Čo robiť po odhalení nevernosti manžela?
Prosím, nesúďte, len… Po 17 rokoch manželstva som zistila, že ma manžel niekoľkokrát podviedol. Neviem kedy, neviem s kým. Nemala som o tom ani len potuchy. Je to pre mňa nesmierny šok a neviem sa z toho spamätať. Navonok sme mali manželstvo ako každý iný pár. Raz horšie, raz lepšie dni, 2 deti, práca, rodina, dovolenky… Pýtala som sa ho na to, zaryto mi tvrdí, že ma nikdy nepodviedol. Spôsob ako som na to prišla mu povedať nesmiem. Klame mi do oči… Komfrontovat s priamym dôkazom ho nemôžem. Ale je to 100%. Čo mám robiť??? 😔 Som na dne.. Mám pocit, že som žila s úplne iným človekom, po celý čas v klamstve. (Intimny život sme mali bezproblémový.. )
@ivka221 a ty si sa prečo odhodlala čítať v jeho mobile? Mala si uz predtým tušaka? Či len zvedavosť?
No tipujem že okrem priznania z nevery je pre teba ešte náklad, že tam spomenul aj iné veci ako píšeš škaredé a bolestivé. Doteraz si žila v presvedčení že je všetko relatívne o.k a zrazu sa v denníku manžel otvoril ...a píše o tebe škaredo..chápem že je to bolestivé . Pre mňa by toto bolo oveľa horšie ako nevera.
Keď zatĺka a chce dôkaz tak by som povedala že dôkaz má v mobile a nech tu nehrá mŕtveho chrobáka.
A nerobí z teba debila.
Je ťažko radiť hlavne keď je to čerstvé.
Ale u mňa by stratil všetko. Dôveru, účtu, rešpekt a neviem si predstaviť ďalej fungovať.
Na margo toho priznania.
Muž sa ti nikdy neprizná.
Môjho exmanžela videla kamarátka, ako sedí na ňom ta baba a olizuju sa.
Keď som mu to o dva dni povedala, zatĺkal. Ešte povedal že či som sibnuta.
Tak som zavolala kamarátke ( ktorá pozna nás oboch roky rokúce ..) a keď to celé opísala, tak potom sa na mňa pozrel a bez slova odisiel..
Doteraz bude tvrdiť, že sa stalo len toto a len raz ..
Ale uz by som neverila ani nos medzi očami.
Pohla som sa ďalej, začala nový život.
Bola som strašne znechutená, ako niekto, s kým som bola 13 rokov,, od detstva... a prežila toho toľko, ma dokázal takto sklamať.
Ako šiel čas. Spoznala som terajšieho manžela a je nám spolu krasne
Ale naozaj, doteraz to vlastne nepriznal . Ani sa vlastne neospravedlnil.
Len pár krát mi prišli správy, že sa chce hodiť pod vlak 🙈
Ale čo už .. každý si môže za to sam
@ivka221 Asi dom divná. Ano, nevera je hrozna vec, boli a boliet neprestane. Lenze ako hovoril mudry p. doktor Plzak, neveta je normalana. A ak sa niekto chce nad tymto tvrdenim pohorsovat, nema pravdu. Jav, ktiry sa vyskytuje v 90 %, je podla neho normalny.
Tak da vydychaj, nepýtaj sa s kym, kedy, kolko razy. Pytaj sa ho ako vidi buducnost vad a vasich deti. Ak ma jasny plan, sam poda ziadost o rozvod, ked to prasklo, ulavilo sa mu.
Ak sa nechysta odísť, nevyhadzuj ho. Odpusti, viac mu nic nevyčítaj, pochovaj to v sebe a viac sa k tomu nevracaj. Mydlim, ze si uvedomi aku ma skvelú zenu a bude vdacny. Verim, ze sa to moze dat do poriadku.
Ak nie, nastane cas podat ziadost o rozvod.
@dharmasanata presne tak máloktorá žena si je 100% istá, že jej muž je v práci, alebo si zoberie pol dňa voľno, keď čítam chodí len do roboty a domov, tak sa usmievam.Ja som tam raz vymakla nadriadenu, keď som robila na ministerstve zobrala si voľno a samozrejme, že sme niečo nutne potrebovali ešte boli pevné linky😆a zdvihol to muž a obrovský trapas to ticho v telefóne, keď sme povedali, že má byť doma.
@evansova no ja si myslim, ze tu ani nejde o to odpustenie, ako o to, ci bude mat ten muz zaujem zit so zenou len ako brat a sestra..lebo ja by som uz v zivote s tym clovekom nemohla lahnut do postele za ucelom niecoho intimneho. Ci tie podvedene zeny, co odpustili nemali s tym problem?U mna by to teda bol koniec minimalne sexualneho zivota s muzom..
