icon

Čo si myslíte o tomto mužovi?

20. okt 2023

Ahojte baby, píšem si už pár týždňov s jedným mužom. Má malú dcérku. Všetko je vlastne super. Ako muž mi sedí aj názorovo aj fyzicky. Háčik je však v tom, že matka toho dievčatka sa ho vzdala ani sa o ňu nezaujíma. Malinká má 3 roky ale keďže nemajú ešte vysporiadane veci právne tak nemôže nastúpiť do škôlky. Tým pádom on je doma nemôže ísť do práce. Presťahoval sa k svojej mame a žijú tam spolu v byte. Myslíte že je teraz vhodné vhupnúť s ním do niečoho vážneho? Akože rosumieme si až príliš dobre viem si to s ním predstaviť ale nie v tejto situácii keď ešte nestojí na vlastných nohách. Ja mám tiež deti som rozvedená. Ako to vnímate vy z nezaujatej strany? Mám v tom pokračovať?

grof_monte_christo
21. okt 2023

Písaním si len strácas čas. Tento človek nech si dá najskôr svoj život do poriadku a až potom nech don niekoho ťahá. Iste, dá sa podat aj pomocná ruka a ten človek nám to môže neskôr vrátiť, ale na to by som musela poznať toho človeka a jeho situáciu dlhší čas a nie z virtuálnej komunikácie.

vler
21. okt 2023

No ale ked nepracuje a nema prijem tak si mozno ani nemoze nic ine dovolit ako byvat s mamou

diewcatqoo
21. okt 2023

Ehm, tak mala nemoze ist do skolky, lebo matka odmieta podpisat nieco (neverim, u nas stacil podpis jedneho rodica) a berie to ako univerzalnu vyhovorku k tomu, aby nemusel pracovat. Ako sorry, ale to ho hanba nefackuje, ze ho zivi mama? Dospeleho stareho kona a jeho dieta?

life123
21. okt 2023

@diewcatqoo presne. Aj u nás stačil podpis jedného rodiča manžel bol vtedy mimo domu na služobke.. @autorka prečo sa s ním nemôžeš stretnúť a ísť na kávu ??. Píšeš že aj to potrvá prečo? Však ak nikde nerobí a je doma s malou , tak by mohol mať čas nie ?

letfenixa
21. okt 2023

Veľa deti žije iba s mamou, otec nemá záujem a chodia do škôlky a školy. Viď vyššie, na takúto situáciu existuje cestné prehlásenie. Ak ma dieťa už 3 roky, nestará sa matka od narodenia, otec už mal mať dávno poriesene zverenie do starostlivosti. Zrejme sa mu do toho nechce a stále čaká, že sa matka dieťaťa vráti.

korylan
21. okt 2023

Rozhodne nepotrebuje podpis matky pre nástup do škôlky,ak je mimo SR. Moje dieťa prijali do škôlky aj bez podpisu otca a nežil mimo SR. Situáciu stačilo vysvetliť.
A tie výhovorky ohľadom súdu,vraj až keď sa vráti a tri roky je preč.... zachviľu začne pytat peniaze chlap.

kepassa
21. okt 2023

V prvom rade, vy ziaden vztah ani nemate... Iba by si chcela mat, vzhladom na vek atd..no blikaju ti pri nom kontrolky. Vsak ho vobec nepoznas, uz si sama matka, tak musis mat nejake priority. Priority pre svoje deti aj pre seba. Kebyze na mna vyjde s takymto niecim cudzi chlap, tak pre mna by to bola taka cervena na semafore...30/40tnik s 3 rocnym dietatom zijuci u svojej matky, bez prace a prijmu z kto vie odkial. Precitaj si to este raz alebo aj 3x kym pochopis. Vobec by som ho dalej neriesila. Nakoniec bude pravda uplne inde. Pises, ze nemas cas na plytvanie casu. S nim ho plytvas. Tak sa zariad k svojej spokojnosti..

