Čo robiť, keď priateľ spomenie rozchod?
Ahojte, priateľ sa ma spýtal divnú otázku... "Aké by to bolo keby sa rozideme?" No a proste táto otázka ma prekvapila... Aj som sa pýtala či sa chce rozísť však povedal že nie ... Nedá sa povedať že by bol chladný lebo nebol,len mi to strašné prišlo divné tieto otázky tohto typu... Som zmätená... Neviem čo robiť ... Ako mám podľa vás reagovať? Alebo čo mám robiť?
@ahhola poruchovy kus 😀 to je dobre 👍
@kim_possible piaty rozchd sprav ty a definitivny.
Autorka ty sa máš aspoň trochu rada? Vážiš si samú seba? Hovorí sa tomu sebaúcta...už keď tvoj "frajer" ťa má za handru, tak aspoň ty sa maj trochu rada a nerob zo seba hlupaňu. 🤦🏻♀️🙏 Dúfam že už vieš čo máš robiť. 🤷
Toto nie je len o sebaucte, ale aj o hlúposti. Naozaj nevieš prečo sa ta pýtal, že aké by to asi bolo s inými? A čo budeš robiť ak sa rozidete? Poreveš si chvíľu a potom sa oklepes tak ako to mnohé iné urobili. A snáď sa zamyslis nad sebou, nad týmto super krásnym vzťahom a možno trošku zmudries. Tebe by naozaj neuškodilo byt chvíľu sama, starať sa o seba a tráviť čas rozmýšľanim
@kim_possible 4 x ta poslal k vode? V tom prípade by odpoveď na otázku aké by to bolo bola iba jedna...definitívne. Co si teda mala spraviť už dávno žena.
Skúsim mu dnes napísať ako to myslel, ach boli to tak strašne ... Nechcem byť už naivná a som stým zmierená ale strašne to boli keby prídem o človeka čo som snim že 6 rokov 😔 dievčatá ďakujem vám 🫶 chápem to ako mi hovoríte že som naivná a máte pravdu 😔 ja len nerozumiem že prečo keď mi dal koniec tak stále došiel on za mnou a potom somnou chodil aj mesiac vkusne von aby si ma získal znova... 😔
@kim_possible lebo je to manipulator a prave preto mas aj problem urobit stopku. Ano, bude to boliet. Isty cas urcite. Ale aj tu mas xy pribehov, ako neskoncit. Necakaj, kym budes mat s nim dieta, prejde dalsich xy rokov a potom si budes hlavu buchat...ty vies zist z kratsej cesty a dat si sancu na normalny vztah, kde si budete rovnocenni partneri, a kde sa nebudes musiet kazdu chvilu bat, ze odide. Rozid sa ty, vymaz a zablokuj si ho vsade a zakaz si na neho mysliet. A veskery kontakt, aky bude chciet nadviazat, hned stopni, ani s nim o tom nediskutuj.
Ja som za,cze vo vztahu treba vela vela tolerancie (na oboch stranach), ale su veci, ktore su uz ozaj cez. Ako toto napriklad.
Vykasli sa na 6 rokov. Kvoli tomu nebudes predsa trpiet pol zivota. Ma ta plne zuby, nudi sa s tebou a chyba mu vasen vo vztahu. Mate de facto mrtvy vztah, len zo zotrvacnosti. Takze je to otazka casu.. A ty sa fakt pytas, co to znamena??
@kim_possible teba drží pri ňom to, že sa vždy vrátil a preto veríš tomu, že pre neho vela znamenas. Ale treba na to pozerat opacne - nie, že sa 4x vrátil, ale že 4x odišiel. To, že dokázal dokonca až 4x odísť a s plným vedomím ti ublížiť, svedčí o opaku a nie o tom, že ťa má rád. Bohužiaľ. A chystá sa to urobiť znova.
@kim_possible raz ti tie kopačky da definitívne ked to uz 4x ukončil. Byt na tvojom mieste predbehnem ho a pošlem ho do čerta skôr. Ked niekto nevie ci ta chce alebo nie tak to nemá zmysel cele no bohužiaľ viem ze si zrejme počkas kym ta nahradí inou a potom si to odtrpis sama.
