icon

Dedo chcel pusu

27. jún 2023

Som druhykrat vydata. Momentalne u nas byva manzelov otec. Dcera mi povedala, (9r) ze dedo chcel aby mu dala pusu na usta. Syna na usta pobozkal.
Pred nedavnom chcel po nej, aby mu vytlacila vyrazku na chrbte.
Nikdy som ho nevidela aby vnucata bozkaval.
Ked som sa ho pytala, zapieral a zacal byt zurivy.
Chcem aby od nas vypadol, ale muz ho brani, ze jeho ocko je svatec.
V minulosti mal na mna sexualne narazky.
Ked sme boli na policii, vysetrovatel povedal, ze to nie je obtazovanie.

Ja sa bojim, vzhladom k dedovym sexualnym narazkam. Samozrejme, vzdy hajzel vsetko poprie a pred muzom zahra svateho.
Vykopnut muza z domu ci co s nim, ked nechce pochopit akeho ma otca?

Strana
z2
tanyag
27. jún 2023

😳😳😳

kremlika
27. jún 2023

nech by zapieral kolko by chcel, jasne by som mu dala najavo, ze si nezelam, aby mal taketo poziadavky na moje deti a hotovo. ako pre mna by to v takomto pripade bolo neakceptovatelne

tanyag
27. jún 2023

Vykopla by som ho rovno aj s mužom...

dzulli1980
27. jún 2023

Úplne vážne sa porozprávať s mužom ... žiadne ňu, ňu, ňu ... je to úchylné ... radikálne by som to riešila, toto nie je sranda.

anita6666
27. jún 2023

To si nevieš dať rady s nejakým starým ch.jom? Nemôžem byť všade 😆

mirkava
27. jún 2023

Dosť nechutne 🥴

stefi_k
27. jún 2023

Prepač rozumiem to dobre, on ta v minulosti obtazoval a ty s nim dobrovolne terz byvas a nechas si obtazovat deti ???

iritka
27. jún 2023

Poucila by som aj deti aby ho ignorovali a nerobili nic co nechcu. Ak je byvanie tvoje, trvaj na jeho odchode.

nikolca
27. jún 2023

Fuuuj nechutne stary chuj vyhodiť oboch

yvanielka
27. jún 2023

Otrasné, deti by som s ním v žiadnom prípade nenechávala samé v jednej miestnosti

dagmarovita
27. jún 2023

Vsade o pedofilii ved je pisane ze najviac sa deje u rodiny

katus226
27. jún 2023

Okamzite by som zriadila kameru niekam, kde ju neuvidi. Dneska su aj appky zdarma, napr. AtHome - jeden mobil sluzi ako kanera a cez druhy mobil si pozeras a nahravas. Ja to vyuzivam, ked mala spi (ma epi, tak aby nebola bez dozoru). Jeden mobil necham pri posteli a s druhym beham po dome.

olimuc
27. jún 2023

Vykopnut deda a muza s nim. Uchylni dedovia su najvacsi zakeraci, pretoze si uz kazdi mysli, ze su stari a neskodni. Predstavila som si ho ako Fritzla. Asi by som zvysila pozornost Ku vztahom k zenskym castiam rodiny… ci sa mu niekto vyhyba atd. Ale uprimne by mi to bolo asi jedno a vyhodila by som ich obidvoch do hodiny.

mogaa
27. jún 2023

jedna vec je dať dedkovi pusu, v tomto veku sa ešte akceptuje na líce, druhá že mal na teba sexuálne narážky ktoré riešila polícia....zdá sa mi veľmi nepravdepodobné že by žena dovolila niekomu kto má na ňu narážky čo rieši aj polícia , aby býval u nej doma...niekde bude chyba, buď si vymýšlaš alebo máš paranoju....detto čo sa týka muža neverím že by si nechal doma otca ak vie aký má naň jeho žena názor a už vôbec nie ak ju sexuálne obťažoval.....

autor
27. jún 2023

@mogaa jeho sexualne narazky na mna neriesila policia. Ja som im to dnes iba spomenula. Muz mi vravel ze on je stary ze si ho nemam vsimat a bla bla. Nechape resp nechce vidiet co za hajzla ma fotra. Tvrdi ze sa nam musi starat o syna kym sme v praci, ze od septembra pojde domov

zanka777
27. jún 2023

No tak isto by som s takým úchylakom nenechala deti samé doma či už dcéru alebo syna.... A ja aby som v kľude bola v práci?! neexistuje. Nedajbože sa niečo stane a vo potom?radšej teraz kopnúť do riti deda vykopnut ho z domu ako nedajbože riešiť s deťmi o pár týždňov psychológa pretože ich dedo obťažoval keď ste boli v práci

