icon

Dali by ste zabaliť darček kamarátke?

10. dec 2023

Vadilo by vám, keby vás muž dal zabaliť vianočný darček kamarátke?

jaskolka
11. dec 2023

Autorka, radšej by si mala darcek v papierovej taške? Alebo len tak v igelitke pod stromčekom? Veď ti ho vybral a kúpil sam, dal si námahu na to, a zrejme to "nechcel" pokaziť ledabolo hodenim do tašky, tak požiadal o pekne zabalenie osobu, ktorá to asi vie urobot pekne a úhľadne.

trema
11. dec 2023

Vobec by mi to nevadilo.. prečo aj? A to ti nevadi, že to nevyrobil sám? Mohol si dať tu namahu predsa..

ibatanecnica
11. dec 2023

baby vy fakt niekedy riešite také kraviny. Popracuj sa sebavedomí a nebudú ti také prkotiny vadiť.

minka201
11. dec 2023

Ber to z tej lepšej stránky: Nemusel byť lenivý ti to zabaliť sám, ale chcel, aby to bolo zabalené čo najkrajšie, aby ťa potešilo, že je to pekné a preto to dal spraviť niekomu, komu to ide lepšie 🙂 Tak mu nabudúce vysvetli, ze tebe nejde o to, ako bude vyzerať balenie, ale o to, že to bude iba jeho vlastná práca, že to ťa poteší viac 😊

pralinka25
11. dec 2023

inak cisto zo zvedavosti ako vies autorka ze to dal zabalit kamoske? vsak este si darcek hadam nevidela ci?
inak aj obchodne domy ponukaju balenie darcekov.
si pamatam ze dokonca este za socika predavacky bezne balili darceky za poplatok. strasne ma ako male decko bavilo na to pozerat. ja balenie nenavidim ale teda robim to kvoli detom. neviem sa dockat kedy s tym skoncim a natrepem vsetko do tasiek a zbohom. a nebude to znamenat ze mi na nich zalezi menej.

autor
11. dec 2023

@pralinka25 lebo mi to povedal. Zjavne je spokojný s tým, čo mi kúpil.

pralinka25
11. dec 2023

aha. no tak to teda moc osvieteny neni. nechapem naco ti to vobec hovoril. mna by to ani nenapadlo hovorit akym sposobom som co balila na jeho mieste. tak ale zas aspon nieco kupil. tu je tema ze frajer povedal frajerke ze jej tento rok nekupi nic lebo setri. vzdy moze byt horsie.

katkami123
13. dec 2023

Buď rada, že toto je tvoj navačši problém. Sú tu plne diskusie žien, ktoré trpia vo vzťahoch psychicky, fyzicky, ekonomicky, trpia ich deti, chlapi ich zo dňa na deň opustili. Ty tu riešiš totálnu malichernost, ktorá malichernostou aj naozaj je ako ti tu iné prízvukujú. Večer sa Bohu poďakuj, že toto je tvoj hlavný problém, pre ktorý tu dokonca diskusiu založíš. Niekde, naozaj, nemajú ani na darčeky.

wudz
13. dec 2023

Autorka, nečítala som komentáre. Ale je mi totálne jedno, kto mi darček zabalí. Kedysi sme šli kamošom na svadbu a môj muž volal kamoške, nech mu príde ožehliť košeľu 😀 A teda nie som neschopáčka neschopná, len nežehlím, nechala som to na poslednú chvíľu, nestíhala a vybehla som ešte na nákupy. A on jej zatiaľ zavolal. Najskôr ma to naštvalo, že čo má jej čo volať, potom si vravím, že vlastne veď ja žehlenie neznášam, jej to nevadilo, on má ožehlenú košeľu. Win-win. A čo sa týka darčekov, aj keby mi to nejaká jeho kamoška kúpila a mne sa to páči, budem rada. Môj muž mi totiž trafí len tie darčeky, ktoré mu dám, že aha, tu máš 3 tipy a jeden vyber :D Ak to nechám naňho, určite to je vec, čo mi netrafí do vkusu. Beriem to ako prirodzene mužskú vlastnosť a som vďačná za iné jeho prednosti 😀

s1m.one
13. dec 2023

Ahoj, ak nevadí, napíšem aj ja. Pre mňa je to malichernost riešiť či nekto dospelý báli alebo nebáli sa. Chcel, podľa mňa, aby si to mala pekne zabalené, aj to je podľa mňa snaha, niekoho o to poprosiť, možno aj pri tom sa musí natrapit… skôr by mne osobne vadilo, že ma kamarátku, ktorú ja nepoznám…

s1m.one
13. dec 2023

* balí, nebalí

lluciiiii
13. dec 2023

Mne tiež uz 2x balila mužova kolegyňa darčeky minuly rok sa s tým ale potrápil sam tento neviem este ale vôbec mi to nevadí mal aspon snahu to kúpiť a zabaliť a omnoho lepšia je tato možnosť ako keby to hodil len do tašky

zuzinka888
13. dec 2023

Tak tu bude problem niekde inde. Keby ti ten darcek dal " zabaleny" v pokrcenom baluacom papiery- lebo by to monzo nedal na 1,2 3 ale xkrat- zalizila by si diskusiu, ze ti chlap dal darcek v lspiery akoby krave z huby vypadol a ci to nevedel inak poriesit.....nevedel - tak poriesil inak.

