Čo robiť, keď vám prestanú odpisovať?
Keď som mala 18 mala som rok priateľa.po rozchode sme boli v kontakte len sporadicky.na fb sme priatelia takze som vedela nieco o nom a on o mne...po dlhom case sa ozval na messenger a pisali sme si.len kamaratsky.myslela som ze pojde o 1 2 spravy .ale pisali sme si takto 5 rokov.ziadne stretnutie len pisanie.a cisto len kamaratske. na niektore spravy sme odpisali hned o par dni niektore aj po mesiaci.na zaciatku roka som mu 3e mesiace neodpisaka na jehp spravu. nejak sa mi nechcelo.ale aj tak sme si par kratkych sprav vymenili ked isiel okolo pracovne.v marci som mu konecne odpisala a odvtedy on nic...zo zaciatku som brala ze nema cas potim som sa to neriesila, ze sa mozno pomstieva.😊 ale teraz di uvedomujem ze mi to obcasne pisanie s nim chyba kedze moj kontakt s ludmi je viacmenej len taky virtualny.som na RD.mam nutkanie mu napisat ale nechcwm sa vtierat.napisali by ste zasa vy?kedze on je " na rade" 😊 a tiez nechcem mu pisat ked sa nahodou rozhodol, ze uz si so mnou nechce pisat...
@tinqua kamaratke by som napisala aj prva...jemu nie...kamaratka mi je blizsia ako on...s kamaratkami mam "intenzivnejsi" kontakt ako s nim
ty si na RD? Ja že máš 14... čo to tu, prosím ťa, riešiš? Nie si sama sebe trápna?
@danica2711 tu je zbytocne sa s niekym poradit
hlavne ak nie je o čom
Autorka je to clovek z minulosti a teda zadefinovala si to...nie ste kamarati. Nechaj to tak, ludia prichadzaju a odchadzaju...kontrolu mas len nad sebou a svojim spravanim, nie je to k nicomu zaoberat sa tym co si on asi mysli alebo o co mu asi ide.
Co je na priatelstve trapne? Ze kamarat je muz? To ine zeny maju len zenske kamaratky? No, asi nie.
@autorka
Pýtaj sa sama seba, prečo si s ním máš vôbec písať?
Chceš živiť nejaké spomienky a vŕtať sa v minulosti? Nebodaj máš k nemu ešte nejaké city?
Mala by si sa správať ako dospelá, uzavrieť to a zrušiť toto vypisovanie. Iné je, keby si ho stretla raz za uhorský rok na ulici a prehodili by ste pár slov ako sa máte alebo keby ste boli kamaráti zo školy, krúžku atď ale nikdy nemali žiaden vzťah - žeby to skutočne bolo len o radách ako sadiť kvety na záhrade alebo proste nejakých praktických záležitostiach. Ale toto spovedanie sa cez správy 1:1 je totálne nevhodné, keď si vydatá a on ženatý.
@beata_k Problém je skôr to, že on je ex. A ona túži po tom aby jej písal, "trestá" ho neodpísaním, proste tam bude niečo viac, než len pocit, že je kamarát.
@lenkakravcova Hmmm, zaujimavy psychologicky posudok. Normalne ste ju tu presvedcili, ze robi nieco zle ked si pise s exom ked mala 18. 🤦🏼♀️
@tinqua ja som pisala, ze nie sme kanarati?kamarati sme.ale nie som s nim tak intenzivne v kontakte ako s NIEKTORYMI kamaratkami zenami.
@lenkakravcova no spovedanie to nie je.nie je to ani caste pisanie.nie city tam nie su.mam ho rada ale iba ako kamarata.a je mi blizsi ako sused ktoreho ppznam 2 mesiace a okrem jeho mena a mena jeho manzelky neviem o nom nic...lrpsue yo vysvetlut nevuem.a uz nebudem ani nikoho presviedcat, ze s nim nic nemam ani mat nebudem...
@beata_k no asi tak....pripadam si ze som nenormalna....pritom len chcel vediet ako sa mam kedze byva daleko vibec sa nevidime a nie som pre nehi cudzia.urcite neslo o nic zlomyselne ani z jeho strany a ani z mojej...no snad napisali ci chceli a diskusia uz skoncila...
Tak keď tam nie je nič, ako píšeš, tak to celé zabaľ. Keby ste sa mali ako rodiny priateliť, tak sa priatelíte. Toto čo opisuješ znie len ako nutnosť odpísať zo slušnosti.
@lenkakravcova deli nas 200km.tak aj dost daleko.
Ved napis a budes mat pokoj. Nebudne z teba ak uz neodpise. Uz ste davno mohli o niecom pisat.
Tak ty si na RD, doma mas asi nejakeho partnera, alebo manzela a pises si s tvojim ex a uz 5 rokov, to pochybujem o tom, ze to vie tvoj partner, ked sa to dozvie, tak pocitaj s tym, ze to s tebou hned ukonci.
@domkakvet neboj sa neukonci.a vie o tom, ze si obcas napiseme.mozem mu dat aj celu konverzaciu precitat.nic tam nenajde take co by ho malo poburit.
Autorka, ja ti rozumiem. Zalezi ti na cloveku, s ktorym ste si rozumeli, len z nejakeho dovodu ste nechceli alebo nemohli dalej fungovat ako par. Mas ho rada, lebo si stale rozumiete a rozisli ste sa v dobrom. Lenze uz teraz mate obaja svoju rodinu, takze ak v tom chcete pokracovat, treba to dat na spravnu mieru. Mozete sa stretavat spolu ako dve rodiny, deti sa pohraju, vy sa porozpravate. Ak byvaju daleko, mozete si ich pozvat na vikend. A nech si vypisuje s tvojim muzom, ak ho zaujima, ako sa mate. Ak ste naozaj len kamarati, ziadna strana by s tym nemala mat problem. Ak si tak dobre rozumiete, pravdepodobne si bude rozumiet aj s tvojim muzom a ty s jeho zenou, mam taku skusenost ze blizke duse sa takto najdu.
Aj tak najlepsie urobis, ked zabudnes na pisanie s nim.
Napisala by som mu a ak by neprejavil zaujem o obnovenie kontaktu, nechala by som to tak.

@zuzanka.zuzu urcite by som jej napisala ja.ale s kamaratkami mam blizsi vztah ako s nim...