Čo znamená jeho zmätočná reakcia?
ahojte, potrebovala by som poradiť, alebo aspoň počuť názor, že čo si o tomto myslíte, lebo ja sa v tých mužoch nevyznám :D Už dlhšie som slobodná..cca pred 3 mesiacmi som stretla jedného muža, najskôr som ho ani nejako extra neregistrovala, nie je to môj typ, ale tým, že je milý, skromný, na mňa zapôsobil..vedela som, že sa mu páčim, tak som teda súhlasila aj so stretnutím.. boli sme spolu pár x vonku, keďže aktuálne kvôli pracovným povinostiam je mimo mesto. Ale v skratke rozumiem si sním, je trošku hanblivý, čiže je to trošku ťažsie. Pýtal sa má aké mám plány na tento víkend..napísala som, že máme firemný večierok a idem tam aj s kolegyňou (pozná aj ju) ale že v sobotu budeme mať voľno, tak budem rada, keď príde a stretneme sa..dáme obed atď.. (to miesto bolo 1 hod od jeho aktuálneho domu) on nato, že dobre, že si dáme vedieť, že si napíšeme..písali sme si o tom už viac x , že teda tento víkend by sme sa mohli vidieť, keďže to nemá ďaleko a mohol by prísť.. ešte som mu napísala v piatok, že sa teším na stretnutie..v sobotu ráno som mu napísala, že či teda príde, aby som sa aj ja vedela zariadiť, kedže ma bude čakať dlhšia cesta domov.. a on mi na správu že či príde odpísal toto :hmm kam mam prísť? a čo tam ako? :D ....no ostala som ako obarená..Keď som sa s niekým stretávala tak muž bol ochotný prísť za mnou aj väčšiu diaľku, len aby ma videl pár minút..nepoviem, že by som mu to dnes napísala len tak..ale bavili sme sa o tom. Čo si o tom myslíte? Ja som ani neodpísala, pretože neviem čo si o tom myslieť..má alzhaimera ?
@earlgrey Čím viac nad tým rozmýšľam, tak si myslím, že na to stretnutie chcel prísť.
@grof_monte_christo To sa už nedozvieme..keďže autorka ho ignoruje ďalej a on ju tiež..
@grof_monte_christo Keď chcel prísť a má záujem, prečo autorke odvtedy nenapísal?Takto muž, ktorý má reálny záujem nereaguje. Ak by to myslel zo srandy, ak ak ak ak...muži sú lovci. Ak nevyužije ani komunikáciu zadarmo cez whatsapp /bársčo/, tak je to...
Toto nevyzera na vážný zaujem o teba autorka z jeho strany. Keď, má chlap záujem o ženu, tak spravi aj nemožné, aby sa dostal ku nej. Ver, mi , že aj najváčši ťuťmáci a hamblivci prekonanaju samich seba, keď su zaĺubení. Z tvojho, prispevku mám dojem, že zaujem a aktivitu vyvyjaš, hlavne ty...
@enmery Autorka písala, ze je to s nim ťažšie. Možno to pochopil ako nezáujem zo strany autorky, keď mu už neodpísala.
@grof_monte_christo Nepoužiteľný...ja ale reagujem na to, čo napísala ona-xkrát sa bavili o tom stretnutí aj kde bude, že pôjdu na obed, proste sa vidieť. A keď mu ešte aj ona iniciatívne napíše v ten deň, čo by mal chlap lovec napísať, či to platí, jej odpíše takú chobotinu. To je nesvojprávmy, vymazali mu pamäť?😃Toť vsjo.
Buď je to úplný ťuťmák (keďže sám nenapíše) - a takého v živote nepotrebuješ, alebo to mal byť vtip (ale to asi ťažko, inak by sa ozval), alebo len zle položil otázku (detto), alebo tým jasne mieril na sex... v každom prípade, týpek z teba nie je hotový, inak by reagoval úplne inak. A tebe sa tiež nejak extra nepáči, čiže kašli naňho.
@enmery Keby som dohadovanim si stretka strávila toľko času co autorka, tak mu na tuto chobotinu asi napíšem, či si robí srandu, že veď sme sa o tom predsa bavili. A vyjasnilo by sa, ako to vlastne myslel. Naozaj sa mohol pýtať na konkrétne miesto a ďalší plán. Nereagovať bolo asi to najhoršie riešenie.
