icon

Dokázali by ste odpustiť a pokračovať vo vzťahu?

11. jún 2026

Čo by ste robili, keby ste po dvadsiatich rokoch manželstva zistili, že vás chcel muž podviesť s mladým 20 ročným dievčaťom. Namotaval ju rok vypisoval jej, aj sa par krat stretli ale tvrdí že sa nič nestalo. Dokazali by ste mu dôverovať a pokračovať vo vzťahu?

Strana
z18
autor
Včera o 20:30
@aurora33

@anonym_autor hlavne je, že tvoj uchyl ti nanútil jeho pravdu.

@aurora33 Definuj vyraz "úchyl".

anonym_dee350
Včera o 20:35
@anonym_autor

@aurora33 Definuj vyraz "úchyl".

@anonym_autor Veď sama si tu písala, že to dievča pozná už odkedy chodila na základnú školu, potom na strednú a teraz do práce. Čiže minimalne už niekoľko dlhých rokov ju obkukával. Ako prišiel na jej meno a priezvisko? že si ju vyhľadal na FB, to by ma zaujímalo, ale teraz vážne, lebo tejto otázke sa vyhýbaš.

anonym_8c2414
Včera o 20:35
@anonym_autor

@aurora33 ty definujes chlapa, ktoremu sa paci nejaka ženska, ako uchylaka? Asi nemáš velmi dobru skúsenosť s chlapmi.

@anonym_autor tak je rozdiel, ze chlap vidi peknú zensku a si povie "aha aka kocka", a rozdiel vypisovať a snazit sa namotat rok nejakú :D vraj k sexu nedoslo, ale ak by súhlasila, tak by došlo ne? Zvlasne, ze ho tak silno branis. Chces presvedčit nas tu? Alebo seba?

autor
Včera o 20:51
@anonym_8c2414

@anonym_autor tak je rozdiel, ze chlap vidi peknú zensku a si povie "aha aka kocka", a rozdiel vypisovať a snazit sa namotat rok nejakú :D vraj k sexu nedoslo, ale ak by súhlasila, tak by došlo ne? Zvlasne, ze ho tak silno branis. Chces presvedčit nas tu? Alebo seba?

@anonym_8c2414 Ja nemusim nikoho presviedčať o ničom. Ani vas a ani seba. Ja s tym človekom zijem 20 rokov a to mi stačí aby som zaujala k tomu takyto postoj.

autor
Včera o 20:52
@anonym_dee350

@anonym_autor Veď sama si tu písala, že to dievča pozná už odkedy chodila na základnú školu, potom na strednú a teraz do práce. Čiže minimalne už niekoľko dlhých rokov ju obkukával. Ako prišiel na jej meno a priezvisko? že si ju vyhľadal na FB, to by ma zaujímalo, ale teraz vážne, lebo tejto otázke sa vyhýbaš.

@anonym_dee350 Preboha pisem stale to iste dookola. Už som to pisala. Treba čítať s porozumením.

autor
Včera o 20:54

Ona hi v minulosti lajkovala na facebooku. On je nemal ani v priateľoch. Ona mu zacala vypisovať na messenger.

anonym_dee350
Včera o 21:01
@anonym_autor

Ona hi v minulosti lajkovala na facebooku. On je nemal ani v priateľoch. Ona mu zacala vypisovať na messenger.

@anonym_autor Ok, tak teda.odkiaľ ona vedela.jeho meno a priezvisko?

anonym_15a343
Včera o 22:18
@anonym_e6eaa1

@beronsche Pozri, vzdy akcia vyvola reakciu. Tak to proste funguje. Alebo ako sa vravi, pri rozpade manzelstva, vzdy su na vine obaja. Alebo bez vetra sa ani listok nepohne. Skratka, keby mu doma nic nechybalo po tej vztahovej alebo intimnej alebo akejkolvek inej stranke, tak tu mladu by neriesil. Ale, asi sa necitil velmi oceneny vo vztahu. A co je na tom. Ved autorka nie je svata, aj ona ten ich vztah tvorila, zila. Tak mozno jemu naozaj z jej strany toto chybalo. Tebe nikdy nic od manzela nechybalo, vsetko vzdy kontinualne cele roky robi spravne a presne podla tvojich ocakavani ? Tak mozno aj u neho sa uz nahromadila nejak ta frustracia a takto nestastne to vypalilo, prisla do rany mlada krasna deva a uz bol i on namotany. Ved ked zeny su neverne, tiez len doma im nieco chybalo cele roky ( pomoc od muza, troska obdivu, ocenenia, pozornosti, pochopenia atd. ) a potom uz lahko vedia spadnut do naruce chapaveho, veseleho kolegu. To je ptoste tak. No, ked si doma nestastny, skor zakuknes aj po inom. Samozrejme, konecne rozhodnutie ist do toho romaniku s mladou urobil chlap. Mal sa proste stopnut a skor mu to malo povedat ze aha, chlope, ries co mas na srdci so svojou zenou. Ale asi sa mu nechcelo. Namotat sa bolo vzrusujuce, take nove a jednoduchsie ako sprtat sa v problemoch vo vztahu.

