Dať mužovi druhú šancu po konfrontácii?
Spoznala som chlapa, taký nemastný, neslaný.. ale nudila som sa, tak sme sa dali do reči, pár krát rande, nebolo to až tak zlé. Pozor maximálne objatia a pusa na líce keď mal narodeniny.
Od začiatku tvrdil že by nechcel slobodnú matku s dieťaťom, že nič od neho nemám čakať.. Mal sexualne narážky za ktoré som ho hneď stopla, a povedala že ešte raz tak ho bloknem. Tak sme boli ešte pár krát niekde, občas fajn super večer inokedy úplná nuda. No stále mal sprosté reči že on nechce vzťah, nechce slobodnú mamičku.
jeden deň som mu neodpísala lebo som nemala náladu, videl ma na obede s kamarátom, ako naschvál. Pýtal sa ma kto to bol a prečo som neodpisovala
a už to začalo, volal mi 5x po sebe, posielal hlasovky, správy, medzitým ma ešte blokol a znovu odblokoval, zdieľaľ trápne statusy na fb aké sú ženy využivačné a k*rvy. Psycho.
Teraz sa zobudil, vraj sa zaľúbil až po uši a tými rečami sa bránil aby sa nezaľúbil ešte viac:D vraj ma ľúbi, a lepšiu ženu nestretol a chcel by ešte šancu…
Čo si o tom myslíte? má 30r. Podľa mňa to prehnal, a vôbec taká scéna kvôli niekomu s kým ani nič nemal??? Teraz ma zas núti aby som ho zoznámila s dcérou, a keď poviem že nie, píše mi že či bude mať malá zmätok lebo že už pozná veľa chlapov:D akože opäť hlúpe narážky
Inak, pekný milý, nefajčí, nepije, finančne gramotný a aj zabezpečený na svoj vek.. okrem tej scény ktorú spravil som nemala z neho zlý pocit:/
Nie, nedala.
Ale ja s dnesnym rozumom nestracam cas s ludmi, co mi do zivota nedaju psychicku pohodu.
On ti hovoril, ze nechce slobodnu mamicku. To keby si sa zalubila a mala s nim aj intimny vztah, aby ta mohol kedykolvek odkopnut, vsak ta nechcel.
Ty si zareagovala presne opacne. Gratulujem k zdravemu rozumu.
V ziadnom pripade nezoznamovat s dietatom. Hentskeho zakomplexovanwho cloveka, s mapulatorskymi crtami,treba hned zo zivota vyhodit.
Nech si svoje ego hladka inde.
inak ze pekny mily. tie sexualne narazky a blbe reci, trapne statusy a ake su zeny vyuzivacne kurvy a tie dalsie drble reci voci tebe mi prilis do konceptu mileho chlapa nezapadaju.
a co, ze nefajci a nepije a je financne gramotny a zabezpeceny?
ja toto nechapem, to su vzhladom na jeho spravanie voci tebe uplne irelevantne veci.
takto kopec zien ostava zasekanych v nefunkcnych vztahoch, lebo ved nepije, nefajci, nechodi za kurvami.
ale ze doma ju psychicky tyra, robi z nej chuderu, vydeluje jej peniaze, odstrihol ju od okruhu znamych a rodiny a este jej tvrdi, ze si za to moze sama, to sa nerata. dolezite je, ze nefajci a nepije. jo, a nebije ju.
mne sa niekedy rozum zastavuje, nad cim tie zeny dokazu zavriet oci a nechaju sa vtiahnut do vztahov s takymito uboziakmi a este si s nim spravia minimalne 2 deti. lebo po jednom sa dostatocne nezmenil k lepsiemu.
Hned ho bloknut a vobec nereagovat. Je to psychos, nechce zenu s dietatom, tak naco ta berie von, ked asi od zaciatku vedel, ze dieta mas. Uz to je zle. Nemozes si vyjst s kamaratom na obed? Aj keby to bolo tvoje rande, tak s tym nic nema, lebo on ta nechcel od zaciatku kvoli dcere. Potom ta blokne, odblokuje, co si hracka? Budem sa hrat, nebudem sa hrat? Nakoniec je to velka laska. A aj to, ze je nemastny, neslany, nudny, tak co s nim chces robit? Nudit sa cely zivot?
Psychos a manipulator co ta bude stale kontrolovat, vsetko otacat proti tebe a robit ziarlivostne scenky 🙅
Vy nie ste normálny obaja. Povedal ti, že nechce vzťah, tak nerozumiem čo je na tom sproste podľa teba. Chce sa baviť a nie sa ešte baviť s dieťaťom. A ty neviem kde si nechala hlavu, vsak od začiatku vidíš, že nemá zmysel do toho investovať svoj čas a svoje nervy, skúša tvoje hranice, čo ztepíš a čo nie....nechce nič vážne.
Ahoj. Úplne ti rozumiem, že nechceš byť sama, nikto nechce, ale partnera si prosím vyberaj starostlivo a uvážene. Nielen kvôli sebe ale v prvom a najdôležitejšom rade kvôli tvojej dcérke. Nie nadarmo sa totiž hovorí, že sa z peknej misy nenaješ ak je prázdna. A tebou opisovaný muž prázdny rozhodne je.
