icon

Čo tí chlapi vlastne chcú?

23. okt 2023

Prežila som asi 2 mesačný románik so ženatým kolegom, keďže sa rozvádzať nechystal, veľmi skoro sme to ukončili, on chcel byť stále v kontakte lebo mu chýbam ja som sa všemožne bránila ale úprimne si povedzme nebolo to ľahké ani jednoduché....po 8 mesiacoch som bola pár krát na rande a to jedno skončilo v posteli, hanbím sa za to, ale už sa stalo minulosť už neovplyvním. Momentálne to u nich vyzerá na rozvod...nožno- do hlavy mu nevidím a mne hlúpej svitla zasa nádej no a čo čert nechcel sa ma opýtal, či som od vtedy niekoho mala som úprimne odpovedala....prišla odpoveď ako som ho veľmi sklamala,že ma veľmi ľúbi... ako obdivoval moje morálne zásady a mám mu dať pokoj...ani neviem čo čakám, asi potrebujem aby ste ma poriadne zvozili nech sa mi konečne otvoria oči a nadobro to ukončím...asi som to potrebovala len dať von..

Strana
z2
tykat
23. okt 2023

"...ako obdivoval moje morálne zásady..." 😂😂😂

miadi
23. okt 2023

Sex moc Nebol zo zdravotnych dovodou. Sex nie je vsetko. Aj to romanticke platonicke so zenatym je 🤮 pre jeho zenu moze byt bolestivejsie zistenie ze ti kecal o laske ako co ste robili fyzicky. Proste to ako je to u nich doma vies len z jeho rozpravania. Ste v tom rovnako nemoralni hoci ty to mas lepsie v tom , ze si single nikomu si vernost neslubila. Ale vedela si ze on nie je volny aj tak ti bol jeho zaujem vhodny, Co si dufala ze sa koli tebe rozvedie ? Stavat svoje stastie na nestasti ineho? Nabuduce nech sa pan najprv rozvedie a potom ta moze balit. Nech sa rozvedie koli sebe nesuvislo s tebou len tak budes mat čiste svedomie. Mozes byt rada ze nie je tvoj . Lebo by to iste mohol urobit tebe co urobil svojej zene s tebou. Chudera jeho zena.

oli18
23. okt 2023

Zaujimave, ze sa hanbis za rande, ktore skoncilo v posteli a za vztah so zenatym kolegom nie 🙉

domkakvet
23. okt 2023

Chcel ta namotat, aby si zasa mohol uzit a teraz ma akoze dovod ostat pri zene, co by aj tak zostal.

