icon

Darujem manžela a hľadám nového

4. aug 2025

Darujem manžela, spolu s jeho budúcimi zdedenymi nehnuteľnosťami, pozemkami, s jeho 30 ročným rodičovskym uzasnym domom a vrátane jeho úžasnej mamičky a otecka. Je úžasné poriadku milovaný, vie variť, upratať si, úžasné šporovlivy, neznáša malé deti. Ma do 40.

Hľadám inteligentného muža do 40 rokov, technický zdatny, VŠ, ideálne technického charakteru, so zmyslom pre humor, športovo zameraného, športovej postavy, kludnej povahy, modré oči, bledý typ, berie veci s nadhľadom, kludnej povahy, poriadku milovaného, ktorý rád pomoze v domácnosti, ale poriadok nekladie na 1 miesto v živote, aby mal rád deti. Rád sa venoval rodine, rád s nou a hlavne detmi trávil čas. A nech nie si žiaden drzgros co sa.rodiny týka.

Ponukam: milá, stihla, dlhé vlasy, do 40, pokojná, berie veci s nadhľadom, mam male deti, VŠ vzdelanie, finančné viem zabezpečiť rodinu. Mam rada pokoj, prírodu, malo ludi. Mojou prioritou je moja rodina, nehystercim kvôli každej omrvinke na zemi, rada trávim čas s detmi. Mam rada aj svoju prácu.

Strana
z3
anonym_a73da9
8. aug 2025

Autorka, zober ho do poradni...predsa mate deti, nech mu povie niečo aj cudzí človek.. škoda znicit rodinu...najlepšie k chlapovi do poradni, od ženy by sa mu to ťažko počúvalo, teda by ani nepočúval..

evkatk
8. aug 2025

Konečne sa ozvala žena s pravdou von a napísala niečo, čo by najradšej napísali mnohé ženy. Také darovanie manžela by bola skvelá vec. Len bolo by treba aj výrobu ideálnych mužov, lebo tých je žalostne málo. Držím palce, aby to vyšlo a v krajnom prípade toho svojho sa čím skôr zbav.

lucia245
8. aug 2025

@anonym_autor žien, ako si ty, je veľa, čo je krásne. Mužov, akých hľadáš, malo. Čo je smutné. Nebolo by odveci, keby sa konečne prebudili a dorovnali ten nepomer🙂 A nebolo by potom toľko ľudí samých, čo je ďalšie plus. Lebo ty nemáš prečo nároky znižovať - nie sú nijaký nadštandard, čo očakávať od života. Veľa síl a toho pravého prajem❤️

anonym_1ebd59
8. aug 2025
@doriiis

Inteligentná žena sa najskôr rozvedie,ukončí jeden vzťah až potom hľadá ďalší.Nikto si na krk neuviaze ženu s dvoma deťmi,ktorá je furt vydatá.

@doriiis mylis sa, su muzi ktorym nieze nevadia deti, ale ani manzel😆😅

carcarla
8. aug 2025
@evkatk

Konečne sa ozvala žena s pravdou von a napísala niečo, čo by najradšej napísali mnohé ženy. Také darovanie manžela by bola skvelá vec. Len bolo by treba aj výrobu ideálnych mužov, lebo tých je žalostne málo. Držím palce, aby to vyšlo a v krajnom prípade toho svojho sa čím skôr zbav.

@evkatk alebo uzatvárať manželstvo na dobu určitú 😁, po 10 ticho rokoch si pôjde jazdy svojou cestou ak im to nevyhovuje,ak vyhovuje ostanú ďalších 5 rokov a tá doba sa bude skracovať 😁

ereska
8. aug 2025

Len nechapem preco mi ty hladas ked sa ti nepaci rozved sa a najdi si druheho a myslim ze on si vie tiez najst kto mu bude vyhovovat

beronsche
8. aug 2025
@anonym_autor

Deti sú jeho, veľmi po nich túžil. Teraz im škaredo nadáva, keď im niečo padne na zem, keď niečo vývedu. Je veľký nervak posledné roky. Raz sa aj priznal , že sa vo viacerých oblastiach pretvarovať, aby som si ho zobrala. Ja som dúfala, že za po svadbe nezmení, lebo mi vyhovoval. Žiaľ, po deťoch sa výrazne zmenil, a to 99 % času trávim s detmi ja. Svokra býva našťastie niekoľko 100 km ďaleko od nás, ale muz každý mesiac dva chce k mamičke na par dni a aj musíme chodiť. Svokra tiež nadáva na deti a mňa. Ja som nekonfliktna , som radšej vždy ticho.