tanyag
27. jún 2023

A ešte sa vám stará o syna 😳😳😳 neverím

jamimo
27. jún 2023

poznám takéto typy, starý, slizký prasácky úchylák. Sama som mala skúsenosť pár x s debilnými sexuálne ladenými rečami. Takých ja posielam vieš kam... jasne, krátko, výstižne a dostatočne nahlas! A je mi úplne jedno koľko má rokov, či je z rodiny, alebo od susedstva. Zažila som aj od chlapovho krstného, od suseda v bytovke, na chate, známeho, na pracovisku... Prasák prasací, 1, 60 metra, krpatý, plechatý, pupok zarovno nosom, smrad zhnitých štyroch zubov v trojstupe, vajčiská zaparené, pudlo na gatiach vyprdené a ešte aj kurizovať mal chuť 😖Vždy o tom poviem chlapovi a ten mi verí. Nemám dôvod vymýšľať si! Keď sa prudko ohradím a obhájim, dotyčný chodí okolo so sklonenou hlavou aj poklopcom... Vybavené! V tvojom prípade by som urobila poriadky s dedom a aj s chlapom!!! Každopádne by som z deťmi zdvihla cvičky. Žiadne kamery a vystavovanie riziku..
PS: Odkáž chlapovi, že títo starí chlípnici majú v sivých hlavách len s*x a prasačiny. Úplne vážne, zvlášť ak to jeho správanie naznačuje a nemá v sebe žiadnu brzdu... Fakt je tvoj chlap naivný.

svetlonos
27. jún 2023

Ano, ries muza. Nelubi sa? Tahaj. Radsej sa pomylim a ukryvdim dedovi, ako vystavit dceru hrozbe.
Ja som od kamaratky pobrok8ch zistila, ze druhy muz jej mamy po nej siel, a chcel od nej fotky jej zadku - po 20 rokoch! A ona uz ma svoju rodinu, jej mama je s nimbrozvedene. Kamoska s nim obcas pisala ma fb, ved spolubvlastne boli v jednejvdomacnosti cezv10 rokov. Bola nasrana a to uz je dospela zena, pisal jej take veci nedavno....
Ona mala vvtychv16tich podozrenie ale az zeraz sa potvrdilo 🤮
Takze asi tak

oli18
27. jún 2023

Dedo ma asi 70 a viac, v jeho mladosti sa bozkavalo normalne na pusu. Asi sa este nenaucil novym sposobom bozkavania na lice. Ako ich bozkaval doteraz napr.pri gratulaciach?

lenka.25
27. jún 2023

Obidvoch by som okamžite vyhodila , matka si ma vždy v prvom rade chrániť svoje deti !

autor
28. jún 2023

@oli18 nijako. Nikdy detom negratuloval.

autor
28. jún 2023

Dnes sme sa pohadali. Otecka moj muz krvopotne branil. Stary kkt sa len uskrnal. Tak som ich holubkov nechala v byte, ktory 30.6.2023 idem odovzdat a mozu ist spolu zit ako dva homosexualne holubicky k jeho otcovi. Raz som nasla jeho otca spat spiteho na gauci pri malom so stiahnutymi gatami a holym predkom i zadkom, ale muz zahovaral, ze to nevadi, ze to bol len opity.

petulda333
28. jún 2023

Absolutne ti neverim. Ten posledny komentar ma uistil,ze zas nieco vymyslene

stanulienkat
28. jún 2023

Preco u vas byva?

svokrinjazykmonika
28. jún 2023

Tak toto je už vymyslené, to už si prehnala.

svokrinjazykmonika
28. jún 2023

A ak je to pravda tak je mi veľmi ľúto detí, keďže ich matka neochráni pred pedofilom. Nemám slov

nikolca
28. jún 2023

S tymito uchylmi sa snad vrece pretrhlo😭😭😳😳

tanyag
28. jún 2023

Tejto téme neverím, pretože ak by to bola pravda, tak jedna matka nepíše na MK, ale rieši to reálne.
Ale naposledy som ostala zhrozená, čakali sme s dcérou na stanici na vlak, meškal, na lavičke sedeli 2 dievčatá cca 12-13 rokov, a jeden starý dedo. Ten dedo jednu obchytával, daval jej ruku na stehno z vnútornej strany, a to dievča len sa zasmialo a hihi haha dedooo prestaaaň, a on neprestával, a ona hihi hahaha a nechala ho dotýkať sa jej aj zadku atď. Neviem, či to bol cudzí človek alebo jej vlastný dedo, ale bolo to dosť nechutné (on mohol mať cez 70). Už som chcela niečo povedať, ale v tom prišiel vlak, všetci 3 sa postavili, a išli k vlaku, dedo ešte stíhol mladej dať po zadku a ona zase len hihi haha...🙄

larisa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2