icon

Čo robiť po odhalení nevernosti manžela?

ivka221
3. dec 2024

Prosím, nesúďte, len… Po 17 rokoch manželstva som zistila, že ma manžel niekoľkokrát podviedol. Neviem kedy, neviem s kým. Nemala som o tom ani len potuchy. Je to pre mňa nesmierny šok a neviem sa z toho spamätať. Navonok sme mali manželstvo ako každý iný pár. Raz horšie, raz lepšie dni, 2 deti, práca, rodina, dovolenky… Pýtala som sa ho na to, zaryto mi tvrdí, že ma nikdy nepodviedol. Spôsob ako som na to prišla mu povedať nesmiem. Klame mi do oči… Komfrontovat s priamym dôkazom ho nemôžem. Ale je to 100%. Čo mám robiť??? 😔 Som na dne.. Mám pocit, že som žila s úplne iným človekom, po celý čas v klamstve. (Intimny život sme mali bezproblémový.. )

lenkakravcova
3. dec 2024

@ivka221 dôkaz je nejaký zápis v mobile, ktorý mu tam mohol dať hocikto? Napr aj kolegovia v rámci nejakého pranku, ktorý si možno ani nevšimol..
Neobhajujem ak by to bola pravda, ale podľa mňa toto nie je žiaden relevantný dôkaz nevery. Môže to byť totálna hlúposť.

grof_monte_christo
3. dec 2024

Normálny človek si takéto poznámky nerobi. Podľa mňa to tam napísal schválne, aby zistil, či mu chodíš do mobilu.

hellwant
3. dec 2024

@zuzanita1609 presne, toto aj mna zarazilo. Naco si zapisat do mobilu- Tohto dna som podviedol svoju ženu. Co si potrebuje pozrenim na to dokazovat aky je samec?
Je mi veľmi ľúto autorky. 😢

hellwant
3. dec 2024

@grof_monte_christo No to by bolo ešte cudnejsie, lebo to nemusi partner uverit a mas po manzelstve. Ako by dokazal opak? Bolo by to chore.

subartic
3. dec 2024

tak môj kolega si do poznámok napísal že moja žena je tučná škaredá pič.. , vraj aby zistil či mu žena chodí do mobilu . O pár dní prišiel s monoklom ako svet. Takže muži sú naozaj rôzni .

sasa1310
3. dec 2024

ty 17 rokov s niekým žiješ v jednej domácnosti a ty mu nevieš povedať, že máš podozrenie alebo, že vieš o jeho nevere? Nechápem

moonlight1210
3. dec 2024

@ivka221 "telefon, aplikácia…, kde si spravil taký zápis, že manželku som počas manželstva už niekoľkokrát podviedol.."

Mne to pride take divne, aby si chlap pisal do mobilu dennicek-dovernicek a priznaval sa v nom k nevere. Zeny postvaraju taketo veci v nejakom osiali sebareflexie, ale chlap teda naozaj maloktory by si taketo veci pisal.
Keby tam mal vypracovanu tabulku s menami, cislami, poctom stykov a datumami, to skor je take chlapske. To zas zena takto bez emocii robit nebude.
Navyse, keby si to aj teda pisal, tak si tie subory zahesluje. Uz aj v obycajnych poznamkach sa to da.

Ledazeby vedel, ze mu tajne chodis do mobilu a chcel, aby si sa o tom dozvedela, lebo je zbabely ti to povedat. Tak ti to napisal a nechal pohodne pod nosom. A caka, co sa stane.

No kazdopadne, nez zacnes riesit, uisti sa teda, ze je to pravda.
Este to moze byt blby vtip, ci pomsta ohrdnutej ctitelky.

Druha moznost je na nic necakat, nic nedokazovat, proste dat ziadost o rozvod. Lebo si stratila doveru a chces sa rozviest.

evazhoufova
3. dec 2024

Nejaká terapeuticka? Alebo spovedna? Adventná?

ivka221
autor
3. dec 2024

@evazhoufova terapeuticka…

vorkola
3. dec 2024

@evazhoufova Aj ja si myslim ,ze spovedna

vorkola
3. dec 2024

@vorkola ,jaj takpardon,uz si predomnou dala odpoved, a co s tym ma terapeutka, jedine, asi jeho trapi svedpmie,a navstivil terapeutku,tak si to asi nasla v zdravotnom chorobopise odpustit musis ,ALE... Ak je to na 100% pravda, ani keby ti modre z neba doniesol, a bol multimilionarom nic to nenahradi, Ja hovorim ,ze dve veci sa nedaju vratit nahradit, po 1) nevera, po 2) UPT teda vrazda ,alebo aj vrazda planovana dospelaka

ivka221
autor
3. dec 2024

@kavasmliekom veľmi často, k spokojnosti obidvoch, žiadna nuda

ivka221
autor
3. dec 2024

@vorkola terapeuticka aplikácia VOS v iphone

ivka221
autor
3. dec 2024

@sasa1310 povedala som mu, že o tom viem, zatĺka neskutočne. Nie a nie.