1. Už niekoľkokrát počas stretnutí ti zdôraznil, že nechce slobodnú mamičku (tu celkom nechápem prečo si sa s ním aj naďalej stretávala), ale tym, že si pristúpila na každé jeho pozvanie si mu vlastne dala signál, že sa s tebou môže minimálne hrať. Predpokladám, že pravdepodobne počítal s tým, že ťa zvedie a budeš mu vždy po ruke keď on bude chcieť.
2. Už tie nevhodné narážky boli signálom toho, že mu ide iba o jedno keďže ti dal dôrazne najavo, že o mamičku s dieťaťom záujem nemá.
3. Dal ti najavo, že ženu v tvojej situácii nechce a v momente keď si ho ignorovala a videl ťa s iným sa v ňom prebudil pud samca, ktorému musí byť podriadená každá, na ktorú on minie čo i len chvíľu svojej pozornosti. Takže má pocit, že má právo ťa vlastniť.
4. Jedna ignorácia, jedno zahliadnutie s iným samcom (potencionálnou konkurenciou) a už je ako stíhačka, ktorá ti vyvoláva každú chvíľku lebo je urazená, že ho nevnímaš ako stred svojho vesmíru. Takže žiarlivý a majetnicky magor ako vyšitý. Nezabúdaj, že tvoj stred vesmíru má byť pre teba tvoja dcérka. Takže by určite žiarlil aj na ňu.
4. Chce sa zoznámiť s tvojou dcérkou len preto aby ťa mohol cez ňu manipulovať a vydierať ťa.
5. Poznámkou o tom, či bude mať dcérka zmätok lebo už tých chlapov bolo veľa, ti vlastne povedal, že si
ku*va, ktorá len strieda chlapov.
No treba ti takéto psychopatickeho manipulatorskeho debila? Darmo, že dobre vyzerá a má byt a auto. A treba ho v živote tvojho dieťaťa?
Mysli predovšetkym na svoju dceru. Čomu-komu by si ju vystavila. Toto psychopaticke spravanie na začiatku nikdy nebude lepšie, len horšie. Nech si chalan vyrieši svoje mindráky na terapii u psychologičky, niena Tebe. Zabaľ to, nie si jeho mama ani pani ucitelka ktora ho ma sprevadzať životom....
Dakujem za nazory. Nuz zivot ide dalej, urcite pride niekto lepsi.
Niesom najmladsia, viem ze obcas je clovek zo zaciatku nudny, nie je tam mozno taka prvotna iskra a strasny sexepil, ale casom moze byt aj ta osoba fajn. Stretavala som sa snim dalej len tak, lebo som sa nudila, a v niektorych temach sme si rozumeli a dalo sa s nim porozpravat.
Hadam na tom nie je nic zle, vy asi tiez nesedite cele dni doma same, ked zrovna nie ste s detmi (striedavka). Ale ked sa na to spatne pozriem ten chlap je cely red flag ci uz ako kamos alebo partner…
Nie, ziadna sanca, uplny red flag.
Tu nejde o to, že tam najprv nebola iskra, to sa oplatí dať šancu, ak by bol inak super. Ale on mal úplne od začiatku hlúpe reči, vlastne ti hovoril, že ťa nechce kvôli tvojmu dieťaťu. Nechápem načo si sa s ním ďalej stretávala. A tým ďalším správaním sa ukázal ako totálny psychopat, prosím aspoň kvôli dcére ho zablokuj a vymaž si ho zo života. Toto nikdy nebude normálny jedinec.
Tak ono z tvojho príspevku je evidentné, že si mu chcela dať sancu ako potencionálnemu partnerovi a nie kamošovi na občasný pokec z nudy.
Jednoducho toto určite nie je chlap na vzťah aj keby si si do vzťahu dieťa neniesla. Ale keďže ty dieťatko máš, o to viac by som nechcela aby sa taký "charakter" stal súčasťou života môjho dieťaťa. On sa chová povýšenecky, manipulatívne a majetnicky k tebe už teraz. To sa fakt nebojíš toho, ako by sa správal k tvojmu dieťaťu? To, že s ním zabíjaš nudu z dlhej chvíle je jedna vec (sama píšeš, že je viac nudný, má nevhodné narážky atď). Toto je podľa teba vhodný vzor muža pre dcéru? Lebo vieš, deti častokrát preberajú vzorce správania podľa toho v akých rodinách, respektíve vzťahoch ich rodičia žili a čo doma videli.
Váž si samu seba. Nech ma dcéra vzor v tebe a tvojej sile a hrdosti ❤️ Nie si odkázaná na takétoho čudáka len preto, že už nie si najmladšia.
Nie. Urcite nie. Radsej by som bola sama ako mat takehoto chlapa. A s dietatom by som ho zoznamila, ak by som to tak ja citila a nie ze by on nato tlacil a este po takom vystupe. Vlastne uz potom ako vravel niekoľkokrát, ze slobodnu mamicku nie. Uz tam by som to ukoncila. Naco stracat cas. Ani kamos, ani partner. Mas na viac.
Keby nebol zabezpečený na svoj vek, zakladala by si túto tému, či mu ešte dať šancu?

@majka16390 Dúfam, že Ťa čoskoro zmažú, troll.