tatianka333
21. okt 2023

no baby ti radia dobre.. stretni sa s nim ak mas o neho zaujem a uvidis.. inak moja matka bola n nas sama od narodenia / tatinko si siel za druhou/ a tiez nepotrebovala ziadne jeho podpisy.. proste kaslal na nas a hotovo.. inak je divne ked ten chlap byva s mamou.. preco ona nevaruje malu a on nejde pracovat.. neviem ale neverila by som mu

panda21
21. okt 2023

Tu by mi nie že blikali kontroloky, ale svietil celý maják.. Nič proti slobodným oteckom, je super, že sa o dcérku stará, ale je tam toľko nezrovnalostí. Aby normálny, dospelý chlap nevedel zariadiť 3 roky pár takých drobných blbosti, ako je zverenie dieťaťa a škôlka.. Veď to denne rieši tisíce slobodných mamiciek, a jeden dospelý chlap radšej dá výpoveď a žije u mamičky, aby nemusel nič vybaviť a riešiť. Ešte aj pochopim, že žije s mamou, aby pomohla s dieťaťom, strážila keby chodí do roboty a pod.. Ale takto? Žena, utekaj.

samimami777
21. okt 2023

Tak to je teda neskutočne zvláštne ... Má "veľa peňazí" aj keď nepracuje , vlastný byt ale je u matky... Je u matky (babky ) malej a nemôže ju babka pár hodín denne varovať a on šup do práce/brigádu aby niečo privyrobil ?? No to isto. Sú rozídený a "opustený" matkou dieťaťa a nemá malú predbežne zverenú do starostlivosti ani nič ??? Neviem , blikajú mi u neho všetky kontrolky. Pánko sa aj napriek tomu že prakticky nemusel (ak má vlastný byt a veľa peňazí ) dosáčkoval k mame aby sa niekto staral o jeho dieťa a jeho kým on je vykotený doma na gauči s Full servisom mamičky ? Nemá žiadny dôvod neísť aspoň na brigádu keď žije momentálne s mamou ktorá by tých pár hodín malú denne postrážila. Toto mi pripadá že on skutočne len hraje každému na city aby ho ľutovali a hľadá niekoho kto sa mu bude o malú starať a o neho. Dala by som si na neho pozor , zdá sa mi veľmi prešpekulovaný

nikaeli
21. okt 2023

Prepáč, ale tomu, čo si mi napísala neverím..
súd to bude riešiť, až sa matka vráti?? súd určí termín pojednávania a hotovo - ak sa matka nedostaví a nespravedlní svoju neúčasť, iba si to skomplikuje. Škôlku mal riešiť v máji, vtedy sa podáva žiadosť, nie v rozbehnutom šk. roku. A nemusí tam byť matkin podpis. Chceš tvrdiť, že keď bude mať dieťa 6, tak nenastúpi do školy, lebo má matku v zahraničí? Ak malo dieťa iba teraz tri roky, mohol s ňou byť na RD. Neverím, že dal výpoveď. Teda - ja by som týmto rečiam neverila a do takého vzťahu nešla.

nikaeli
21. okt 2023

a teda, keď ste sa ešte nestretli, ako ti môže sedieť? fyzicky? podľa fotky? nemyslíš vážne..

pallacinka29
21. okt 2023

ze je lenivy ist do prace… a hlada vyhovorku… to si ku fakt skocila na to, ze dieta nemoze ist do skolky…?

pallacinka29
21. okt 2023

boze, ty tak neskutocne musis tuzot po chapovi (choro)… nevideli ste sa, nic o nom nevies, ale “penazi ma vela”… keby mal, tak nepojde k svojej mame…

autor
21. okt 2023

Ja vám ženy ďakujem všetkým. Máte úplnú pravdu toto som potrebovala vedieť. Asi áno asi mi už veľmi chýba muž a to nie je dobre potom majú šancu takýto špekulanti. A veru není mi to treba mám toho dosť sama. Mám dvoch synov ktorých milujem a toto im urobiť nemôžem. Ešte popremýšľam či sa s ním aspoň stretnem ale vnútorne z toho nemám dobrý pocit.
Vy viete všetko to sa mi najviac páči vždy tu dostanem rozum ako od mamy 😀👍

danica2711
21. okt 2023

v tejto story je toľko divných a nepravdepodobných vecí, že by som sa a tento "vzťah" rýchlo vykašľala

autor
21. okt 2023

@danica2711 no ja neviem aké sú možnosti bez matky dieťaťa ktorá má to dieťa v starostlivosti. Ale určite to mal riešiť hneď keďže od narodenia sa o malú nestarala ani keď bola u nej.