aandrea9
3. dec 2024

@ivka221 nevieš kedy, nevieš s kým ale vieš, že ťa podviedol? Trocha divné.

kavasmliekom
3. dec 2024

@ivka221 ja by som si dala otázku, či by som naozaj chcela rozvod, žiť sama, vsrtko platiť sama, spať sama... Atď. Keď píšeš, že je vám dobre, ukážkovo. Možno zlyhal, možno keď už vie, že ty to vieš, tak sa neopovazi viac. Možno si tiež povedal, čo vsrtko by stratil. A povedzme si pravdu, kto sa dobrovoľne prizná k nevere? A ešte keď nemáš relevantné dôkazy...
Nejaká aplikácia s vetou, že som podviedol manželku párkrát...to môže byť pravda, a nemusí.
Neviem si predstaviť, že by bol môj muž taky blbý a dal si do mobilu nejakú poznámku koľkokrát mi zahol 😬 dúfam, že ani raz.. A keď, tak aspoň sa tvári, že nie 🫣 a kým sa nedozviem, nemam v ruke dôkaz a kým sa sám neprizná, tak aj tak nikdy mat pravdu nebudeš.

liv1
3. dec 2024

Nikdy nepriznaj odkial to mas. Mozes povedat, ze ti to niekto povedal. Neviem co ti poradit. Ak to boli posmyknutia je to strasne, ale vzdy lepsie ako dlhotrvajuca nevera, kde sa muz zamiluje.

ivka221
autor
3. dec 2024

@kavasmliekom bolo tam viac zmienok o tom, takže nevera je 100%. Neviem ani kedy, áni koľkokrát ani s kým. A ešte tam bolo kopa ďalších veci, zlých veci, bolestivych veci.. Neviem, skutočne neviem, čo mám robiť..

ivka221
autor
3. dec 2024

@liv1 zatĺka, tvrdohlavo nie a nie. Klame mi. Chce dôkaz, odkiaľ to viem. A bojim sa povedať mu, že odtiaľ.
Je len v práci a doma. O všetkom vždy viem, mám FaceID do jeho telefónu… Všetok voľný čas trávime spolu. O to je to pre mňa ťažšie že kedy? Ako? S kým? Za 17 rokov koľkokrát? Kde?

evazhoufova
3. dec 2024

🥺 to musí byt ťažké, tie ďalšie bolestne veci boli myšlienky alebo skutky? Nevera je pre Teba konečná? A prečo si mu do toho pozerala?

natalka13
3. dec 2024

Chlap ktory pusti zene faceID do mobilu si tam zapisuje neveru a este nezasifrovane?
Neverim. Ak to tam je, tak naschval.
kedze vie ze mu citas mobil, vie snad aj to, ze to mas odtial.

liv1
3. dec 2024

Nikdy nikdy nikdy sa mu nepriznaj. Ked bolo medzi vami vsetko ok preco si mu tam pozerala 🤷‍♀️. A ine bolestne veci boli ake.

kavasmliekom
3. dec 2024

@ivka221 tak nič iné ti nezostáva, len sa priznať, keď z teba robi blbca, aj tak to vyzerá na koniec manželstva

evazhoufova
3. dec 2024

Tak keď ma byt on úprimný nech je aj ona nie? Keď to chcú zachrániť…ak

feuille
Autor odpoveď zmazal
barborachors
3. dec 2024

@krtko1313 ja mam zasa opacnu skúsenost, ze 40/50 roční opití kolegovia sa sapu po mladých kolegynkach, samozrejme tie sa z toho smejú, pripadne je im zo starych chrenov na grcanie.

margotka17
3. dec 2024

@ivka221 no neviem, ktorý chlap by si robil aplikáciu na podvádzanie manželky 🤔😳😲. Keď všetko doma ako píšeš fungovalo, nemal dôvod. Možno ani netuší, že má takú apku v mobile a stiahol ju ani nevie ako.

lentilka78
3. dec 2024

@barborachors aj ja mam takú skúsenosť z prace, čo večierok, guláš party, posedenie v meste na terase, vždy je pravidlom ze to skončí tým, že podgurazeni chlapi začnú ocapkavat mladé kočky, vo väčšine prípadov ženatí, často aj takí, za ktorých by manželky dali ruku do ohňa, slušní. Tie baby ich neprovokuju, len stačí že vidia babu v pekných šatách, upravenú, nie ako v práci, tak sa im krv presunie nižšie😁 rok co rok sa to opakuje

luccija
3. dec 2024

@margotka17 to nie je pravda chlapi podvádzajú aj, keď doma všetko funguje.

@ivka221 nikdy nikdy nepriznaj odkiaľ to vieš.Ani by som ho nespovedala povedala by som, že viem a čakám čo bude ďalej.Ale je veľmi zvláštne, že si to niekde zapisoval to by som nikdy nespravila.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal