Dokázali by ste odpustiť a pokračovať vo vzťahu?
Čo by ste robili, keby ste po dvadsiatich rokoch manželstva zistili, že vás chcel muž podviesť s mladým 20 ročným dievčaťom. Namotaval ju rok vypisoval jej, aj sa par krat stretli ale tvrdí že sa nič nestalo. Dokazali by ste mu dôverovať a pokračovať vo vzťahu?
Mňa by len zaujímalo, načo sa stretávali rok 🤔 keď tak vraj sex nebol...dával jej peniaze? alebo prečo 20 ročná žena sa stretáva s 50 ročným? a necháva ho, aby jej písal ako ho vzrušuje a iné oplznosti? 🤔
@earlgrey zahŕňal ju darčekmi, mladá si to pekne užila, nebol. A on len tokal a tokal a ona ho natahovala. Poznám dokonca takú, co popri takomto "oteckovi" mala normalny vzťah a aj s frajerom sa rehotali na starom paprdovi. Skončilo to až keď "otecko" pochopil, že mladá ho len sikovne ťahala za nos. Podobne ako tu.
@earlgrey zahŕňal ju darčekmi, mladá si to pekne užila, nebol. A on len tokal a tokal a ona ho natahovala. Poznám dokonca takú, co popri takomto "oteckovi" mala normalny vzťah a aj s frajerom sa rehotali na starom paprdovi. Skončilo to až keď "otecko" pochopil, že mladá ho len sikovne ťahala za nos. Podobne ako tu.
@anonym_499251 Vsak aj ona mala oficialne frajera. Viem to z tej konverzácie.
@biba_18 Ja na svoj vek podla inich ani nevyzeram. Staram sa o seba chodim upravená, mam xy parfemov ku kadernicke chodim kazdy mesiac alebo dva, moderne sa obliekam citim sa na dvadsať. Nie som žiadna putka v zastere s umastenymi vlasmi a predsa mi to urobil a on sa prezentuje a v ociach inich pôsobí ako vzorný spravny manžel, proste zasadovy veriaci chlap s ruzencom na zrkadle v aute.
@anonym_autor hej, zásadový s ružencom vtedy keď vidí inému smietku v oku, no svoje brvno nechce vidieť...
@anonym_autor si bud istá ze pri sexe s tebou mysli na tu mladú a rovnako si na nej naťahuje kacera
@anonym_091c39 Tiez si to myslim.
Nečítala som celú diskusiu,lebo 10 stran je na mňa naozaj veľa. Pozri sa, si zrela dospela žena. Ty naozaj veríš, že sa rok doťahovali na správách cez telefón? Verím, že nie si tak naivná a hlúpa. Keby ho mlada chcela odpinkať, odpinká ho v dvoch smskách. Tam sa šukalo jedna radosť. Ja osobne by som tých 20 rokov zahodila, pretože ďalších 30 rokov života más ešte pred sebou. Ak to urobil raz,bude to robiť opakovane. On je vo veku, keď ho chytá druhá puberta a potrebuje si niečo dokazovať. Je naozaj smiešne, že tito stari chlapi oslovujú 20-ročné dievčatá. Ak ho veľmi ľúbíš a je tam viac pozitív vo vzťahu, tak s ním zostaň, ale musíte si to ujasniť a už nikdy v živote nespomenúť. Nemôžte sa v tom stále vŕtať.
@anonym_autor čo ak spí s tebou a myslí na ňu? Spravil to raz, spraví to znova.
@anonym_autor a tvoj má oficiálne manželku.
Zeny ale ja si toto vsetko uvedomujem , mne sa tiez toto všetko prehráva v hlave, ale proste, ked som mala dala novu sancu, tak to musim nejako spracovať
Zeny ale ja si toto vsetko uvedomujem , mne sa tiez toto všetko prehráva v hlave, ale proste, ked som mala dala novu sancu, tak to musim nejako spracovať
@anonym_autor tak si zbytocne založila tému 😂 my ti všetky držíme palce aj na dalsich 10 šancí. Nech mu radsej uz na nic neprides lebo sa zosypes
@anonym_autor tak potom hlavu hore, uveriť, ze ho to mrzi, a miluje ta.
