Čo ženy priťahuje na mužoch?
Stále čítam na internete, že ženam záleží len na tom aby bol muž dobrý a mal ju rád, že nezáleží ani na vzhľade ani ničom inom a keď ukážem, že ju mám rád a som milý skončím ako kamoš prečo ?
Na mužoch …..nie na mužov
@nestastnik69 to je od pripadu k pripadu.. kazda ocakavame nieco od muza ine... vekom sa "naroky" menia... nebudeme si klamat, ale aj my reagujeme na to, ci sa nam muz 1. paci 2. ci citime chemiu... to je zaklad ... pri spoznavani je to vsak stale malo na pevny kvalitny vztah... spoznavanim sa- nazorove rozdiely, idealne teda zhody... co sa tyka zivota, penazi, smerovania, politiky... pre mna velmi dolezite je pozerat na svet rovnakou optikou... dalej rozhovory celkovo... darmo by bol pekny a citia by som motyle, ked by som si s nim vo finale musela robit plan rozhovorov...
Dobrý, ale iba na mňa. Nie, že je to taký mäkký, fnukavy tip, čo nedokáže nič vybaviť, zdvihnúť hlas keď treba, zastať sa, keď treba.
O muža sa musím vedieť oprieť, spoľahnúť sa na neho na 100 % vo všetkom.
Nepotrebujem nejakeho slabého jedinca, ktorý ma nedokáže pred ničím ochrániť a ešte mi problémy pridáva ako by mi ich uberal
Co keby si to tu prestal spamovat ? Najdi si na internete pojem "dobry chlapec", pripadne to iste v anglictine.
Co keby si to tu prestal spamovat ? Najdi si na internete pojem "dobry chlapec", pripadne to iste v anglictine.
@patrike toto je kolka jeho téma o zúfalstve? 20ta?
mna uplne najviac pritahuje na muzoch a aj na zenach, ked si po sebe precitaju, co pisu a opravia si zakladne gramaticke chyby
@nestastnik69 lebo ti nieco chyba, ak sa to stava opakovane a vzdy, tak je to nieco dolezite, mas v sebe nieco co zena vyhodnoti ako prekazku na zacatie vztahu. Mas tu zalozenych uz x diskusii a pytas sa stale to iste dookola. Vo vztahoch to negfunguje tak ze ak urobim vsetko spravne tak sa dostavi vysledok. Tam je to zmes niecoho co vies spravanim a konanim ovplyvnit len do urcitej miery. Potom pride to caro osobnosti. To ze dookola zakladas tieto temy je tiez dosledok toho co ti chyba.
@nestastnik69 hlavne ma odpudzuje zlá gramatika
"Priťahuje na mužoCH,nie na mužoV
O M G
prečo ho ešte nevyrazili???
Muz sa ma spravat ako chlap. Nie ako uplakane decko. Tym nechcem povedat, ze sa ma spravat ako buran a byt hulvatom. Tebe chyba ten element chlapa.
Idealne vysoky model (190cm min) s tolko peniazmi, ze si ona za ne kupi, co chce, kazdu ujovinu ... Plus prepisat aspon jednu nehnutelnost. 🙂 Viac ti netreba ...
@nestastnik69 samozrejme, ze ide aj o vzhlad. Je to zaklad fungujuceho vztahu. Fyzicka pritazlivost je klucova. Omacky, ze je dolezita len vnutorna krasa, su bullshity
@nestastnik69 samozrejme, ze ide aj o vzhlad. Je to zaklad fungujuceho vztahu. Fyzicka pritazlivost je klucova. Omacky, ze je dolezita len vnutorna krasa, su bullshity
@pudinka zaujimave, ako toto zeny velmi dobre chapu v 20tke, ze ide o krasu a financne vyhody, ale tvaria sa nechapavo v 40-50tke, ked ich muzi uz nechcu, .ked ony uz vzhladovo nic moc nevypadaju. ved vnutorna krasa je predsa bullshit.
@pudinka zaujimave, ako toto zeny velmi dobre chapu v 20tke, ze ide o krasu a financne vyhody, ale tvaria sa nechapavo v 40-50tke, ked ich muzi uz nechcu, .ked ony uz vzhladovo nic moc nevypadaju. ved vnutorna krasa je predsa bullshit.
@anonym_45d7db vždy sa nájdu chlapi co sa im páčia 40-50 ročné,pre niekoho nie pekná a pre niekoho hej🙂
Mozem ti napisat, co zeny odpudzuje : presne to, co tu predvadzas, zufalost, doliezanie. Tie opakovane temy od teba nie su nahoda, to je obraz tvojho vnutra. Ty nevies a nechces pochopit, ze doliezanie alebo spamovanie su otravne.
@anonym_45d7db dobre si to pomotala, ale kludne si to vykladaj po svojom 😅🤦♀️
@anonym_e04ef8 ano, preto je tu tolko debat, kde a preco nemozem najst nikoho v a po 45. Lebo na vnutornu "krasu" toho, koho vnutorna krasa druhych nezaujimala v 20-30tke, nikto nie je zvedavy. 🙂
@pudinka Tak ako žiaden chlap nechce nejakú chlpatú rozkysnutú buchtu so žltymi zubami a mastnými vlasmi, takisto žiadna žena nebude chcieť zanedbaneho houmlessaka s osratými trenkami, čo si zuby neumýva a na žaludi má encián.