dharmasanata
21. okt 2023

Nikdy ste sa nestretli, ale už uvažuješ o vážnom vzťahu. Môžete si akokoľvek rozumieť v písaní, ale realita je často krát iná. Mala som pár takých rande cez net a poviem ti toľko že na nete je mnoho neschopných chlapov čo sú po krk v sračkách a niesu schopní si nájsť ženu v reálnom živote. Každý chlap očierni tak svoju ex partnerku, by si neverila, počuješ stále len jednu stranu, ale časom prídeš na to že je to vždy inak.
Moja rada, nestracaj čas na internete, písaním si s cudzími, daj priestor skutočnej láske ktorá časom príde prirodzenou cestou. Pre mňa má vždy väčšiu hodnotu muž ktorý má reálne osloví niekde, zariskuje, ako niekto kto sa schováva na internete.

autor
21. okt 2023

@dharmasanata ale to ja viem. On ale na všetko tlačí plače mi ako veľmi by chcel byť so mnou. Píše mi ako sa on stará o malú ako vari a ako by sa postaral o mňa a bla bla. Je to pekné ale zatiaľ som sa nenechala uniesť týmito rečami. To nie.

dharmasanata
21. okt 2023

Asi nebude ok a vyrovnaný muž.. keď ti plače a to ste sa reálne nestretli.. hra ti na city s tým dieťaťom, vidíš v ňom dobrého otca a o to ti imponuje.

cafelatte
Autor odpoveď zmazal
nikaeli
21. okt 2023

Čo ti vie tento muž bez práce, bez vlastného bývania a s malým dieťaťom ponúknuť? tebe, osamelej matke s 2 deťmi? rozmýšľaj trochu. Nemáš 17. Si dospelá so zodpovednosťou za svoje deti. Nie je jediný na svete..

autor
21. okt 2023

@nikaeli tiež som sama s dvoma deťmi momentálne na rodičovskej dovolenke. To si o mne môže povedať tiež každý muž. Čo mu môžem ja ponúknuť?
Vlastne čo mám podľa teba hľadať? Teoreticky som natom tak isto ako on.

nikaeli
21. okt 2023

Urob ako myslíš. Aj ja som bola istý čas sama s dcérou. Ale ísť do bludného vzťahu s mužom, ktorý ťa vydiera, keď ťa ešte ani nevidel?
A čo máš podľa mňa hľadať? nič.. Nehľadala by som vôbec nič, venovala by som sa sebe a deťom. Zvlášť ak sú také malé.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
ahhola
21. okt 2023

No... Kľudne sa odmlc a uvidíš, co on. Možno ma takých rozpracovaných zo 10 a z niečoho mu len niečo klapne, ktovie co hľadá... prachy, sex, prachy... 😃. Mimochodom, kde si ho ulovila, aj to veľa napovie, v ktorých mutných vodách netu. 3 ročne decko ho už nepotrebuje celý deň...

pallacinka29
21. okt 2023

jasne… ze mu to tak zeries… sa niekde z teba rehoce

eternity24
21. okt 2023

Neviem, mne sa to zdá cudne, keď sa o dcéru matka nezaujímala, dcéra ma teraz 3 roky a on nemá v poriadku papiere? Mal na to tri roky! Dieta nemoze nastúpiť do škôlky, lebo matka nechce podpísať papier a čakajú na súd ktorý bude keď sa matka vráti? To je divne. Podám na súd návrh, súd vytýči dátum pojednávania a vyzve matku aby sa dostavila! Keď sa nedostaví dobrovoľne, privedie ju polícia. Tak to funguje. Nieže otec čaká kým sa matka vráti do SR a vtedy pôda návrh na sud? Kým sud návrh spracuje a vytýči dátum pojednávania to trvá aj dva,tri mesiace… to môže matka zase zdrhnut. Neverím mu 😀 je to divne

autor
21. okt 2023

@nikaeli ale ja tiež nútene nevyhľadávam vzťah. Len som napísala že nemám čas ťahať sa s niekým za nos. Potom by ma mrzelo že mi iba ukradol čas ktorý mám komu venovať. Preto som sem napísala či to má vôbec význam z pohľadu žien ktoré sú skúsenejšie ako ja a nedajú sa oklamať.

autor
21. okt 2023

@kittykat22 áno presne to chcem. Ja tiež niesom vypočítava a nemám v úmysle niekoho klamať ani okrádať. Doteraz som mala normálny život tak ho chcem.mat aj ďalej.