Dokázali by ste odpustiť a pokračovať vo vzťahu?
Čo by ste robili, keby ste po dvadsiatich rokoch manželstva zistili, že vás chcel muž podviesť s mladým 20 ročným dievčaťom. Namotaval ju rok vypisoval jej, aj sa par krat stretli ale tvrdí že sa nič nestalo. Dokazali by ste mu dôverovať a pokračovať vo vzťahu?
@mikadooo zbytočne míňaš svoj čas a dobre mienené rady. Autorka od toho kkta nikdy neodíde. Ročne podvádzanie pre ňu nie je dostatočne závažný dôvod na rozchod a teraz si ide nahovárať že vlastne sa nič nestalo a môže za to ona lebo sa tomu chudákovi nevenovala. Našla tu jediny súhlasny komentár na 6 stranách a tým to hasne. On si bude dalej trtkat inde a ona sa bude tváriť, ze sa nic nedeje. Šťastne manželstvo.
@anonym_091c39 mám kamošku, ktorú chlap 2 roky takto podvádzal. Odpustenie/neodpustenie je proces. V žiadnom prípade nemá ten druhý žiaden nárok trvať na tom, že už to má ten prvý hodiť za hlavu. Možno teraz ti to príde zbytočné, ale tiež mám manžela 20 rokov, deti s ním, bolo by to ťažké rozhodnúť sa, čo ďalej a určite by som sa nerozhodla pri 1-2-5 rozhovoroch, lebo on si to tak predstavuje.
hladal uznanie, ocenenie, ktore od autorky nedostaval u dievcata 30 rokov mladsieho? Cim viac o nom pise, o tom ako sa rozpravaju a on co hovori, je mi z toho zle aj za autorku.
@monro Tak ona bola taka dostupna a sama sa mu pchala do pozornosti. Priste od nej dostával nejaku spätnú väzbu.
@anonym_091c39 Tvrdi, ze keby ma nemiloval tak sa zbali a odide. Hladal niečo čo ani sam nevie pomenovať, len tak skušal, ci ešte ako chlap niekde moze nieco dosiahnuť.
@anonym_autor jasné, ze to tvrdí..
Co ti má povedať?
Tak, rád ťa určite má, keby ťa neznášal odide.. stačí ti takýto level lásky?
taký len v podstate zvyk z jeho strany? Pohodlie známeho, overeneho?
Bez úcty, bez rešpektu?
Neverím, že keby mladá povolila, ze by z lásky k tebe odmietol.
Ty tomu veríš?
Miluje ťa, ale rozhodne menej ako sám seba.. A rozhodne menej ako predstavu 20-tky v vlastnej posteli.
Nezabúdaj, že to nebola jedna správa, jeden flirt.
To boli mesiace systematického získavania inej ženy!
Keď on bude mať, čo potrebuje, on niečo hľadal, on nechápe, prečo to vytahujes...
On, on, on, on, on a kde v riti si ty????
On pochybil, bez ohľadu na to, čo sa teraz snaží prišiť tebe.
Ale zrazu ty si ta, kvôli ktorej sa to stalo..
Vidíš v tom tu absurdnosť?
Veď ty sa už teraz na seba hneváš, už teraz pochybujes o svojich pocitoch...
20r života zahodil on!
Žiaľ, boli spoločné, tak ich zahodil aj tebe...
@anonym_76118b Ďakujem ti krásne za povzbudenie, takto sa to snazim brať a vidieť aj ja...❤
@anonym_autor čím ďalej viac aj tie mladé dievčatá vidia benefity v tých mladých ambicióznych chalanoch, sportovcoch, životnom štýle, aj samé sú už šikovné, majú dobrú prácu atď
Viem to, lebo napr na jednej akcii, chalan 35+ sa nevedel odlepiť od partie mladých dievčat, oni sa s ním bavili, on už pomaly do jednej zamilovaný a trepal že už ju má atď
A dievča s kamarátkami hovori: Ach, snažili sme sa byť len slušné, ale ten ujo je taký trápny, asi si buchol hlavu a zabudol, že už nie je študentík na VŠ😂
@mikadooo Hladal nejaku emociu cit energiu zápal lebo si myslel že doma to uz nedostane. Ja som mu oponovala ze preco ma teda od seba odstrkoval a emocne ma odhadzoval ked mu chybalo to co aj mne. Tak aj Ja som to mala hĺadať inde, keď som to od neho nedostavala...!?
