Čo robiť s nefunkčným vzťahom?
Ahojte, idem sa trošku poradiť a možno aj vyrozprávať. Mám priateľku 10 rokov z toho 8 rokov bolo úplne super ale posledné roky mám pocit že to už nie je ono. Za všetko ma zdrbe čo sa stane. Pes nieco v byte ocika a priateľka to dáva za vinu mne. V jeden den sa mi spustil panicky atak celý som sa triasol som myslel že odpadnem v živíte som také nemal tak som šiel na pohotovosť a ona somnou nechcela ísť nechala ma ísť samého v takom štábe podotýkam že som nevedel čo to je vtedy stalo sa to prvý krat behal som po doktoroch a nakoniec ma z prace prepustili ale bol som na PN je chodilo mi 830€ nakolko som dobre predtým zarábal no priateľka mi nadávala že sa nestarám atd. Nevedel som si nájsť takú práci kde by som bol spokojný aj s platom aj s prácou nakolko som robil dlho veduckovsku funkciu tak napáda na linku som nechcel ísť. Aj to mi dávala na za vinu a takto za hocijakú hlúposť ma drbala až sa mi ataky viac a viac vracali. Bol som stále na PN aby som mal nejaky príjem (830€) doma som robil úplne všetko.oral som, nakupoval som, žehlil upratoval a vlastne všetko okolo bytu. Ale už to cele psychicky nezvládal stále mi vraví že sa nestarám atd a keď si nieco nájdem tak mi povie že tam nechoď no a potom som zmätený a pri hádke mi to vyčíta že som tam mal ísť. Myslite si že je to cele moja vina ? Ospravedlňujem sa za taký dlhy príbeh ani neviem či to niekto prečíta cele 🙂
@cukorfalat neviem kto s nás je psychopat keď máš fake fotku
Si uvedomuješ že neskôr môžeš byť psychický týraní. Toto je priateľka už by ma nebolo čosi skonči tento vzťah skôr ako si okúsiš samé dno. Prečítala som si to tak som tomu nechcela veriť Takej nebude ver nič dobre môj muž mal takú bývalú priateľku nech robil čo robil nikdy jej nebolo nič dobre mohol všetko urobiť čo len chcel vždy to bolo malo. Výsledok teraz ma takého čo musí držať hubu a krok. Takže moja rada skonči to ak nemáte deti chod s kratšej cesty. Môžeš si nájsť inú a žiť lepšie. Tato tu zničíš sa pri nej budeš len trpieť. Mal si tetanicky záchvat ja ju mám viem čo je to za pliaga. Neskôr sa to môže stupňovať. Vieš vo vzťahu by si mali byť oporou ONA žiadnou oporou nie je ak ťa v takom stave nechala ísť samého do nemocnice. To ani nevie čo sa Ti cestou mohlo stať. Hlupaňa je to skonči to.
Na jednej strane súhlasím, že priateľka ti mala byť oporou, na druhej, podľa tvojich reakcií na ľudí, ktorí ťa sem neprišli poľutovať, až taký superman nebudeš. A s tou robotou, resp. s tvojim prístupom, by si vytáčal aj mňa. Porovnávať prácu teamleadra s právnikom je dosť odveci, prečo by si akože nemohol ísť robiť niekde skladníka a hľadať niečo lepšie popri tom alebo sa po čase opäť vypracovať na lepšiu pozíciu?
V podstate ťa tlačí do takých vecí, na "aké nemáš"... Chce mať z teba "generálneho riaditeľa" ....takýto vzťah ide na úkor zdravia, nervov...je lepšie ho ukončiť.
Čo za blbosť ? Každý všetko zvládne s kľudom sám, a podľa toho čo píšeš aj tak robíš všetko sám , je to dovod na zamyslenie
Ona sama nie je v pohode. Buď sa s ňou otvorené pobav o tom, že vina nie je neustále na tvojej strane a svet sa netočí okolo jej názorov, alebo to zabaľ a ži sám.
To akoby som videla susedov ...možno aj si sused ktovie 😄 nemiluje ta..len toľko .
Predstav si,ze raz budete mat deti. To chcea takuto furiu pre svoje deti? Musis byt chlap a robit rozhodnutia. Porozpravaj sa a nou,ze ak sa mieni takto spravat,tak je to koniec vztahu. Ona si zvykla na tvoju dobrotu a necaka,ze sa s nou rozides. Nemusis sa rovno hned rozchadzat,len proste nech vie,ze o tom uvazujes a uvidis,ci sa nieco zmeni.
Dám Ti dobrú radu, utekaj! Ona nie je normálna, empatia okolo nej ani neprešla a slušnosť je pre ňu neznámy pojem. Des. Rýchlo. Už si zbalený?

@barborachors keď Mr.Bean hral väčšinou komika tak nemôže byt vážny ?