Ono, by bolo dobre poznať pozadie celej tejto story. Koĺko, maju rokov, v akom sú stave, či majú nejaké zavázky, ako sa spoznali...Autorka, nenapísala nič podstatné, z čoho by sa dali robiť, nejaké úsudky a uzávery.
No podla mna sa pytal na to, kam ma za tebou prist, aby ste mali sukromie a mohli si vrznut
@janetinka27 A tie dni debaty predtým bol v kóme, keď bol so stretkom ok, tam ho sex netrápil?Až v deň stretka odrazu hrá hlupého, ktorý chce zasúvať?🤡
@enmery so stretkom suhlasil, len to podla mna chcel uz niekam posunut a tak to nenapadne naznacil
@janetinka27 Mne tento muž nepríde ako lovec. Keby nim bol, tak jej v ten deň napíše opäť, kde a kedy sa stretnú.
@grof_monte_christo lovec nie, je hanblivejsi, ale aj taky chlap si chce uzit. Tym, ze neodpovedala, sa stiahol. (Ale to je len moja domnienka)
mne prisiel taky akobyb si stal na kabli a chcela som ti pisat, ze na mna posobis ako fajn baba a s tymto chlapikom by si mala iba robotu ( v zmysle byt hlavou aj krkom vo vztahu) ale na druhej strane vravis, ze je celkom fajn. Noo ak ta co i len trosku bavi s nim byt daj mu este sancu, bud kralovna a ozvi sa prva
Nepasuje to, kaslat na to
@grof_monte_christo tak keby nemala záujem, tak mu nenapíše ci sa teda stretnú. Takže to si myslieť nemohol.
Nebude to ajťák? Tomu musíš napísať deň, hodinu a ešte zaslať aj GPS súradnice kam má prísť. Ak si to neurobila, tak sa nečuduj 😂
@bielasovicka Ano. Mal jej zavolať, keď neodpisovala, ze co sa deje.
Ved sa ta normálne opytal kam ma prist a kde pôjdete?
Počkaj ty si mu napísala že mohli by ste sa stretnúť a on odpísal že uvidíme. A viac ste sa o konkrétnom mieste a čase a potvrdení stretnutia nebavili? Len v rovine mohol? Tak potom vypustil z hlavy keďže ste neboli dohodnutí v podstate na isto. A teda on záujem zrovna nemá alebo nie taký ako máš ty .
@sense ahoj, on sa chcel stretnúť víkend predtým a ešte pred tým týždeň, ale keďže aktuálne je mimo mesto, tak je to zložitejšie a stretnutie sa nekonalo, tak som navrhla tento víkend a on súhlasil🙂
@enmery toto si presne vystihla, ja som čakala že sa ozve on prvý , ale keďže viem aký je tak som sa premohla a napisala mu ja že či teda príde 😂
Ďakujem kočky za radu, aj som sa dobre nasmiala 😂 áno máte pravdu ja z neho niesom hotová, ako som spomínala nie je to môj typ, ktorý by sa mi páčil na prvý pohľad , ale tým ako sa správal na stretnutiach, mi prišiel naozaj milý a dala by som tomu šancu🙂 ale po tomto sa nejako nemám čas a chuť dohadovať ďalej, aj keď medzičasom zavolal a stále sa tváril akože čo malo byt v sobotu
akože on si nepamätal vôbec na vašu dohodu?
Autorka, on nie je hanblivý ale pribrzdený tĺk. Treba ti takého k životu? Netreba, tak dovidenia. 🤷😏
A keď zavolal, tak si mu povedala čo? On si vôbec nespomenul, že ste boli na niečom dohodnutí?
Mna by skor zaujimal nazor panov tu na MK na vyrok ich kolegu, ze co tym myslel. Inokedy mudri jak radio a teraz su ticho jak vos pod chrastou 😀
@anonym0001, čo tým myslel sa treba opýtať jeho. Možno iba jeho myseľ počas rozhovoru zamestnalo niečo iné, napríklad pristála na stene mucha, alebo si práve viazal šnúrky na topánkach a preto si to vôbec nepamätal.

@iv007 mňa raz frajer prekvapil, keď za mnou cestoval z Košíc do Nitry. Potom mi písal, že je v kaviarni na pešej zóne. Prekvapko to bolo. Lebo ja som ten víkend bola u rodičov na Orave. Tak si dal kávu a drbal sa nočným autobusom naspäť