím čo milujem fotografa a chodím i keď ťahšie. A psychoterapeuta som potreboval lebo mal som nejaké tie bloky po nehode.