Dá sa v 45 rokoch s 3 deťmi nájsť ešte partner?
Da ja som mala sice 35 a dve deti on 35 jedno dieta a teraz mame este aj spolocne dieta tiez som myslela ze uz do toho nepojdem dokonca som bola zaryta ze nehrozi po skusenosti aku som mala ale osud to chcel inak
@barka1 pokiaľ je bezdetný tak prečo by radšej chcel chovať cudzie deti a mať ženu pravdepodobne s nadváhou keď môže mať mladú a sexy
@filipsvk123 poviem ti rovno, ze ja som bezdetneho po 40ke nechcela...kazdy jeden, s ktorym som sa stretla, bol divný. Tak to je. Chlap, co je po 40 nezadaný a bezdetny, nebude úplne ok.
A "pravdepodobne s nadváhou"...boooze, ty si fakt materiál 🤦🏻♀️
@barka1 preto všade samá slobodná matka je lebo vidno že si ,,viete" vyberať partnerov 🤭🤭 a úplne normálne je že dnes muž nechce vzťah a ani dieťa, aj v prírode má mláďa len 20% alfa samcov a samíc, aby sa zachoval silný genofond, to len sprostí ľudia sa množia bez rozmyslu... A presne pre také blbé názory zakomplexované ani muži nechcú také pipinky a radšej ostanú sami 🥳
@kaciato a vy len frajer hotel a otec hotel, vy ste si zarobili samé bez chlapa na dom za 200 000€? 🤭🤭
@filipsvk123 blahozelam k rozhodnutiu...dobre robíš, keby si bol alfa samec, určite sa chceš rozmnožovat 😉
@filipsvk123 pojem "mamahotel"neznamena ze dany muz ma mat svoje byvanie su tym mysleni muzi/ženy ktori su ziveni rodicmi a doma valaju rite pri playku je to zivocich ktory nema ziadne ciele sa osamostatnit ci uz sam alebo s partnerkou a ktoremu sa taha pupocnik ...ja nezhadzujem mužov ktori žijú s rodicmi zarabaju peniaze prispievaju rodičom na byvanie pomahaju im a planuju sa osamostatnit pripadne po najdeni partnerky su otvoreni samostatnemu byvaniu...alebo aj s rodicmi a dochovat ALE FUNGUJU predstavte si ze ja som sa vydala v 20 a v den svadby som odchadzala do podnajmu na ktory som si zarabala JA ZARABALA lebo muz robil este nadstavbove studium na VS neskor som dom postavila s muzom ano aj ja aktivne som sa podielala na robotwch ktore som ako zena a matka s dvoma detmi vedela spravit....mali sme uver a ano aj ja som ho splacala ...lebo som tiez pracovala..po rozvode som odisla do podnajmu, ktory som si platila a po druhej svadbe si vzala ako dospely clovek s muzom uver za ktory sme kupili dom a normalne ho splacame ani raz som sa nenechavala vydrziavat rodicmi a keby ze som nutena zit s nimi co je uplne bezne v dnesnej dobe a bytovej situacii tak by som normalne platila plnohodnotnu cast za byvanie chodila do roboty a nevalala sunky zazila som toho dost aj obdobie slobodnej matky bez vyzivneho a necakala som na to kto mi co da a kto sa postara vzdy som mala strechu nad hlavou pre seba a moje deti platila si najom a fungovala... Takze mne tu taketo blbiny nerozpravajte na zlú ste narazili veru ...
@barka1 keby som alfa samec a bohatý tak akurát pretiahnem a odkopnem ženu, decko nechcem
@filipsvk123 a co robíš na tomto fore? Musíš mat velmi nudný a osamely život, ked si musíš honit ego tu medzi matkami 😉
@barka1 píše že nieje alfa samec, verím, že ani omega. Prajem mu nech si nájde svoje šťastie, každý si to zaslúži.
@barka1 neviem kto si tu honí ego nad slobodnými chlapmi 🤭 a vo Švédsku viacej ako polovica mužov po 40tke žije bez partnerky a je im lepšie a Švédi sú 100 x vyspelejší než my... Vás len štve, že sa neviete dostať ku ich zdrojom... A pre mňa a pre mnoho mužov je slobodná matka red flag
@filipsvk123 je mi jasné, že si ďalší MK troll, ale aj tak..."preto všade samá slobodná matka je lebo vidno že si ,,viete" vyberať partnerov 🤭"
A tie slobodné matky prišli k tým deťom ako? Nepoškvrneným počatím? Ich otcovia snáď nie sú slobodní otcovia? Také isté (podľa teba s nadváhou a chybné) kusy? Btw. poznám oveľa viac tučných bezdetných a slobodných chlapov ako slobodných mamičiek. Píše slobodná 52-kilová matka 😉.

@filipsvk123 boooze, to je názor 🤦🏻♀️...mladého bezdetneho...ale taky rozvedený chlap po 40ke nepotrebuje nejaku mladu nevyburenu krásku z instagramu