icon

Čo robiť po nevere? Rozvod alebo riešenie?

betsabeew
5. apr 2024

podviedol ma , zrutil sa mi cely svet. všetko čomu som verila nebola pravda ,,,, mam sa rozviesť ? ako ste to prekonali vy ? čo mám robiť vobec ? je mi navracanie ked na to myslím . už nevládzem

Strana
z2
minenkak
6. apr 2024

@betsabeew daj si čas,ukludnus sa , uvidíš.Su len dve možnosti,buď sa rozvediete a idete si každý ďalej zvlášť alebo ostanete spolu.Nic iné nie je

katkati
6. apr 2024

Už či sa rozvedieš, alebo zostaneš s ním, na toto poníženie a bolesť, ktorú prežívaš teraz, už nezabudneš nikdy. Po čase prestaneš rozoberať milenku, aj detaily a dôvody nevery, ale to, že ti neočakávane ublížil najbližší človek, to bude medzi vami stále a spomenieš si na to a bude to ovplyvňovať vas život aj vo chvíľach, keď vam navonok nič nebude chýbať. Dokážete ti zvládnuť obidvaja? Uvidíš a potom sa rozhodneš. Zatiaľ s rozhodnutím nemusíš ponáhľať. Verím, že to bolí, chce to čas.

any_soj
6. apr 2024

@betsabeew ahoj. Mrzí ma to... Pozri tento dokument, o manželstvach, ktoré prešli takou či podobnou krízou

sashulla
7. apr 2024

Všetci radia odísť. Ale ja poznám jednu silnú zenu co odpustila a sú šťastní. Len toto si musíš sama v hlave ujasniť ci dokážeš fungovať bez výčitiek po celý život. Urobiť čiaru a ísť ďalej. Lebo ak mu to budeš pri každej hádke vyhadzovať na oči, tak to nemá zmysel. Osobne by som takto žiť nemohla ale sú ženy co to dokážu odpustiť.

vykrik1111
Odpoveď bola odstránená
hara_vara
7. apr 2024

treba sa rozviesť spraví to raz
spraví to aj druhý raz
spraví to aj tretí......

alexanderkovacs
8. apr 2024

@mandzula ej ale ste mudra. Vydno ze nie ste muz a necitite to 😉 Pisete ze zeny by sa mala tiez ovaladat, a kvolibhormonalnym vykovom nehadat sa. Ja som este s takou nestretol ktora by to dokazala cely zivot dodrzat 😅

huxy
8. apr 2024

@alexanderkovacs VIDNO, že si muž. A porovnávat hádku s neverou 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Všetkých chlapov neverníkov by som zatvorila spolu, nech sa tr.....ju navzájom a žiadnej žene by nemohli už ublížiť. Hajzli sú to....

ibatanecnica
8. apr 2024

@betsabeew kľud, časom to prejde, daj tomu čas. Ten šok je najväčší na začiatku, po 2-3 týždňoch budeš mať chladnejšiu hlavu a potom začni riešiť.

mandzula
8. apr 2024

@alexanderkovacs ojojoooj.🙄

kukulele
8. apr 2024

Máš možnosť teraz zistiť a priznať si všetko zlé čo si na ňom nevidela, rozobrať seba, jeho, všetko, vidieť ako sa teraz správa, ak budeš mať pochybnosti, buď rada , že nemáte spolu deti, si mladá a odísť. Prípadne dať šancu, ale bez detí, nedať na seba ničím tlačiť a rozhodnúť sa. Mna ničil 25 rokov len nezaujmom a narcismom. Potom až si nasiel frajerku. Ale u mna to inak nešlo, lebo som vedela, že by mi robil peklo koli deťom. Sú dôležitejšie ako on . Akurat teraz uz je ťažké si nájsť niekoho a este aj normálneho

betsabeew
autor
12. apr 2024

@kukulele toto 🙏❤️

huxy
12. apr 2024

@kukulele s poslednou vetou úplne súhlasím. Hlavne vo veku 40+ je ťažké nájsť dobrého a normálneho chlapa (ti sú už zadaní). Ale na druhej strane je stále lepšie byť sama, ako s nejakým debilom.

Strana
z2