Ďalšie dieťa z rozvrátenej rodiny
Verím, že žiadna z vás neplanovala, ze skonci ako rozvedená, alebo slobodna matka.
Môžte ma medzi sebou privítať. Urobila som vsetko co bolo v mojich silách. Nedokázala som to. Nic som si neprišla viac, ako rodinu pre moje dieťa. Je to preč. Puka mi srdce, ťažko sa mi dýcha a neviem prestať plakať. Viem, že už nie je cesta späť. Ako sa dá toto prežiť? Som strašný slaboch.
Bože chráň, nedokážem držať pri sebe človeka, ktorý mi vrazil dýku do chrbta - koniec koncov mi urobila dobre, ex je neskutočne zlý človek, ale predsa.
Od nej čo najďalej, a nie je s ňou v kontakte nikto z rodiny.
@minutka ved jej pisem, aby si nepredstavovala ideal rodiny ked to nie je jej situacia. Nech sa pohne dalej. Moja mama je 2x rozvedena dala mi aj to co nemala takze nejaky otec bez zaujmu nam mohol byt ukradnuty, nie to sa este kvoli tomu opustat. Su tu prispevky o zenach, co radsej sa budu drzat zubami nechtami kretena (alkoholika, nervaka, sexualneho predatora, osoby bez zaujmu a i) len aby bol zachovany obraz kompletnej rodiny. To dieta potrebuje lasku a pokial jej je dostatok tak tato mamicka nema za cim lutovat. A dieta casom pochopi preco su veci tak ako su. V uvodnom prispevku nepise, ze by jej dieta plakalo za otcom..
Place autorka, za tym idealom.. Ani nemal tolko ucty ze by si ju vzal, tak na co tie slzy
Slobodna matka nie je nic degradujuce.

@a_adamcova
Niekedy sa mi nechce veriť aký príbeh napíše sám život
Je to neuveriteľné
So sestrou ste v kontakte?
Muži sú neskutočne svine
Ano aj zeny ale muži niekoľkokrát násobne vo väčšej miere a viac
@majoranka24 dik