@kim_possible veľmi Ťa prosím, urob to pre seba a nechaj ho Ty. A daj si čas samoty, vylieč sa z tohoto toxického vzťahu. Potom určite nájdeš niekoho, kto Ťa ozaj bude milovať a zostane s Tebou 💜 navždy!
Sebaúcta sa totálne vytratila... kde máš oči ? 4x ste sa rozišli, vzdy keď mu bolo akože smutno sa ti ozval a si za nim nacupkala vyheppená 😅 a teraz otazky o rozchode .. ako vazne ? Konec by bol hned po prvej otazke, a odpoveď na otazku, ci ostenete kamarati, by som mu povedala zabudni .. zablokovala, len aby ma nekontaktoval a išla žiť nový život a začala od seba a naučiť sa mať sa rada a neponížiť sa uz nikdy v živote vratit sa k chlapovi ktorí ta bral ako samozrejmosť..
Podľa mňa má už aj niekoho iného ..
Moja obľúbná hypotetická otázka je: "Miloval by si ma, aj keby som sa nikdy nenarodila?" A potom je nasratá, keď chlap povie, že nie...
@kim_possible moja ex mala v našo vzťahu pochybnosti 3x... najprv na začiatku, potom po roku a potom po dvoch a to už bol aj definitívny koniec. Ak ti chlap už dal 4x kopačky, tak ti dá aj 5ty krát. Nechápem, čo s ním ešte riešiš... kopni ho do riti a nájdi si chlapa, čo nebude špekulovať každých 5 minút.
@kim_possible mne sa niečo také stalo keď som bola ešte naozaj mladé neskúsené dievča mala som prvého priateľa a asi po roku mi zabil, že nevie či ma ľúbi a potom to začalo schádzačky rozchádzačky už ani neviem kolko krát bolo to hrozné, neurob tú chybi čo ja, iba som trpela potom sme sa rozišli na pár rokov a ešte taz sa dali dokopy ale to som mu už dala zbohom ja, nikdy som do toho nemala zase ísť, rozísť sa s ním bolo dobré rozhodnutie. Premysli si to vzťah kde jeden nevie čo chce a vždy sa len rozchádza je narušený, škodí tvojej duši aj fyzickému zdraviu. Ja som mala potom ešte dlho z toho problémy v zmysle strachu vždy keď mi chcel aktuálny partner niečo povedať že čo ak sa chce rozísť bolo to hrozné a dlho trvalo kým som sa dala dokopy. Nerob tú chybu čo ja prosím
Včera som mu aj písala a konfrontovala ho že čo to znamená že či mi chce dať koniec že nech normálne povie keď somnou už nechce byť že lebo mi to nejde do hlavy že mi dal on koniec a proste teraz tieto otázky tak že keď náhodou o tom rozmýšľa nech mi ho dá teraz a on na to že nie že to sa pýtal iba tak že nevedel že budem nadtym rozmýšľal ževraj mi ho dať nechce 🤷♀️ ale tak snažím sa psychicky na to už pripraviť aby som nebola prekvapená
@kim_possible nepripravuj sa na nic a posli ho do haja
@kim_possible A co je na nom take uzasne, ze si jeho pohravaniu sa citmi a volkaniu si v nich podla jeho aktualnej nalady obetovala az 6 rokov?
Ak niekto, muz, ci zena, sa raz pohrava s myslienkou Co by bolo, keby sme sa rozisli... - tak je uz na odchode.
No a tento tu vyzera, ze ta vlastne v srdci nikdy realne nemal. Pre nieco mu niecim na sebe vyhovujes (mozno tou ochotou drzat ako hluchy dvere a tesit sa, ze ma o teba zas zaujem), ale nelubi ta. Neklam si do vrecka.
On vyzera, ze vztah ani prilis nechape, lebo este nanesiel tu pravu. Takze pre neho je to zatial taka hra s pocitmi.
Na co sa chce pripravovat? Proste mu daj cau tentoraz ty. Len tak, znenazdajky. Na co cakat? A uz ho naspat nevezmi.
Uvedom si, ze tych 6 rokov ti nikto nevrati a pokial si sa z nich nic neaucila, tak su to navzdy stratene roky. Navyse sa ti budu znova a znova opkovat s tymto tu, alebo s inymi muzmi, ak ta to nic nenaucilo. Zas si len najdes niekoho, pre koho budes taka hrava volba, ale nie seriozny vztah. A to nechces.