nika185
23. okt 2023

Ja proste nepochopím ženy, čo si začnú so ženatým, nechcite byť v koži ich manželiek, za dvere ich bytu nevidíte a naivne uveríte rozprávkam o tom ako si s manželkou nerozumie a nespávajú spolu....a naivne im na to skočite a bez ľútosti tak ubližujete obaja jeho žene. Zober si to tak, že raz ako vydatá žena budeš ty tou, ktorú muž bude podvádzať a on bude svojej milenke trepať do hlavy ako si s tebou nerozumie a pritom možno budete mujúci pár, páčilo by sa ti to, ak by si zistila, že to v práci tvoj drahý ťahá s inou, ktorej šepká ako ju ľúbi? Niektoré tvrdia, že ty si vernosť neslúbila a môžeš si robiť čo chceš lebo si slobodná a že rozum mal mať on, ale pravda je taká, že aj takéto ženy by mali mať chrbtovú kosť a neoberať o šťastie inú ženu, keby nebolo takých žien nemali by kde tito ženáči zahýbať, práve vy sa môžete hanbiť, že nemáte kúsok svedomia a začnete si zo zadaným a čo sa týka takých chlapov? Ani oni nie sú bez viny, nezaslúžia si veru rodinu. Uvedom si, že poriadny muž by si nezačal s inou kým je ženatý, toto robia iba lovci, ktorí číhajú, ktorá im skočí na tie klamstvá o nefunkčnom manželstve, aby mohli zastrčiť inam, proste sukničkári.
Moja kolegyňa má muža, on trpí erektylnou dysfunkciou, no v práci oblboval kolegyne, balil ich..., ja som nechápala, ked sa mi zdôverila, že mu zistila neveru, pritom sama zo sexu nič nema, detaily zo spálne som z nej neťahala, no čo si ten pako dokazoval nechápem, donieslo sa jej to, že v práci to s nejakou ťahá a nešlo jej do hlavy či k sexu nedošlo, možno orál v nočnej a ta chudera milenka si možno myslela akého casanovu má, no keby boli mimo práce a mali možnosť si to rozdať, ktovie aká by bola prekvapená, možno aj k tomu došlo a bolo hneď po laske aj rozkoši,moja kolegyňa toho svojho ľúbi, pritom chlap je vraj doma lenivý, nepomáha jej s ničim, len sa hra PS alebo je na pc alebo mobile, no kopnúť do zadku málo, no a keď sa dozvedela o jeho nevere, on zatlkal, začala si ho viac všímať, citila cudziu voňavku, v aute nachádzala dlhé inej farby vlasy....pritom mi povedala, ze predtým by ruku do ohňa za neho dala, že ju ľúbi a nepodvedie pre jeho problém a aha červík jeden, ženu nepomiluje ako chlap, ale kolegyni hlavu motá aký alfa samec to je, nerozviedla sa s nim, dodnes sú spolu, len mu už nedôveruje, bližšie som nevyzvedala, nechala som ju nech sa vyrozpráva ona o čom chce, viem len toľko, čo ju poznám a poznám aj jeho, že vždy vyzerali ako milujúci pár a aj ona hovori, že nieje deň aby jej nepovedal, že ju lubi, že z práce jej vždy posiela sms so srdiečkami na dobré ráno, keď príde z práce vita ju bozkom, že zaspávajú ruka v ruke, tak vidíš a milenke možno trepal, ze ona sex nechce, že nežijú dobre a spávajú oddelene. Pracoval v automobilke, kde sa pohybuje veľa žien, možno ich oblbol viac ktovie, ona mu povedala po tej aférke, že nech odíde z práce, lebo inak sa rozvedie, o 2 mesiace nastúpil do inej práce, kde pracuje len ráno a kde robia ženy vraj len v kancelárii, no minule prišla nejaká divná, sa jej pýtam, čo sa stalo a ona, že je divný nervózny, maličkosť ho rozčúli a v aute citila zasa inú vôňu, pritom chodi z práce domov, ale dovolenky mu nesedia, vraj mu chýbajú a ked mu to vytkla znervóznel, že to má dobré, je mi jej ľúto, rozviesť sa nechce, nemá dôkaz a má 50 rokov, že čo už narobí a on alfa samec s nefunkčným vtáčikom, čo má doma veľmi dobrú starostlivú ženu, ktorá.mu jeho chybu toleruje, oblbuje asi ďalej ďalšiu nič netušiacu naivnú húsku, ktorá ani len netuší, že o sexe to teda nebude, len panko si masti ego na nič netušiacich nadržaných trųbkach, škoda, že kolegyňa nemá dosť síl sa zbaviť toho svojho chrapuňa, kiež by sa našla taká, co by moju kolegyňu od neho oslobodila a za trest potom sama si hlavu o múr bila aká bola hlúpa, tak aj takíto sú geroji niektorí muži, chlap s tymto problémom by si mal vážiť ženu, ktorá stojí po jeho boku a chápe ho, nie ju zbabelo klamať a vy všetky, ktoré sa v práci neviete vpratat do kože si uvedomte, že to, čo vám ten casanova trepe do hlavy nemusí byť pravda a že doma môže mať ženu, ktorú by iný muž nosil na rukách a vážil si ju, vážte si samu seba a hľadajte nezadaných, lebo pravda je taká, že zadaný čo podvádza je taký istý ako vy samé, vrana len k vrane sadá a je jedno či ste slobodné, to nieje ospravedlnenie, do vzťahu idete predsa s vedomím, že ten druhý už niekoho má, niekoho, ktorého ranite obaja

denithestrange1993
23. okt 2023

Prepac,ale co ti chlapi chcu? Ty co chces ked so zenatymi si zacinas? Tak ako podvadzaju v manselatve by podviedli neskor teba, neviem pride mi to cele nechutne..

mandarinka555
24. okt 2023

Mňa tiež pobavili tie "morálne zásady" tvojho amanta 😝 No a k tebe len toľko: keď suka nedá...pes nevezme 👎 Obaja máte v hlave veľké 💩

charlotte911
24. okt 2023

ďalšia, čo nám chlapa kradne, ale dúfam, že raz sa ti to vrati aj s úrokmi a preplačeš celé noci mysliac nato, ako si to robila ty inej žene/ ženám, naivné tupane, ktoré naletia sladkým klamstvám kurevnikov a prajem ti, ako každej takej tupej huske bez rozumu, aby si sa každú neveru svojho partnera, či manžela dozvedela až potom, čo už budeš mať deti, možno som zlá, ale také ženy akou si ty a tebe podobné si nič iné nezaslúžia, iba tú bolesť sklamanie a poníženie pocítiť na vlastnej koži, darmo karma je zdarma, vlasy ti je málo vytrhať, lepšia bolesť bude to, čo ti prajem....

zuzpar
24. okt 2023

Podla mna on ti nema co vycitat, on by sa mal sam nad sebou zamysliet. A ja si myslim, ze ked toto je chlap schopny urobit raz, ze odide od rodiny, tak to moze urobit aj dalsikrat.

Strana
z2