@anonym_e6eaa1 vo vztahoch chyba komunikacia, to je cele na tom to vsetko stoji a pada, ked je su ludia nespokojni treba o tom hovorit, skor ako niekoho clovek dostane na psychicke dno

anonym_15a343
Včera o 22:20
@anonym_e6eaa1

@anonym_autor Skratka, tu na MK sa nenosi odpustat, verit niekomu ze moze naozaj nieco lutovat a chciet s zmenit. Tu take neexistuje. Lebo to si potom nula, nemaz hrdost, si zmanipulovana, bez sebavedomia. Tu sa len palia mosty, automaticky sa predpoklada dalsich xy nevier minulych aj buducich. Akoby tie co to pisu nikdy same nepotrebovali odpustenie, akoby ony boli bez chyby. Ci uz v minulosti alebo do buducna.

@anonym_e6eaa1 a zial casto tie zeny maju doma to iste bledomodrom, len o tom nemaju ani paru, tolko zenatych aj milych privetivych chlapov je na sexzoznamkach, ze by sa clovek divil

anonym_091c39
Dnes o 05:41
@anonym_autor

@anonym_autor dobre ty tvrdíš, ze ona bola iniciatívna. On jej rok písal ako mu z nej stojí vták, aky je vzrušený a ďalšie UCHYLne veci. Aj sa pár krat stretli. Ale skalopevne si presdvedcena ze sex ani fajka ani nic nebolo. A veríš, ze ak naozaj nedala tato mladá, nedala ani ina v bordeli alebo hocikde inde. Pisala si, ze vam vo vzťahu vtedy intimita chýbala, mne pride logické, ze ked sa snažil zasunúť u mladej a nevyslo, vyšlo niekde inde. Na druhej strane mam pocit, ze ako on nebojoval o teba nebojujes o seba ani ty. Nebudem ti uz pisat o hrdosti lebo nerozumies. Ale vyzeráš ako by si to uplne vzdala, nechces pátrať po hoteloch restikach a výpisoch uctu. Nekontrontujes ho spat, nechas na seba kydať a seba aj nas sa snažíš presvedcit, ze on ta miluje. Tak naco toto cele?
Inak vy ste kresťania? On na teba vyťahuje kresťanské odpustenie, ty si mu preco nesplechla do ksichtu co je za kresťana ked si lesti na mladej?

autor
Dnes o 06:03
@anonym_091c39

@anonym_autor dobre ty tvrdíš, ze ona bola iniciatívna. On jej rok písal ako mu z nej stojí vták, aky je vzrušený a ďalšie UCHYLne veci. Aj sa pár krat stretli. Ale skalopevne si presdvedcena ze sex ani fajka ani nic nebolo. A veríš, ze ak naozaj nedala tato mladá, nedala ani ina v bordeli alebo hocikde inde. Pisala si, ze vam vo vzťahu vtedy intimita chýbala, mne pride logické, ze ked sa snažil zasunúť u mladej a nevyslo, vyšlo niekde inde. Na druhej strane mam pocit, ze ako on nebojoval o teba nebojujes o seba ani ty. Nebudem ti uz pisat o hrdosti lebo nerozumies. Ale vyzeráš ako by si to uplne vzdala, nechces pátrať po hoteloch restikach a výpisoch uctu. Nekontrontujes ho spat, nechas na seba kydať a seba aj nas sa snažíš presvedcit, ze on ta miluje. Tak naco toto cele?
Inak vy ste kresťania? On na teba vyťahuje kresťanské odpustenie, ty si mu preco nesplechla do ksichtu co je za kresťana ked si lesti na mladej?

@anonym_091c39 Úplne si vedľa. Prečitaj si celu diskusiu a potom sa dostaneš do obrazu.

aurora33
Dnes o 06:11
@anonym_autor

@anonym_091c39 Úplne si vedľa. Prečitaj si celu diskusiu a potom sa dostaneš do obrazu.

@anonym_autor my sme v obraze, len ty v ňom nechceš byt.

anonym_091c39
Dnes o 06:18
@anonym_autor

@anonym_autor keby som bola vedľa napíšeš konkrétne v čom sa mýlim. Asi sa az tak nemýlim

autor
Dnes o 07:15

Žienky ďakujem vám všetkým hlavne tym empatickym za nazory, postrehy a prejavené slova súcitu a pochopenia .Dokonalym žienkam v dokonalych partnerstvách prajem, aby im tie dokonalé vztahy čo najdlhšie vydržali a žili si spokojne svoje dokonalé životy. Tymto prispevkom uzatváram tuto moju diskusiu, lebo som na modrom koni minimalne 15 rokov a viem ake sú tu pomery, ale že niektoré osoby sú natoĺko neempatické, drzé a schopné urážať úplne cudzieho človeka o ktorom v realnom zivote nevedia absolútne nič je úplný vrchol bahna. Prajem im len jedno, aby ked sa raz prebudia a spadnú zo svojho ružoveho obláčika dokázali a boli schopné, tak pohodovo reagovať a byť nad vecou, rovnako v reálnom zivote, aké husté a ostré ceruzky v peračníku sa prezentujú na internetovej platforme.