Úf.. Vďaka za zdieľanie. Prajem Ti nech sa to vyrieši v prospech Tvojho telesného a duševného zdravia... a detí, ktoré to nevedia spracúvať ani ako my dopsleli.. 🙏
To, ze mu lezes do sukromia ti urcite bude vycitat, kedze - najlepsia obrana je utok ... Ale kasli na tie jeho pripadne vycitky a bludy..
On ta ROKY podvadzal, takze ty mas dovod kricat a urcovat si podmienky.
Silno ti drzim palce, az to zvladnes ✊️🙏
Clovek nie je monogamny tvor,vitaj v realite. Žiť toľko rokov v ilúzií je premrhany čas.
Ty sa chces rozviest koli tomu, ze ta v minulosti podvidol? Ano je to zle, ale zahadzovat koli tomu 17 rokov mazelstva (hlavne ked pises, ze vsetko klape)? Kedze on je chlap tak nema ani len tusenia ako ti z tvojho hladiska ublizil. Bola to prenho asi len epizoda ktourou si mozno chcel dokazat, ze este za nieco stoji. Proste muzom sa velmi paci ked sa pacia 🙂 Ja som mal stastie, ze som videl ako velmi to vie ublizit este ked som bol mlady. On si myslel, ze si uzije a nikdo sa to nedozvie a nic sa nedeje. Ked ho konfrontujes tak bude zapierat, samozrejme. Ved ti nechce ublizit ani sa rozist. Rozides sa s nim zo strachu, ze ta opusti? Prave preto by som sa nikdy nehrabal v manzelkinom mobile, mailoch ani nikde a ak by som na nieco prisel nahodou, tak namisto konfrontacie a rozchodu by som sa snazil zachranit nas vztah tym, ze by som skusil porzmyslat co jej chybalo a zlepsit to 🙂 Nic by som jej nehovoril. Velmi sa vazim, ze mi doveruje a chcem aby to bolo aj naopak.
@dharmasanata Ja som pisal co by som spravil ja ako chlap, nie co mas spravit ty. Pre mna je rodina najviac a ja sam som zodpovedny ci milujem svoju manzelku a nie moja mazelka a dufam, ze ona to ma tak isto. Vztah treba budovat a nie zahadzovat. ak nieco nejde tak sa to snazim opravit. Tak sa tolko nerozculuj. Asi by si jej radsej poradila nech sa rozide a ostane sama...to by som radil aj ja ak by nepisala, ze vsetko bolo ok, pokial na to nedosla....
@bystrozraky 😝 už som sa bál , že dnes žiadnu múdru myšlienku nepovieš. Konečne môj deň nabral správy smer. Ďakujem
@dharmasanata Sice s tebou suhlasim, ale ked ked budes mat viac skusenosti, tak zistis, ze svet nie je tak idealny ako by sme ho mi radi mali. Proste ona je v situacii a radit bezhlavy rozvod a podobne je podla mna viac ako nezodpovedne. Pozri si statistiky...to by boli skoro vsetci rozvedeny. A mas pravdu tiez v tom, ze ak by bol naozaj zamilovany do nej tak na take nico tej jej bumbo ani len nepomysli.
@natalka13 Myslela som druhý mobil skôr kvôli tým stretnutiam, schôdzkam....ako to celé roky organizačne zvládal. To, že v prvom z nejakého dôvodu má appku, v ktorej sa spovedá je iná vec a pre mňa divné - mohol to spraviť naschvál, aby to prasklo, mohol sa pomýliť....ktovie prečo.
@margotka17 Chlapi si vedia sex krásne oddeliť od citov. A nie je pravda, že podvádzajú, lebo im doma niečo chýba. Raz som ako mladá poznala chlapa, ktorý mi otvorené povedal, že má svoju vysnívanú ženu, je inteligentná, priťahuje ho, miluje ju, majú preňho super sex, nechce ju meniť ani vymeniť, ale že potrebuje tie jednorazovky, pretože je to potvrdenie mužnosti a preňho len sex a pud. A ženil sa mladý. Ale ani ženy nie sú neviniatka. Môj priateľ pochodil svet, na určitých miestach aj žil a paradoxne v niektorých dovolenkových rezortoch sa ženské správali ako hravé feny a doma manžel.
@dharmasanata Jasné, Lenže vec sa ma tak, že už sa stalo. treba nájsť spôsob ako to vyriešiť.

@natalka13 Môže mať kľudne druhý mobil, práve pre takéto úlety....takže ten prvý funguje pre všetko ostatné, aj pre spokojnosť manželky, že môže do neho kedykoľvek nahliadnuť...veď tam nič nemá.