Dali by ste zabaliť darček kamarátke?
Vadilo by vám, keby vás muž dal zabaliť vianočný darček kamarátke?
Inak včera som bola v kníhkupectve a keďže som tam niečo riešila dosť dlho som stála pri pokladni.. popri mne sa vystriedalo asi 5muzov čo dali darčeky rovno zabaliť.. to je tiež niečo čo by ti vadilo? Aký je rozdiel keď si dá muž co ho nebaví babrať sa s papierom zabaliť dar v obchode a tým keď to zabali jeho kamoška?
Jemin tak mu to povedz každý prejavuje lásku inak ten moj mi bude kupovať tipujem deň pred 😂ešte stále nič nemá, chlapi..si si nezvykla ešte, ty si zrejme ten typ ktorý rád prijíma lásku cez pozornosti snahu atď on si to podľa mňa neuvedomuje a je iný typ..treba mu to povedať nabudúce sa možno posnaží sám alebo mu kúp pod stromček knihu 5 jazykov lásky pre muža 😂moj si to nevedel vynachváliť, ja nie som moc darčekový typ takže ja to beriem v pohode, mňa sa pýtal čo chcem pod strom rovno som mu povedala že nech mi pomože s prípravami že to stačí 😂😂😂
@mentolka12 Chvalabohu, že nie som sama 🤣🤣Ja vždy len pásku striham a menovky lepím, to zvládam 🤣🤣
Ano, lebo moj manzel tak perfektne bali darceky, ze u nas to robi vylucne on 😁
@jana_eyre_2 veď tam ide od začiatku o tu kamošku. S darčekom to nemá nič spoločné 😉
To je manzel, ci priatel?
Vlastne je to jedno, s tymto pristupom dlho nebude. Stihacky nikto nema rad.
Vzdy lepsie ako ked necha asistentku vybrat darcek manzelke. Ale dat zabalit kamaratke je ok, chcel to mat pekne. Aspon ti ho vybral sam. Presne, nebud stihacka, daj mu dychat
Otazka má dvojitý zmysel..dal zabaliť kamatke darcek pre teba ??alebo tebe dal zabaliť darcek pre kamarátku??.lebo to je rozdiel..
???
Ak mu veris a vies, ze darcek je od ❤️ pre teba tak bud stastna. Co po tom kto ho zabalil.
Ja mam chlapa, co mi neda nic pod strom a na narodky ci meniny len kvet.
Baby vazte si chlapov ked vas lubia a nehladajte chyby a problemy v prkotinach.
Prijemne sviatky prajem.
Vôbec nie buď rada ,že chce aby bol darček pekne zabalený☺️ Asi si netrúfa zabaliť sám darček dako by som to neriešila.
Ja neviem nevadilo by mi to .hlavne že sa snažil a nieco kúpil.tak chce aby to bolo dokonalé a on sám so je vedomý,že to nebude dobre keď to urobí sám tak poprosil niekoho.ja osobné neznášam tie tašky darovacie k vianociam,pokial to nie je nevyhnutné .najradšej balím každý darček do papiera ,ma to svoje čaro pre mňa
Zbytočne dramatizuješ.. namiesto toho aby si bola vďačná, ze ti kupil darček, tak máš zbytocné predsdudky 🫣🫣🫣🫣
Nemam problem, vyrobim problem....
Nech si sam bali darceky...co je mantavy?
Ženy, beda vám. To ako ste nastavené?
Kam sa vytratila romantika ? A kde je ten Vianočný duch? To čaro?
Ženy prestali byť náročné na prejavy lásky. Stačí im hmota, ktorú muž prinesie domov. A tak sa muži prestali snažiť. Avšak skôr, či neskôr, to čaro z takýchto prejavov, ktoré má byť medzi manželmi, partnermi, začne chýbať. A potom tu často čítam, ako si muž vypisuje s inými ženami alebo ako balí sestričky v nemocnici... Prečo asi? Zamyslime sa.
Nechajme mužov, nech sa aj potrápia s niečím, ukážme im, čo je pre nás dôležité. Nechajme mužov, nech sa o nás starajú. Nechajme sa rozmaznávať, veď práve to sa mužovi páči na žene. Dajme do popredia lásku a city. Ukážme mužom smer, oni sa pridajú.
Nesprávajme sa ako muži. Buďme viac ženské ❤️
@larsen ved jej kupil darcek, spravil jej prekvapenie, chcel ju potesit. To je akoze zenske spravat sa ako krava, namiesto vdaky riesit ze to dal niekomu zabalit a oduvat sa?? No ved mas pravdu, podla mna sa niektore zeny casto spravaju ako take kravy, co tu citam v diskusiach, tak je veru zenske..len otazne ci to chlap oceni take zenske spravanie, asi tak isto ako ona jeho darcek..

Môj balí sám, aj ked je to niekedy narýchlo a nie tip top, ale vážim si že to urobil sám. Neviem ako by som reagovala keby dal darčeky baliť kamoške. možno by som to brala tak že chcel, aby to bolo zabalené pekne.