icon

Dá sa zmeniť toxický vzťah na zdravý?

romi11
26. aug 2024

Ahojte . Chcem poradiť od žien ktoré sú alebo boli v toxickom vzťahu . Mám priateľa sme spolu 9 mesiacov ale začal sa kumne veľmi nepekne chovať . Odkedy pracuje v zahraničí strašne začal žiarliť . Kontroluje ako som oblečená či mám výstrih ake mám šaty kde idem s kým a niekedy to príde do takého štádia že má začne ponižovať urážať že ho podvádzam atď. Strašne ho milujem viem že aj on mňa robí pre nás a moju dcérku veľa stará sa o nás keď je doma je všetko dokonale . Dá sa takéto človeka zmeniť ?

Strana
z2
justxme
26. aug 2024

Naozaj ak sa máš aspoň trochu rada, skonči to čo najskôr - po pár mesiacoch, bude to jednoduchšie. Takí ľudia sa nemenia, skôr naopak, len sa to zhoršuje. Budeš len tŕpnuť že čo mu ešte napadne, z čoho ťa obviní, ako sa budeš musieť obhajovať. Mala som v okolí také vzťahy a neverila by si, ako taky vzťah dokáže zničiť ženu a jej sebavedomie.

svetlovlaska37
10. sep 2024

@oktober3 ahoj mozem ti napisat spravu prosim?

hefo
10. sep 2024

Je zbytočné radiť človeku, ktorý nemá pod kontrolou svoje konanie.

Vieš, že to nikam nevedie, ale aj tak nedokážeš bez neho byť. To dopadne tak, že aj tak budeš bez neho, ale až po rokoch trápenia.

oktober3
11. sep 2024

@svetlovlaska37 ahoj, samozrejme

margaretka
25. jan 2025

Autorka, ako tobu vas dopadlo alebo prebieha?

natalia
9. mar 2025

@romi11 ja mám presne túto istú skúsenosť

natalia
9. mar 2025

@justxme u mňa je presne táto istá situácia a musím povedať že sa to len zhoršuje, priateľ zostal ku mne zlý dokonca už nemá ani výčitky svedomia ani sa neospravedlni, pracuje v zahraničí 3tyzdne a týždeň je doma,z toho čo je doma sme spolu 3_4dni a posledné dní sme už ani spolu nespali, vlastne sa už ani nebavíme.citim veľkú zmenu,možno tam je iná žena ale nemám to ako zistiť a telefón mal zaheslovany. Veľmi mi ubližuje tento vzťah, snažím sa od neho odputavat je to iná Sila.

Strana
z2