Dobrá správa je, že sa s tým dá niečo robiť, stačí len chcieť. A myslím si, že "ten zdravý metroš" by mal byť v každom z nás, či si žena, či si muž.
@pudinka Tak ako žiaden chlap nechce nejakú chlpatú rozkysnutú buchtu so žltymi zubami a mastnými vlasmi, takisto žiadna žena nebude chcieť zanedbaneho houmlessaka s osratými trenkami, čo si zuby neumýva a na žaludi má encián.
Dobrá správa je, že sa s tým dá niečo robiť, stačí len chcieť. A myslím si, že "ten zdravý metroš" by mal byť v každom z nás, či si žena, či si muž.
@thirstymonk no dobru chut k ranajkam vsetkym 🙂
@anonym_45d7db však aj ty máš "starú" 52 ročnú, tak o čo ti stále ide? Asi mladšia o teba nezakopne?
@thirstymonk no dobru chut k ranajkam vsetkym 🙂
@anonym_45d7db 10:53 raňajky? To ani kráľovská rodina toľko nečaká
@nestastnik69 mozog. Úplne bez srandy.
Chlap nemusí byť krásavec, ak je inteligentný, vtipný, dá sa s ním baviť na rôzne témy. Ak nemá v hlave, tak musí mať v peňaženke a veľa, na to sa vždy nejaká nájde čo zatne zuby a vydrží. A ak nie je ani pekný, ani inteligentný a ani bohatý, nuž tak má smolu.
@anonym_45d7db však aj ty máš "starú" 52 ročnú, tak o čo ti stále ide? Asi mladšia o teba nezakopne?
@anonym_e7b25d a o teba mladsi zakopne? dalsia vecne mlada, co vyzera urcite aspon o 20 rokov mladsie? 🙂
Pragmaticke riesenie, "starsia", ale normalna je stale lepsia ako sice mladsia, ale magor, ktorej rovnako tikaju hodiny ako vsetkym ostatnym, len si to este neuvedomuje...
@anonym_e7b25d a o teba mladsi zakopne? dalsia vecne mlada, co vyzera urcite aspon o 20 rokov mladsie? 🙂
Pragmaticke riesenie, "starsia", ale normalna je stale lepsia ako sice mladsia, ale magor, ktorej rovnako tikaju hodiny ako vsetkym ostatnym, len si to este neuvedomuje...
@anonym_45d7db ty si blb, lebo sa vysmievaš ženám nad 45 rokov, že sú staré a pritom doma máš staršiu od seba, konkrétne 52.
Ja som zadaná a nikdy sa mi mladší (ani starí) nepáčili. Takže svoje drzé a arogantné správanie si môžeš vyvršovať na tej svojej (alebo nemôžeš???)
@anonym_45d7db ty si blb, lebo sa vysmievaš ženám nad 45 rokov, že sú staré a pritom doma máš staršiu od seba, konkrétne 52.
Ja som zadaná a nikdy sa mi mladší (ani starí) nepáčili. Takže svoje drzé a arogantné správanie si môžeš vyvršovať na tej svojej (alebo nemôžeš???)
@anonym_e7b25d dnes si zadana, zajtra budes obiehat zoznamky, lebo si to manzel/frajer rozmyslel. 🙂
Ja sa vysmievam? Pripominam, ze nikomu nerastie strom do neba ... a vsetko dobre raz skonci. Aj vzhlad. Dnes si pekna, vysmievas sa tym, co su single, lebo ved som zadana, zajtra si vraskava a single tiez. Kolko bab sa tu pride stazovat, ze sa im vztah po 20 rokoch skoncil a nemozu nikoho najst. Ked niekto povie z muzskeho hladiska preco, tak prskate od jedu.
@nestastnik69 Mna pritahuje ked si uziva zivot. Je to pre mna atraktivne, povazujem ho vtedy za samostatneho a schopneho naplnat svoje potreby sam.
@anonym_e7b25d dnes si zadana, zajtra budes obiehat zoznamky, lebo si to manzel/frajer rozmyslel. 🙂
Ja sa vysmievam? Pripominam, ze nikomu nerastie strom do neba ... a vsetko dobre raz skonci. Aj vzhlad. Dnes si pekna, vysmievas sa tym, co su single, lebo ved som zadana, zajtra si vraskava a single tiez. Kolko bab sa tu pride stazovat, ze sa im vztah po 20 rokoch skoncil a nemozu nikoho najst. Ked niekto povie z muzskeho hladiska preco, tak prskate od jedu.
@anonym_45d7db pane Bože, môžu existovať takíto blbí ľudia???
Kde sa vysmievam ľuďom, že sú single???
Jedine ty sa posmešne vyjadruješ v každej relevantnej téme, že ženy po 45 sú staré, škaredé atď
@anonym_45d7db pane Bože, môžu existovať takíto blbí ľudia???
Kde sa vysmievam ľuďom, že sú single???
Jedine ty sa posmešne vyjadruješ v každej relevantnej téme, že ženy po 45 sú staré, škaredé atď
@anonym_e7b25d Taka zadana, "mlada", pekna a mudra. Ako to dokazes so sebou tak dokonalou kazdy den este vydrzat. 🙂Mlada asi nebudes, inak by ta tak tieto debaty 45+ nerozculovali a iba by si mavla rukou. 🙂

Keď necíti chémiu, môžeš byť milý aký chceš, jednoducho to nepôjde.