@anonym_autor páči sa ten humorný nadhľad, s ktorým o tom píšeš
.
Ale teraz úplne vážne - ak by moj chlap dlhodobo škaredo nadával vlastným deťom, asi by už nebol mojim chlapom.
Vráť ho mamičke pre dobro vašich detí, skôr ako ich ten chrapun traumatizuje..
Zvládneš to bez neho?

miropham
8. aug 2025

@anonym_autor "odvazny" anonymny prispevok, to je ta zena s nadhladom? a vidim, ze kludnu (pokojnu) povahu spominas az 2x, cize terajsi je prilis nepokojnej? 🙂

miropham
8. aug 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Tie modré oči mi vadia, škoda…

@nikoletta1712 to fakt, pred 40tkou si davat podmienku modre oci mi pride trochu nevyzrete 🙂

miropham
8. aug 2025
@konecneteplo

@anonym_autor No sorry, som 2 roky po zenite 😪

@konecneteplo kazdy mame svoj zenit vo "svojich rukach", ci uz mentalny alebo fyzicky 🙂

miropham
8. aug 2025
@anonym_a73da9

Autorka, zober ho do poradni...predsa mate deti, nech mu povie niečo aj cudzí človek.. škoda znicit rodinu...najlepšie k chlapovi do poradni, od ženy by sa mu to ťažko počúvalo, teda by ani nepočúval..

@anonym_a73da9 tiez by som to na autorkinom mieste skusila, ale na parovu poradnu treba dvoch, na manzelstvo dvoch

konecneteplo
8. aug 2025
@miropham

@konecneteplo kazdy mame svoj zenit vo "svojich rukach", ci uz mentalny alebo fyzicky 🙂

@miropham Ale ja som narážal na to, že som po zenite, čo sa týka jej vekových požiadaviek, nie, že ja sa cítim po zenite 😁. To sa nebudem cítiť asi nikdy. Veď vo svojich 42 rokoch sa pripravujem na MS v mojom športe a na hlave ani jeden šedivý chlp 😋

anonym_34f658
8. aug 2025

@anonym_autor Ja som tiež svojho darovala, aj milenka ho chcela vrátiť, ale neúspešne a ja si neviem vynachváliť ten kľudný a zároveň akčný život s dieťaťom, podľa mojich (a dcerinych) predstáv.😉😁
A autorka, ak je to reálne, držím palce, ak takto uvažuješ, určite to dotiahneš k spokojnému životu seba a detí...👍 Drž sa.❤️

nikoletta1712
8. aug 2025
@miropham

@nikoletta1712 to fakt, pred 40tkou si davat podmienku modre oci mi pride trochu nevyzrete 🙂

@miropham Áno, aj 5 rokov pred 40-kou nepoľavím zo svojich požiadaviek, podmienok, nárokov…😉

katuskacicuska
8. aug 2025
@lllaila

@anonym_autor inak som si všimla, že muži, ktorí sú extrémne poriadkumilovní, dokonca upratujú, sú zároveň extrémne sporovliví, lepšie slovo 👉 totalni lakomci, držgroši. Ďalším ich poznávacím znamením je inteligencia a schopnosť do nemoty argumentovať. Ich druhé meno je šikovný účtovník. No ďakujem pekne 👎

@lllaila ach veru, aj ja som takého mala ex, presne ako opisuješ. Dokonca chcel aby som si zrušila svoj účet a všetky moje peniaze dala na jeho, aby som neplatila poplatky 😆 ( neboli sme zobratí, bolo to už už skoro na konci vzťahu ) a ešte bol totálne zamamičkovaný, ako povedala mamka tak bolo.. ešte že som zhodila rýchlo ružové okuliare a ukončila to, z kratšej cesty (bez svadby a bez detí) ..síce vzťah trval 4 roky ale niečo ma to aj naučilo.

janamoto78
8. aug 2025

@anonym_autor odporúčam ti divadelnú hru Sen každej ženy.