Co iné poradiť.
I ked ja osobne si myslím, alebo z okolia co mam známe.. a riešili niečo podobne..ani jeden par to neustál..ze ta to časom zožerie, budeš ako na ihlach, sledovať, rozmýšľať, podozrievať.. ozvi sa nam o rok..ci sa stastne milujete..
Áno musíš sa ďalej posunúť, ale posledné na čo by som myslela by bolo to, aby som s ním sexovala, intímne sa zbližovala, pusinkovala, mojkala a zaspávala v objatí.
Musel by sa veľmi snažiť, aby vo mne opäť prebudil tieto city- pocity a potreby sa s ním takto zbližovať. Ale tak to som ja. Ty vieš, čo robíš a ak ti pomáha prekonať takúto zradu tým, že s ním sexuješ a zaspávaš v objatí, tak hold, vyhrala si.
Áno musíš sa ďalej posunúť, ale posledné na čo by som myslela by bolo to, aby som s ním sexovala, intímne sa zbližovala, pusinkovala, mojkala a zaspávala v objatí.
Musel by sa veľmi snažiť, aby vo mne opäť prebudil tieto city- pocity a potreby sa s ním takto zbližovať. Ale tak to som ja. Ty vieš, čo robíš a ak ti pomáha prekonať takúto zradu tým, že s ním sexuješ a zaspávaš v objatí, tak hold, vyhrala si.
@earlgrey ak by ich vbc niekedy prebudil, tak určite nie po 8 týždňoch.. by potil krv chudák.. ak vbc
@earlgrey ak by ich vbc niekedy prebudil, tak určite nie po 8 týždňoch.. by potil krv chudák.. ak vbc
@mk22 Veď samozrejme, ale ja mám dojem, že autorka toto všetko robí preto, aby mu ukázala, že je dobrá manželka a že mu dá to, čo hľadal u tej mladej a má pocit nejakého víťazstva nad mladou. Lebo ináč si neviem predstaviť 50 ročnú ženu, že takúto neveru, zradu len tak rýchlo FYZICKY prekoná a oddá sa mu ako panenka Mária, chudáčikovi jednému.
@anonym_autor ja len nechápem, ako môžeš dať ďalšiu šancu niekomu, kto ťa vlastne nechcel, ale s tebou tak nejak skončil...
Je ti hádam jasné, že keby tá mladá kočka chcela, obrába ju, len taký fukot?
Zistila si, koľko ho to tokanie stalo finančne?
Lebo, že s nou nespal (keď ona nechcela), tomu verím. Ale niečo z toho to dievča malo. Čo? Darčeky? Cash?
@anonym_autor ja len nechápem, ako môžeš dať ďalšiu šancu niekomu, kto ťa vlastne nechcel, ale s tebou tak nejak skončil...
Je ti hádam jasné, že keby tá mladá kočka chcela, obrába ju, len taký fukot?
Zistila si, koľko ho to tokanie stalo finančne?
Lebo, že s nou nespal (keď ona nechcela), tomu verím. Ale niečo z toho to dievča malo. Čo? Darčeky? Cash?
@beronsche pozornost od chlapa.
Za co jej mal platiť, ze si s nim pisala?
Jeden den3mu napisala aby palil do pi..e a na druhy mu posielala srdiečka. Doslova ho naťahovala, ako opicu na gumicke.
@anonym_autor Za to, ze chcel aby s nim spala. Neodhadol to. Mlada nie je blba.
@anonym_autor Za to, ze chcel aby s nim spala. Neodhadol to. Mlada nie je blba.
@anonym_6ebba3 Nie ona to vraj odôvodnila ze ma frajera chce byť s nim
@anonym_autor napriklad za to, ze si vyhonil pri telefonáte s nou? To je sex cez telefón, len krava to bude robit zadarmo starému kktovi. Alebo za fajku v aute? Ty si citala ich konverzáciu takze ty vies asi lepsie.