anonym_dee350
Dnes o 07:34
@anonym_autor

Žienky ďakujem vám všetkým hlavne tym empatickym za nazory, postrehy a prejavené slova súcitu a pochopenia .Dokonalym žienkam v dokonalych partnerstvách prajem, aby im tie dokonalé vztahy čo najdlhšie vydržali a žili si spokojne svoje dokonalé životy. Tymto prispevkom uzatváram tuto moju diskusiu, lebo som na modrom koni minimalne 15 rokov a viem ake sú tu pomery, ale že niektoré osoby sú natoĺko neempatické, drzé a schopné urážať úplne cudzieho človeka o ktorom v realnom zivote nevedia absolútne nič je úplný vrchol bahna. Prajem im len jedno, aby ked sa raz prebudia a spadnú zo svojho ružoveho obláčika dokázali a boli schopné, tak pohodovo reagovať a byť nad vecou, rovnako v reálnom zivote, aké husté a ostré ceruzky v peračníku sa prezentujú na internetovej platforme.

@anonym_autor Áno, tie, čo ti tu napísali pravdu sú neempatické harpie. Máš pravdu.

anonym_2ae2b6
Dnes o 07:41

Tak pravda sa ťažko číta, chápem.Preto tie, čo ti nepritakávajú sú zlé, neempatické harpie.A možno raz si spomenieš na túto diskusiu, keď ta tvoj Casanova opäť raz podrazí.
Pevné nervy!

monro
Dnes o 07:52
@anonym_autor

@anonym_autor tie ironické reči o dokonalých manželkach a partnerstvách krásne uzatvoria túto diskusiu....hm

aurora33
Dnes o 08:10
@anonym_autor

@anonym_autor pozri sa, ty si mužovi neodpustila a už vôbec táto nevera vás vzťah neposilnila. Namýšľaj si čo chceš, snaž sa držať toho tvojho ružového obláčika ale faktom je, že váš vzťah nebol a nie je v poriadku. A ani nebude. Ty si submisivna žena, ktorá bude donekonečna odpúšťať a chlap ta bude neustále podvádzať len už si bude dávať väčší pozor. Prajem ti krásny život v tomto klamstve.

anonym_dee350
Dnes o 08:29

Ináč poznám rodinu, tiež vo veku autorky a jej muža, kde muž neustále podvádzal, žena na to prišla, nejako to ustáli, potom znovo, znova, znova a manželka tak rezignovala, že on jej teraz rovno povie, že ide za frajerkou, že sa vráti o niekoľko dní. Ale s tým rozdielom, že spolu nespávajú v jednej posteli, on má v dome svoju izbu a ona svoju. A takto si krásne harmonicky nažívajú. Ona sa rozvádzať nechce, lebo majú dom atď. a jej by sa do prenájmu nechcelo, dom by si za tie peniaze nekúpila, hypo by jej tiež nedali, takže kašle na muža, nech si behá za frajerkami. Ale po meste, na nákupy, na rodinné stretnutia chodia ako ukážkoví manželia, hoci celá rodina vie, ako to majú a čo by len rodina, ale aj celá dedina.
Takže možno jedného dňa takto dopadne aj autorka, že mu bude tolerovať frajerky. Ja sa len čudujem tým ženám, lebo ten chlap vyzerá jak strýko Fester a že ho tie ženy tak chcú 🤦‍♀️. Invalidný dôchodca, čo sa trasie, ledva dýcha, všetko ho bolí ale, kupuje, dáva peniaze, platí wellnessy, dovolenky atď. takže im asi po tejto stránke vyhovuje. V dnešnej dobe majú peniaze veľkú moc.

anonym_32bdb7
Dnes o 09:24
@anonym_autor

@aurora33 Nemáš pravdu, aj keď sa mi ju snažíš nanútiť.

@anonym_autor takže mu vlastne ďakujes, že vás to posunulo ďalej.To sa mi snáď sníva.Chudacik lieky berie a musel si niečo dokazovať a ty si tak chapava, že nám podsúvas, že sa dobre stalo.Ty si niekde varila, alebo spala vedľa neho a on si písal ako ho vzrušuje.To je naozaj charakter.Take ženy ako si ty majú muži radi👍

mk22
Dnes o 09:33
@anonym_32bdb7

@anonym_autor takže mu vlastne ďakujes, že vás to posunulo ďalej.To sa mi snáď sníva.Chudacik lieky berie a musel si niečo dokazovať a ty si tak chapava, že nám podsúvas, že sa dobre stalo.Ty si niekde varila, alebo spala vedľa neho a on si písal ako ho vzrušuje.To je naozaj charakter.Take ženy ako si ty majú muži radi👍

@anonym_32bdb7 ano ten si kdesi sam chyta hlavu, ako málo, az nic stačilo a uz sa objímaju.
Dobre ze sa mu nepodhadzuje..iné sebavedome co si vážia aj seba, by mu to dali vyzrat a sskra dlho by trvalo kym by prišlo k zaspavaniu3 spolu a k nejakej intimite.
To po 8h dostal vsetko na tacke

Strana
z18