Ahojte ak vas opusti chlap, ktorého milujete da sa s tym niekedy vobec vyrovnat?
@dilino lenze s tymto som si uz planovala budúcnost, deti ....
Píšeš rozchod, takže mali by ísť iba o frajera. A kde vidíš problém? Proste počas chodenia on zistil, že si s tebou nechce vytvoriť budúcnosť. Bol úprimný a proste vám to nevyšlo. Ty si s ním plánovala manželstvo a deti, on s tebou to nechce
Chce to čas, ale dá sa samozrejme. A príde lepší samozrejme. 😉 Hlavu hore, v rámci možností vybehni na dovcu s kamoškou.
Resetovat hlavu.
moja sestra ma muža ktorého nechala priateľka v deň svadby stať pred oltárom neprišla ani na obrad a tu je má s mojou sestrou nový život.
To môžeš aj s ďalším.
Ale odporúčam plánovať spolu, aby si nebola prekvapená, že ty niečo naplanujes a on tá posle k vode
@pribinak ale to nebolo zeby on bol uplne odmietavy tak som si myslela ze to chceme obaja
Samozrejme. A bola by som rada,že mi to oznámil a nenaťahoval ma roky zbytočne.
samozrejme,ze sa da..najdi si ineho...a lepsieho 😉
@dilino chudak, tak ten musel byt uz dobre opatrný pri výbere partnerky.
@jarmila2010 ked mam pocit, ze lepsi nie je
Ver,že určite je.
@koniarova najblizsi rok asi ani nebudem mat naladu na iného
@betulinka1 no už sa na tom smeje ale veru prve 2 roky nechcel nijakú.Všetko sa v živote stane.
ved sa nikam neponahlaj, najhorsie je ist bezhlavo zo vztahu do vztahu. Daj tomu cas, zi svoj zivot, maj svoje zaujmy, a ked to ma raz prist, tak to pride
@tenerifka ved neponahlam no bojim sa ze zasa natrafim na nejakého nooo ....
Jaaaj, kolko mas rokov a ako dlho ste spolu boli?
A vies s kolkymi som si ja planovala buducnost? 🙈🙈🙈
každý potrebuje iný čas na zahojenie rany...
známa až po 10 rokoch mala ozajstnú známosť, ktorú dovliekla aj domov predstaviť rodine a deťom...sú spolu 20 rokov...
@kitycat ano no rokov mam 34takze nie nejaka buchnuta pubertack
to sa ti teraz tak zda. a je to uplne normalne. chce to cas. chce to prezit si ten smutok, dat ho von. ale ver mi ze naozaj pride niekto s kym ta buducnost bude. kde sa jedni dvere zatvoria otvori sa ich tisic dalsich len treba otvorit oci. kazdemu to trva rozne dlho. nie je pravidlo ako rychlo by to malo preboliet. dovol si odsmutit si to a az potom sa budes moct posunut. drzim palce.
@pralinka25 ďakujem
Ak ste spolu boli dlhsie, dajme tomu 10 a viac mesiacov, staci sa chvilu uplne stratit z jeho dosahu a on sa do par mesiacov ozve. Povedal ti, preco sa s tebou rozchadza?
@akiana praveze to sa deje ale neozyva sa. Nepovedal teda ze je to komplikovane
Po rozchode vo vážnom vzťahu sa vždy zdá že už to iné nebude a nebude nikto kto by ho nahradil.. ale to tak nie je.. je to len obdobie, ktoré raz skončí a príde niekto lepší kto bude o teba stat a budete mat pozitívnu budúcnost..
Ako dlho ste po rozchode? A to ti nepovedal nic okrem toho, ze “je to komplikovane”? Ako dlho ste spolu boli?
@akiana je to par týždňov no a ano to povedal
Jasne, ze dá. My sme mali už po 4 rokoch termín svadby, všetko vybavene a rozišli sme sa. Teraz som vydatá za úplne iného chlapa, mame 2 deti.
Tak ma druhu, neries. Zrejme ste neboli asi spolu dlho.
Urcite nie zo dna na den.
@akiana rok sme boli spolu
Jasné že dá na Slovensku beha chlapov viac než dosť.