Rok neudrzujes sexuálny vzťah cez telefón len tak, pre pozornost, uz nebuď taka naivná.
@anonym_autor napriklad za to, ze si vyhonil pri telefonáte s nou? To je sex cez telefón, len krava to bude robit zadarmo starému kktovi. Alebo za fajku v aute? Ty si citala ich konverzáciu takze ty vies asi lepsie.
Rok neudrzujes sexuálny vzťah cez telefón len tak, pre pozornost, uz nebuď taka naivná.
@anonym_091c39 to bola cisto iba písomná konverzacia nevolali si ani ju nemal nikde na socialnych sieťach
@anonym_091c39 to bola cisto iba písomná konverzacia nevolali si ani ju nemal nikde na socialnych sieťach
@anonym_autor nepísala si nahodou, ze volanie nevies vylúčiť? Nevies manželove heslo od telefónu, ako vies kedy a s kym vola?
@anonym_autor nepísala si nahodou, ze volanie nevies vylúčiť? Nevies manželove heslo od telefónu, ako vies kedy a s kym vola?
@anonym_091c39 vtedy som pozrela historiu hovorov aj galériu proste vsetko kde som sa dostala. On si hovory nemaze mal tam este aj z pred dvoch rokov .
@anonym_091c39 vtedy som pozrela historiu hovorov aj galériu proste vsetko kde som sa dostala. On si hovory nemaze mal tam este aj z pred dvoch rokov .
@anonym_autor “ Tak oni sa poznali osobne cez mužovu pracu ona sa nezoznamili cez mobil. Oni si len vypisovali cez masengge. On je dokonca nemal nikde ani na sociálnych sieťach v priateľoch. Proste len to vypisovanie. A to ci si aj nevolali nemôžem poprieť.”
Nejak si meníš verzie, uz sama nevies co si napisala pred hodinou 😂
On zaheslovany mobil odôvodňoval tým, že ma tam hesla aj k banke inernet banking aby sa mu tam nikto nedostal. Na masenggeri mal na ňu vypnuté zvukove upozornenia takze som nepočula keď mu prišla správa.
@anonym_autor “ Tak oni sa poznali osobne cez mužovu pracu ona sa nezoznamili cez mobil. Oni si len vypisovali cez masengge. On je dokonca nemal nikde ani na sociálnych sieťach v priateľoch. Proste len to vypisovanie. A to ci si aj nevolali nemôžem poprieť.”
@anonym_091c39 Tak oni sa urcite aj osobne rozpravali keďže s nim cestovala.
@anonym_091c39 Ja si zacinam mysliet, ze to pisu viaceri ludia. Lebo raz je gramatika OK a raz uplne brutalne chyby.
@anonym_091c39 Ja si zacinam mysliet, ze to pisu viaceri ludia. Lebo raz je gramatika OK a raz uplne brutalne chyby.
@anonym_23db1b Nehĺadajte chyby blbne mi mobil vypadáva mi sieť. Snazim sa rýchlo ťukat aby mi to nevypadlo.
@anonym_autor 😂😂 a teba vnímal ako špióna preto si heslo nemohla vediet. Normalne mi hlava neberie aka si hlupucka. Je to obranný mechanizmus? Kolegyni z prace píše, aky je z nej nadrzany ale nepoprie ju o stôl v robote? Ked s nou cestuje neni fajka? Tolko veci o ktorých ty nevies bud rada. Ked si chce chlap vrznut stihne to aj počas obednej pauzy.
@anonym_23db1b Ja uz tiez neverim ze je to reálne

@aurora33 škoda drania klávesnice. Autorka to nepochopi, ani keby si jej to nakreslila. Ešte dokonca tu niekde písala ze môže si za to pomaly sama. Chore. Bud je ona taka submisivna alebo on taky schopný manipulátor. Okolo nejakej lásky, co tu ona spomínala ani nešiel.
@lienka.7 jasne že je subka ako vyšitá.