Dedo chcel pusu
Som druhykrat vydata. Momentalne u nas byva manzelov otec. Dcera mi povedala, (9r) ze dedo chcel aby mu dala pusu na usta. Syna na usta pobozkal.
Pred nedavnom chcel po nej, aby mu vytlacila vyrazku na chrbte.
Nikdy som ho nevidela aby vnucata bozkaval.
Ked som sa ho pytala, zapieral a zacal byt zurivy.
Chcem aby od nas vypadol, ale muz ho brani, ze jeho ocko je svatec.
V minulosti mal na mna sexualne narazky.
Ked sme boli na policii, vysetrovatel povedal, ze to nie je obtazovanie.
Ja sa bojim, vzhladom k dedovym sexualnym narazkam. Samozrejme, vzdy hajzel vsetko poprie a pred muzom zahra svateho.
Vykopnut muza z domu ci co s nim, ked nechce pochopit akeho ma otca?
nahlaste to niekto.. ved sa to neda citat 😭
@tanyag veriť, neveriť? Tieto veci sa dejú bežne, aj fakt, že matky vedia, že ich deti niekto zneužíva = napriek tomu mlčia, aby nebola hanba 😖😒 Častejšie, ako by sme chceli počuť a uveriť.
Napr. aj taká sexualizácia detí je veľmi rozšírená, sprosté pripomienky vo vývoji a aj počas života bežných dní. Nenávidím to. Zažila som osobne, viac krát. Napr. 2x od krstného otca môjho chlapa. 1x keď ma chlap (v tom čase sme mali 20 rokov) zoznámil s krstnými rodičmi. Dobrý deň, dobrý deň... Podanie ruky. Krstný si ma premeral tou bravčovou hlavou a povedal: Nóóó dobre si si našiel... Smerom ku mne: a ty si nemysli, keby si nemala také k*zy ako máš, ani by si ťa nevšimol! Haha, strašná sranda, okoliu sa to páčilo. 2x na návšteve u babky, početná rodina v družnej debate počas vianočného obdobia. Vo dverách sa zjavila pravnučka vo vývoji 13 rokov. Pekne nás pozdravila. My : Ahóóój, vitaj... Milosť PRASÁK sa ozval hneď: Kúrnik ty si ako vyrástla, tebe už aj ten frajter musel riadne narásť (🤮) Mladá ostala ako obarená, ja s chlapom tiež. Ostatní sa začali smiať a ešte dodali, že aká je pekná a tatko musí vzduchovku na frajerov kúpiť. Keď sme sa s chlapom ohradili dosť jasne na túto situáciu, osočili sa na nás, že on to myslel zo srandy, že som akási fajnová, však ho poznáme, on je taký... Haló? Sa mi sníva? Osádka ženy vo veku cca 55 rokov, medzi nimi aj matka a stará matka danej dievčiny. Taký, onaký, neznamená, že to budem akceptovať!!! Postoj máme zaujatý vyše 20 rokov, na rodinné sešlosti nechodíme, s daným krstným vôbec👍
Ináč nech sa každý skúsi zamyslieť nad tým, aký to je zaužívaný folklór, napr. : Daj ujovi pusinku, pošli ujovi pusinku, keď nepošleš ujo bude smutný, nech mu riadny "zvonec" narastie, nech je riadny chlap, riadna baba musí mať rici aj cici, aby mohla kojiť, ty máš riadnu mliekáreň na hrudi, pri pôrode keď ženu zašívajú dr. vyhlási: manžel bude spokojný a podobne.... Otras...
Zeny a predstavte si, ze az 70-85% deti ktore su zneuzite, toho nasilnika pozna. Takze je to vzdy pomerne blizka osoba, rodina, znamy, ucitel, kamaratovych rodicia, ktokolvek. Akoze ja som v tomto uz paranoidna, ja len tak svoje deti niekomu nenecham. A co sa tyka tych mensich deti tam je vraj problem to, ze oni vlastne nevedia co to zneuzitie je, oni nevedia co je este v poriadku - ako klasicke objatie, pusa na licko (aj to len podla mna velmi blizka rodina), atd. a co uz nie je. Treba ich to nejako citlivo naucit a rozpravat sa s nimi o tom. Je to hrozne ze to vobec musime riesit 😞

Ak by jedna zena nasla spiteho deda s polonahym dietatom, tak iba ta najposlednejsia chudera by dovolila aby sa k jej detom este niekedy v zivote priblizil. A vies co? Ak si tak muz zastava tatka, neviem neviem ci nerobi to iste aj on a pride mu to normalne. Celeeee zle. Mali sme susedov, kde bol dedo uchyl (ten nebyval tu) a znasilnoval dceru, aj od malej vnucky chcel cudne veci a vraj aj jeho syn robil to iste s jeho dcerou. Suseda sa so mnou radila co ma spravit, ako to vsetko dopadlo neviem, uz tu nebyvaju. Dufam, ze tato tema je vymyslena, inak si ty zasluzis a vsetci okolo teba dospeli tak isto poriadne po papuli. Este slusne pisem.