@kim_possible no "stratených" 6rokov je naozaj dosť,ale lepšie ako 10🙈 neviem ako "starí" resp. mladí ste, ale možno by nebolo od veci si sadnúť a otvorene úprimne sa porozprávať....pozri môžete sa mať radi,ale úprimne, keby sa sa mnou niekto 4x rozíde tak by mi bolo nad ☀️ jasné, že ma ten človek nemôže ľúbiť tak ako si každá žena zaslúži (i každý muž 🙃) môžeš stretnúť muža, ktorý ťa bude milovať nadovšetko a samozrejme i on môže stretnúť ženu,do ktorej sa zamiluje a potom to bude bolestivý rozchod...asi by som si naliala čistého vína a v dobrom sa rozišla 🙂
@vrabcek15 viem len je to náš oboch prvý vzťah no uvidím ako to bude... Sú určite dôvody pre ktoré to nechcem ukončiť ale tu ich písať nebudem... Skúsim sa snim ešte raz porozprávať a tak... Mimochodom som mu ešte napísala že (skrz to čo povedal na moju otázku či sme sa posunuli on že nie) sme v takom prípade už vo vzťahu že jedine posunutie je spoločný byt podľa mňa ... No takže musím sa snim porozprávať a tak
@kim_possible neexistuje rozumný dôvod, prečo by si s týmto človekom mala zostať... kočky ti radia dobre, daj mu kopačky ešte skôr, než ich dá on tebe.
@kim_possible jasné,ja to chápem prvá láska je tá najkrajšia 😊a ňu nikdy nezabudneš, ale s takými vážnymi rozhodnutiami ako spoločný byt, bývanie a atď..by som asi si chcela ísť s niekým,kto to so mnou myslí vážne,( a nehnevaj sa na mňa ,ale pri chlapcovi,čo sa so mnou 4x rozišiel a 3 sa už pýtal ako by som niesla ďalší rozchod)to nebude vážne..
@kim_possible komu niet rady,tomu niet pomoci. Spomeň si na túto diskusiu o pár rokov.
@1gramofon ja viem ľudia a chápem vás a určite ste mi aj pomohli vašimi slovami a plne vás všetkých rešpektujem aj vaše názory a aj to že si niektorý myslíte že som sprostá alebo také niečo, viem že keby sa somnou rozíde má to bude bolieť ale musím sa snim vážne porozprávať lebo to tak jednoducho cítim a som pripravená už na hocičo.... Viem že keby sa snim neporozpravam a ukončím to tak by som nevedela spávať a naivné by som mu napísala tak preto sa snim chcem porozprávať z očí do očí a vyriešiť všetko. Neberte to v zlom a ďakujem za vaše názory a rady a za pochopenie 🫶 keby je niečo nové tak sem napíšem určite, a ešte raz každému jednému z vás ďakujem a vážim si to úprimne 🫶
@kim_possible držím palec aby všetko dobre dopadlo 🙂
6 rokov ste spolu...a nebývate spolu kvôli veku a jeho štúdiu...ty pracuješ? študuješ? koľko máš rokov? lebo píšeš ako nevyzreté dievča....
No takže mala som pravdu s mojím pocitom tak isto ako vy ste mali pravdu,aj kamošky, v stredu mi dal koniec cez správy... Ak by to chcel niekto prebrat alebo ho to zaujíma že prečo mi dal alebo ja neviem tak sa spýtajte
@kim_possible mna to zaujima. Ale dobre sa stalo! Nieze sa k nemu vratis!!! Zablokovat vsade a viac s nim nekomunikovat. Urob hrubu ciaru a zacni zit zivot.
@kim_possible aj keď ti to tak teraz nepríde,ale buď rada..ber to tak , že niekde ťa čaká niekto,kto za to stojí ☺️
A ak sa smiem spýtať,je za rozchodom jeho nová známosť?

00.29. Len ti vložil červíka do hlavy a ten hloda a hloda... A spravíš to nakoniec ty, 5krat dovi, dopo.
Dalsia,co sa s poruchovym kusom vlaci roky a roky ubiehaju a pánko nič.