icon

Čo si myslíte o takomto mužovi?

13. apr 2021

Ahojte, opisem Vam muza, s ktorym zijem a je moj muz. Mame uz dost problemov a mne to zacina prerastat cez hlavu a neviem, ako dalej
Ma 31 rokov
Pracuje ako vodic Vzv na 2 zmeny , mame 1,5r dieta.
Tvrdi, ze ma depresiu. Pred nou, pomahal vcelku doma, nic extra. Ja robim z domu, som na rd. Ked som potrebovala bol s malym. Obcas navaril.
Momentalne je to des. Nic ho nezaujima, nic ho nebavi, ani maly poriadne. Urobil taku vec, ze svoju depresiu, ako to on nazyva, riesil pisanim si s inou. Je mi jasne, ze nechcel vztah. Ale neviek, kam by to zaslo, keby som na to neprisla. Odisla som s malym, prosil nech sa vratime. Ukoncil to s nou.Monentalne doma nerobi nic. Lebo ved ma depresiu. Bavi ho ale cvicit, behat, pocuvat hudbu, starat sa o seba. Tvrdi, ze robi veci, pri ktorych vypina. Hadame sa uz dost. Po tom ako sme odisli s malym a mali sme sa vratit, tak sme mali rozhovor. On povedal, co chce zmenit, ja zase co ja. Ale je to v starych kolajach. Sexovat mu chuti aj cez depresuu. Nevie nas nejako zabezpecit alebo tak. Povedal, ze on nechce zit v strese. Comu nerozumiem. Jeho predstava zivota je, ze bude mat nejaky prijem z niecoho a on by si chodil cez den cvicit, behat, na obedy . Som uz dost zufala, stale je nervozny, mily je len ked chce sex vacsinou. Vybuchuje.
Neviem, ci toto je ozaj prava depresia. Lebo ak by bola, samozrejme som ochotna cakat, kym sa to zlepsi. Ale nie som si v tomto pripade ista. Neriesi nic, co sa tyka normalneho zivota. Mne pripada ako taky slaboch. Co by ste robili na mojom mieste?
Vdaka...

ale je spravitcbApoddobne.se.

Strana
z2
autor
13. apr 2021

@21oktober on je introvert a co sa tyka balenia zien..sme spolu uz 15r a totl este nikdy nespravil...ale on fungoval normalne...sama na to neviem prist, co akoze sa mu stalo...

21oktober
13. apr 2021

introvert neintrovert došlo mu že toto by akože malo byť definitívum , čo by mal žit do konca života, mať jednu ženu , prácu kde bude každé ráno vstávať, venovať sa dieťaťu - pre neho to znamená že by už nenažil nič skvelé, výnimočné a z toho ho chytá nesmierna panika.

Je nervný , najradšej by bol keby ste neboli , to sú scenáre ktoré sa často opakujú .

autor
13. apr 2021

@21oktober a co s tym?

retatka
13. apr 2021

Určite má nejakú ženskú už v oku ,keď si vypisoval.Vacsinou neostane pri písaní ...Preto tá zmena.Never mu .Teraz si už bude dávať pozor aby si to opäť neodhalila.Nechce byt s tebou ani s dieťatom,preto tie výhovorky a odvolávanie sa na ,,depku ,,venovanie sa sebe...A ktovie kade chodí keď ide preč,ci nejde k nejakej ...

21oktober
13. apr 2021

nič, buď počkáš kým dozreje o čom pochybujem alebo jednoducho odídeš od neho a nájdeš si niekoho iného .

littlebubble
13. apr 2021

Keď má človek depresiu tak potrebuje pochopenie a blízku osobu a nie sex.Človeka nebavia žiadne aktivity ani sám nevie vtedy čo má robiť.Človek s depresiou nevidí zmysel v ničom ani v sexe.

On stíha všetko 😂.Len sa vyhovára.

janinah
14. apr 2021

Napíš si na papier na jednu stranu čo negatívne máš z takého vzťahu,na druhú stranu čo pozitívne....a uvidíš na čom si a čo s tým.Dala by som mu čas napr. 1 mesiac,buď sa spamätá z "depresie" a začne žiť s rodinou ako treba alebo nech si žije po svojom,ale sám.Takto žiť do smrti asi nechceš,tvoje dieťa si toto tiež nezaslúži.

nistika
14. apr 2021

ak bol predtym introvert moze byt ze ho proste chytila kriza stredneho veku....mozno ma pocit ze uz bude iba starsi tucnejsi a musi stihnut co sa da....no ale s tym egocentrizmom to ide ruka v ruke....uznaj ak by pomyslel na teba, toto by nerobil.

teleskop
14. apr 2021

mam okolo seba par ludi co maju depresiu a takto sa to neprejavuje 🙂 🙂 je to vychcany hajzlik 🙂

petra7825
15. apr 2021

Tomu sa hovori nie depresie ale egoizmus alebo “já já jenom já”. Zneuziva ta, zbavuje sa zodpovednosti, a este chce aby si ho lutovala. Je to tipicky manipulator.

seahorse27
15. apr 2021

Peknu vyhovorku na svoju drbnutu povahu a lenivost si vymyslel - ze depresia 😂

ewka0012
15. apr 2021

Toto depresia nebude , ja som ju zažila , vtedy som ledva zila, nechutilo jesť, zle spala , určite nezvládala cvičiť ,behať, či ma nebavilo, schovávala som sa pred ľudmi, najradšej sama doma, nedvíhala som telefón a pod.nestarala som sa o seba , ledva som sa osprchovala až kým lieky nezabrali a nedala sa dokopy , keď ma depresiu lieči sa z nej? Lebo to sa lieči antidepresivami😥a už určite nie chuť na sex keď človek ledva existuje , takze asi bude len lajdák

monka105
24. apr 2021

Nie som odborník, neviem, či to je naozaj depresia. Keď som mala ale depresiu ja, nedokázala som sa ani postaviť z postele. Budiš. Snáď ale nebudeš živiť niekoho, kto celé dni hnije doma na riti a ,,robí to čo ho baví”, zatiaľ čo sa ty staráš o dieťa, celú domácnosť a pracuješ z domu? Na tvojom mieste by som mu dala ultimátum, buď nech navštívi odborníka a začne to skutočne riešiť, ak je presvedčený, že má depresiu alebo nech si hľadá prácu. Dieťa nezmizne šibnutím čarovného prútika a ani nemôže za to, že si on chudáčik vopred nepremyslel, či vôbec chce žiť ,,rodinne”.

Strana
z2