icon

Čo zobrať staršej susede, ktorú idem navštíviť do nemocnice?

18. aug 2023

Ahojte, rýpačky preskočte, idem po 1x niekoho navštíviť do nemocnice (staršia suseda, bude tam cca 2 týždne), ja som našťastie nikdy v nemocnici neležala a asi ani nebola, a neviem čo priniesť, čo by sa jej zišlo a potešila by som ju. Napadli mi kvety, ale vázu tam nemajú určite a neviem či by to tam mala v pohári alebo kde, takisto káva a čaj neviem či má kanvicu. Ďakujem za rady.

Strana
z2
miskakyska
18. aug 2023

Ono realita je taká, že človeka v nemocnici nebavia ani obľúbené činnosti a fakt sa poteší len návšteve...milému slovu
Ak má rada kávu, kľudne jej dodnes a môžte si spolu uvariť,v kuchynke majú vždy kanvice ..na niektorých oddeleniach ich majú vyložené pri čaji..
Kvietky sa do nemocnice nenosia..
Niekoho poteší voda,ovocie, sladkosť... ale aj podľa toho kde leží a akú má dg/diétu
Susedke prajem skoré uzdravenie.
Z vlastných skúseností viem, že to tam je o držku..

lulu0123
18. aug 2023

Kamoske sme v takomto teple priniesli zmrzku z nasej oblubenej zmrzlinarne.Velmi ju to potesilo.Inak skoda tych oci,lebo nieco na citanie je naozaj najlepsie.

simca06022011
18. aug 2023

@miskakyska tak to si tam radšej tu kávu kúpia;)

miskakyska
18. aug 2023

@simca06022011 nám chutila naša zalievaná 🤭 a vo svojích šálkach 😃

simca06022011
18. aug 2023

@miskakyska tak ste mali šťastie ze sa dala zaliať nas do kuchynky nikdy nepustili :D kukali ako púčiky keď som so chcela riadne príbor umyť:D
A inak pani rieši tlak, tak je otázne ci jej kávu nezakazali kým sa nestabilizuje všetko

miskakyska
18. aug 2023

@simca06022011 všetko je o ľuďoch... vždy a všade...niekde je možné všetko,niekde nič

jazula
18. aug 2023

Kvety nie, môže tam byt alergik. Vzala by som pomarančový džús a krížovky alebo časopis. A v nemocnici by som sa spýtala, či jej niečo nechýba a skočila do nemocničného bufetu/obchodu.

Strana
z2