artmaka
8. aug 2025
@anonym_autor

Deti sú jeho, veľmi po nich túžil. Teraz im škaredo nadáva, keď im niečo padne na zem, keď niečo vývedu. Je veľký nervak posledné roky. Raz sa aj priznal , že sa vo viacerých oblastiach pretvarovať, aby som si ho zobrala. Ja som dúfala, že za po svadbe nezmení, lebo mi vyhovoval. Žiaľ, po deťoch sa výrazne zmenil, a to 99 % času trávim s detmi ja. Svokra býva našťastie niekoľko 100 km ďaleko od nás, ale muz každý mesiac dva chce k mamičke na par dni a aj musíme chodiť. Svokra tiež nadáva na deti a mňa. Ja som nekonfliktna , som radšej vždy ticho.

@anonym_autor ja som myslela že to fór či dáky fejtón.. chápem keď sa žena boji rozvodu že je finančne závislá na mužovi, ale ty píšeš že sa vieš o rodinku aj finančne postarať.. čiže ak je toto reálna situácia v tvojej rodine preč s ním.. všeličo by som dokázala akceptovať ale keby je zlý na deti to by skončil rýchlo

andreatytler
9. aug 2025

@anonym_autor Fuuu, ved to chces idealneho muza. Vyber z tych svojich poziadaviek len 2 aby to bolo aj realisticke. Hlavne nech ma rad deti a jeho rodina je prednejsia ako mamicka a vsetko to ostatne je omacka.

anonym_201f1b
9. aug 2025

Prečo by chcel taky vysnivany chlap ženu pred 40tkou s deťmi ? Keď by nemal problem najst nejakú do 30 rokov a bez "batožiny"

blackcat8885
9. aug 2025

Toto je zoznamka? 🤣🤣

tilly
9. aug 2025
@0silvia0

@tilly slovo otrusinka sa pouziva aj v Trnave😄

@0silvia0 jeho mama pochádza z okolia trnavy, tak to aj sedí 😅. Len ja to slovo už neznaaasaaam

autor
11. aug 2025
@7komorova

@anonym_autor mam presne co hladas, a ty to co ja hladam. Vymenis?

@7komorova vymením:D a ešte aj zaplatím:D

autor
11. aug 2025

Téma parova terapia: mame v rodine psychológa, dostali sme od neho obálku aby sme išli na manželskú terapiu ( keďze vie ze muz je drzgros) a hádajte co? On nepôjde, ved predsa on nema problém: D Inak ten psycholog z rodiny vraj nemôže riešiť rodinu, takže on nám nepomôže.

autor
11. aug 2025

Ešte je riešenie oddelené bývanie, ale to jeden drzgros nebude akceptovať.

autor
11. aug 2025

No a potom veľa skloňovany rozvod.. Ale pokiaľ sú deti male, tak nie som s tým úplne stotoznena.. síce od neho žiadne financie nepotrebujem ale decka potrebujú aj mužský vzor ( našťastie je veľa v robote, síce doma im aj ponadava za bordel ale ma aj svetle chvilky). No a pokiaľ viem, ak by nastal rozvod, ma len by deti min. Na víkend deti sam.. to by skončili u jeho mamičky a to je konec sveta.. to je jedna stará bosorka s naladami ako na hojdačke, s častými hysterickymi zachvatmi, deckam nadava, lebo majú dovolené len sedieť, čo samozrejme malým zdravým deťom nevysvetlis, a ta paranoja a konšpiracie a navyše nakupuje pochybné ezoterické výživové doplnky a ktovie co všetko by do tých deti napchala.. minule sme tam jedno dieťa nechali len na 1 hodinu s oboma starými a tak plakal a triasol sa ešte hodinu po tom ako sme prišli.. tak toto never ever.. Radšej tam budem chodiť aj ja a dávať pozor na tu ježibabu...

autor
11. aug 2025

Téma milenka: žiaľ ani tu si nenajde, ved milenku treba financovať a keby k nej odišiel tak musí zas deti extra financovať.. ťažký to zivot..

7komorova
11. aug 2025
@anonym_autor

@7komorova vymením:D a ešte aj zaplatím:D

@anonym_autor muz povedal, ze mas poslat fotku a ze odkial si😂 teraz ja idem pisat inzerat na neho

Strana
z3