cimage
13. dec 2023

A vies kolko zien ani darcek nedostane od svojho chlapa? Ved mu to povedz, ze ti to vadi a mozno buduci rok uz ani ty nedostanes.
Chlap sa s tym nebude trapit, pre neho je vyhra vobec, ze nieco vymyslel a kupil.

nyusika
13. dec 2023

Ja som bežne kupovala darčeky kamarátovým ženám...oni mi dokonca samé diktovali, čo mám poradiť ich manželom 😂

muchacici
13. dec 2023

Keď mu veríš a nevadí ti to, že darček balila iná žena, že to spočíva len v tom, že si nedal tú námahu urobiť to sám, tak potom zbytočne dramatizuješ. Práveže je to milé, že DAL SI TÚ NÁMAHU, myslel na teba, darček ti kúpil, a ešte ti ho chcel dať pekne zabalený, lebo on to tak nevie a darčeková taška by bola "pod tvoju úroveň", chápeš? Chcel ťa tým pekne zabaleným darčekom iba veľmi potešiť 🙂

hellionka
13. dec 2023

Áno vadilo … nevie zabaliť jeden darček? … ak nie nech kúpi darčekovou tašku. Načo vôbec vešia na nos kamarátke, čo Ti kupoval. Ja osobne nemám rada takéto veci. Ak mi muž kupuje darček je to pre mna osobná záležitosť. Ale každý to berie inak ✌🏼A že máš byť rada, že aspoň niečo dostaneš? A že si chudáčik dal vôbec tú námahu aspoň niečo kúpiť? 😀 tak ženy majú rôzne nastavené hranice …

lucuskaaa
13. dec 2023

Ja mať tvoje problémy a prezidentov plat🤦🏻‍♀️😂

bzusines
13. dec 2023

@panonia neeeee🙈🙈🙈🙈🙈

moneequa
13. dec 2023

@hellionka co je natom preboha osobne rozoberat s kamaratmi darceky?? to sa s ludmi mimo tvojho domu bavis len o pocasi?

mentolka12
13. dec 2023

@petra92 u nas je to tak isto 🤣 ja a balenie darcekov hruza

nakoni
13. dec 2023

Mne osobne by mi to vôbec nevadilo.
Ale keď je to pre teba dôležité, skús mu povedať, že si vážis, že ti darček kúpil ale bola by si šťastná, keby ti ho zabalil on, aj keď to nebude pekne 😊 pre teba je to vyjadrením lásky, že si dá s tým námahu a venuje tomu čas. 😉

pimpulienka
13. dec 2023

Bože toto fakt?

hellionka
13. dec 2023

@moneequa nie 🙂

nika185
13. dec 2023

môj kúpi darčekovu tašku na menší darček, ak je to väčšie bali sám, polepené síce kadejako lepacou páskou ale snaží sa a o to si to vážim viac, načo má cudzia žena vedieť, čo budem mať ja pod stromčekom, to by ho asi ani nenapadlo

ptvw
13. dec 2023

Aj ja si nechám zabaliť predavačke ak takú možnosť ponúkajú,ešte by som si s tým nervy zrala...ozaj ako píšu všetky baby nemám problém vyrobím si

klariska1
13. dec 2023

Úplne by som sa nad to povzniesla, je to prkotina...s vekom prichádza dôležitý nadhľad🙂

koniarova
13. dec 2023

Je to hovado ten chlap. 😂 Kúpi darček a ešte ma tu drzosť chcieť to aj pekne pobaliť,aby ťa potešil. Ruky preč od neho. 😂😂😂

megan777
13. dec 2023

ludia ja neviem moj muz vie pekne darcek zabalit a ma lepsie zabalene darceky ako ja, jeho to bavi proste ,vzdy si dava na tom zalezat,inak ja nechapem toto cele,balime si sami dareky a nie mna by to nenapadlo dat druhemu zabalit,ale keby idem na navstevu a potrebujem naaranzovat kos atd samozrejme to je lepsie v obchode,autorka teba ale skor ked idem na to psychologicky trapi iny problem,myslim si ze mu neveris a mozno je tam trosku aj ziarlivosť pravda,nemyslim to samozrejme v zlom

jana_eyre_2
13. dec 2023

Ešte keby šlo o to že balis nejakej neznámej žene darček od tvojho muža, tak chápem že ťa to nasere.. ale aby ti vadilo že jeho kamoška zabalila dar pre teba - to úprimne nerozumiem prečo ti vadí.. koľko mužov vie reálne baliť darčeky a má na to čas? Veď si dal snahu s výberom nie, to sa nerata?