icon

Dá sa v 45 rokoch s 3 deťmi nájsť ešte partner?

1. jan 2025
Strana
z2
barka1
3. jan 2025

@filipsvk123 boooze, to je názor 🤦🏻‍♀️...mladého bezdetneho...ale taky rozvedený chlap po 40ke nepotrebuje nejaku mladu nevyburenu krásku z instagramu

kaciato
3. jan 2025

Da ja som mala sice 35 a dve deti on 35 jedno dieta a teraz mame este aj spolocne dieta tiez som myslela ze uz do toho nepojdem dokonca som bola zaryta ze nehrozi po skusenosti aku som mala ale osud to chcel inak

trisha_r
3. jan 2025

Mám 30 a žiadne deti a mám problém 😂 takže asi tak

filipsvk123
3. jan 2025

@barka1 pokiaľ je bezdetný tak prečo by radšej chcel chovať cudzie deti a mať ženu pravdepodobne s nadváhou keď môže mať mladú a sexy

rikarika
3. jan 2025

@filipsvk123 si v tejto debate niekde videl, že autorka hľadá bezdetneho?

barka1
4. jan 2025

@filipsvk123 poviem ti rovno, ze ja som bezdetneho po 40ke nechcela...kazdy jeden, s ktorym som sa stretla, bol divný. Tak to je. Chlap, co je po 40 nezadaný a bezdetny, nebude úplne ok.
A "pravdepodobne s nadváhou"...boooze, ty si fakt materiál 🤦🏻‍♀️

barka1
4. jan 2025

@trisha_r ano, verim, že najst chlapa bez zavazkov po 30 do partnerstva je dnes velmi náročné.
To už jednoduchsie to máme my, co skusame "druhé kolo" - ženy aj muži.

kaciato
4. jan 2025

@trisha_r Presne ako pisu bezdetny po 30 bez zavazkov je na par vynimiek red flag 😁 vacsinou v dnesnej dobe je to mamahotel s playkom alebo nasteroidovane a vypatlane, alebo party clen 🤷 aspon co to tak sledujem vo svojom okoli ...

autor
4. jan 2025

@filipsvk123 164cm 57kg🙂

filipsvk123
4. jan 2025

@barka1 preto všade samá slobodná matka je lebo vidno že si ,,viete" vyberať partnerov 🤭🤭 a úplne normálne je že dnes muž nechce vzťah a ani dieťa, aj v prírode má mláďa len 20% alfa samcov a samíc, aby sa zachoval silný genofond, to len sprostí ľudia sa množia bez rozmyslu... A presne pre také blbé názory zakomplexované ani muži nechcú také pipinky a radšej ostanú sami 🥳

filipsvk123
4. jan 2025

@kaciato a vy len frajer hotel a otec hotel, vy ste si zarobili samé bez chlapa na dom za 200 000€? 🤭🤭

barka1
4. jan 2025

@filipsvk123 blahozelam k rozhodnutiu...dobre robíš, keby si bol alfa samec, určite sa chceš rozmnožovat 😉

kaciato
4. jan 2025

@filipsvk123 pojem "mamahotel"neznamena ze dany muz ma mat svoje byvanie su tym mysleni muzi/ženy ktori su ziveni rodicmi a doma valaju rite pri playku je to zivocich ktory nema ziadne ciele sa osamostatnit ci uz sam alebo s partnerkou a ktoremu sa taha pupocnik ...ja nezhadzujem mužov ktori žijú s rodicmi zarabaju peniaze prispievaju rodičom na byvanie pomahaju im a planuju sa osamostatnit pripadne po najdeni partnerky su otvoreni samostatnemu byvaniu...alebo aj s rodicmi a dochovat ALE FUNGUJU predstavte si ze ja som sa vydala v 20 a v den svadby som odchadzala do podnajmu na ktory som si zarabala JA ZARABALA lebo muz robil este nadstavbove studium na VS neskor som dom postavila s muzom ano aj ja aktivne som sa podielala na robotwch ktore som ako zena a matka s dvoma detmi vedela spravit....mali sme uver a ano aj ja som ho splacala ...lebo som tiez pracovala..po rozvode som odisla do podnajmu, ktory som si platila a po druhej svadbe si vzala ako dospely clovek s muzom uver za ktory sme kupili dom a normalne ho splacame ani raz som sa nenechavala vydrziavat rodicmi a keby ze som nutena zit s nimi co je uplne bezne v dnesnej dobe a bytovej situacii tak by som normalne platila plnohodnotnu cast za byvanie chodila do roboty a nevalala sunky zazila som toho dost aj obdobie slobodnej matky bez vyzivneho a necakala som na to kto mi co da a kto sa postara vzdy som mala strechu nad hlavou pre seba a moje deti platila si najom a fungovala... Takze mne tu taketo blbiny nerozpravajte na zlú ste narazili veru ...

filipsvk123
5. jan 2025

@barka1 keby som alfa samec a bohatý tak akurát pretiahnem a odkopnem ženu, decko nechcem

barka1
5. jan 2025

@filipsvk123 a co robíš na tomto fore? Musíš mat velmi nudný a osamely život, ked si musíš honit ego tu medzi matkami 😉

autor
5. jan 2025

@barka1 píše že nieje alfa samec, verím, že ani omega. Prajem mu nech si nájde svoje šťastie, každý si to zaslúži.

filipsvk123
5. jan 2025

@barka1 neviem kto si tu honí ego nad slobodnými chlapmi 🤭 a vo Švédsku viacej ako polovica mužov po 40tke žije bez partnerky a je im lepšie a Švédi sú 100 x vyspelejší než my... Vás len štve, že sa neviete dostať ku ich zdrojom... A pre mňa a pre mnoho mužov je slobodná matka red flag

kristiii
6. jan 2025

@filipsvk123 je mi jasné, že si ďalší MK troll, ale aj tak..."preto všade samá slobodná matka je lebo vidno že si ,,viete" vyberať partnerov 🤭"
A tie slobodné matky prišli k tým deťom ako? Nepoškvrneným počatím? Ich otcovia snáď nie sú slobodní otcovia? Také isté (podľa teba s nadváhou a chybné) kusy? Btw. poznám oveľa viac tučných bezdetných a slobodných chlapov ako slobodných mamičiek. Píše slobodná 52-kilová matka 😉.

Strana
z2