Čo robiť po nevere? Rozvod alebo riešenie?
podviedol ma , zrutil sa mi cely svet. všetko čomu som verila nebola pravda ,,,, mam sa rozviesť ? ako ste to prekonali vy ? čo mám robiť vobec ? je mi navracanie ked na to myslím . už nevládzem
Už či sa rozvedieš, alebo zostaneš s ním, na toto poníženie a bolesť, ktorú prežívaš teraz, už nezabudneš nikdy. Po čase prestaneš rozoberať milenku, aj detaily a dôvody nevery, ale to, že ti neočakávane ublížil najbližší človek, to bude medzi vami stále a spomenieš si na to a bude to ovplyvňovať vas život aj vo chvíľach, keď vam navonok nič nebude chýbať. Dokážete ti zvládnuť obidvaja? Uvidíš a potom sa rozhodneš. Zatiaľ s rozhodnutím nemusíš ponáhľať. Verím, že to bolí, chce to čas.
Všetci radia odísť. Ale ja poznám jednu silnú zenu co odpustila a sú šťastní. Len toto si musíš sama v hlave ujasniť ci dokážeš fungovať bez výčitiek po celý život. Urobiť čiaru a ísť ďalej. Lebo ak mu to budeš pri každej hádke vyhadzovať na oči, tak to nemá zmysel. Osobne by som takto žiť nemohla ale sú ženy co to dokážu odpustiť.
@mandzula ej ale ste mudra. Vydno ze nie ste muz a necitite to 😉 Pisete ze zeny by sa mala tiez ovaladat, a kvolibhormonalnym vykovom nehadat sa. Ja som este s takou nestretol ktora by to dokazala cely zivot dodrzat 😅
@alexanderkovacs VIDNO, že si muž. A porovnávat hádku s neverou 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Všetkých chlapov neverníkov by som zatvorila spolu, nech sa tr.....ju navzájom a žiadnej žene by nemohli už ublížiť. Hajzli sú to....
@betsabeew kľud, časom to prejde, daj tomu čas. Ten šok je najväčší na začiatku, po 2-3 týždňoch budeš mať chladnejšiu hlavu a potom začni riešiť.
Máš možnosť teraz zistiť a priznať si všetko zlé čo si na ňom nevidela, rozobrať seba, jeho, všetko, vidieť ako sa teraz správa, ak budeš mať pochybnosti, buď rada , že nemáte spolu deti, si mladá a odísť. Prípadne dať šancu, ale bez detí, nedať na seba ničím tlačiť a rozhodnúť sa. Mna ničil 25 rokov len nezaujmom a narcismom. Potom až si nasiel frajerku. Ale u mna to inak nešlo, lebo som vedela, že by mi robil peklo koli deťom. Sú dôležitejšie ako on . Akurat teraz uz je ťažké si nájsť niekoho a este aj normálneho

@betsabeew daj si čas,ukludnus sa , uvidíš.Su len dve možnosti,buď sa rozvediete a idete si každý ďalej zvlášť alebo ostanete spolu.Nic iné nie je