@anonym_autor vieš čo, bolo by mi asi jedno, čo hľadal... Možno to bude hľadať znovu 🤷. Ako mu môžem veriť, že namiesto toho, aby so mnou komunikoval, "hľadal" v čarovnej škatuľke, zvanej mobil? Lebo už prešli 2 mesiace, tak už mu môžem veriť??? Uch môj manžel sa má na čo tešiť, keď takúto sprostosť spraví...
@anonym_091c39 mám kamošku, ktorú chlap 2 roky takto podvádzal. Odpustenie/neodpustenie je proces. V žiadnom prípade nemá ten druhý žiaden nárok trvať na tom, že už to má ten prvý hodiť za hlavu. Možno teraz ti to príde zbytočné, ale tiež mám manžela 20 rokov, deti s ním, bolo by to ťažké rozhodnúť sa, čo ďalej a určite by som sa nerozhodla pri 1-2-5 rozhovoroch, lebo on si to tak predstavuje.
@mikadooo samozrejme ze nie, normalny chlap by chodil po kanáloch a robil možné aj nemožné aby sa nejak ospravedlnil. Tento chuj este povie, ze je to je vina. Fuj mne je zle čím dalej autorka píše. Ale tak ked ho miluje tak velmi, co sa da poradit. Mozes len drzat palce nech je slepá dalej
@anonym_autor vieš čo, bolo by mi asi jedno, čo hľadal... Možno to bude hľadať znovu 🤷. Ako mu môžem veriť, že namiesto toho, aby so mnou komunikoval, "hľadal" v čarovnej škatuľke, zvanej mobil? Lebo už prešli 2 mesiace, tak už mu môžem veriť??? Uch môj manžel sa má na čo tešiť, keď takúto sprostosť spraví...
@mikadooo Tak oni sa poznali osobne cez mužovu pracu ona sa nezoznamili cez mobil. Oni si len vypisovali cez masengge. On je dokonca nemal nikde ani na sociálnych sieťach v priateľoch. Proste len to vypisovanie. A to ci si aj nevolali nemôžem poprieť.
@mikadooo zbytočne míňaš svoj čas a dobre mienené rady. Autorka od toho kkta nikdy neodíde. Ročne podvádzanie pre ňu nie je dostatočne závažný dôvod na rozchod a teraz si ide nahovárať že vlastne sa nič nestalo a môže za to ona lebo sa tomu chudákovi nevenovala. Našla tu jediny súhlasny komentár na 6 stranách a tým to hasne. On si bude dalej trtkat inde a ona sa bude tváriť, ze sa nic nedeje. Šťastne manželstvo.
@anonym_091c39 každy jeden chlap by si v 50tke rád vrzol s 20ročnou, aj ten váš☝️
A prečo to tak neurobil je len preto, že nemal príležitosť, volné financie, čas..
A tomu autorky sa zadarilo len😆
Ja by som skor mala obavu z nejakej rozvedenej 40tničky, ako z 20rocného dievčaťa.
To som chcela povedať autorke a nie že súhlasím🫶
@anonym_091c39 každy jeden chlap by si v 50tke rád vrzol s 20ročnou, aj ten váš☝️
A prečo to tak neurobil je len preto, že nemal príležitosť, volné financie, čas..
A tomu autorky sa zadarilo len😆
Ja by som skor mala obavu z nejakej rozvedenej 40tničky, ako z 20rocného dievčaťa.
To som chcela povedať autorke a nie že súhlasím🫶
@anonym_76118b no pozor, aj ja by som si rada vrzla so zajačikom, KEBY som bola slobodna. Verim, ze vela žien by prijalo sex s mladším ako s capom doma. Ale neurobím to, lebo muža milujem. Ak by som ho nemilovala, nemala by som žiaden problem si zatrtkat inde a doma sa usmievať aka pohodicka. A keby mi na to pride urcite mu nebudem vtĺkať do hlavy nezmysly, ze je to jeho vina. Nevera je vzdy rozhodnutie. A ročný paralelný vzťah dupľom. A nie kazdy 50tnik by si naozaj vrzol s 20rocnou aj keby mal príležitosť, niektorí maju morálku a zásady. A ostat s mužom, co so mnou takto vytiera podlahu je ponižujúce a ubohe.
@anonym_76118b no pozor, aj ja by som si rada vrzla so zajačikom, KEBY som bola slobodna. Verim, ze vela žien by prijalo sex s mladším ako s capom doma. Ale neurobím to, lebo muža milujem. Ak by som ho nemilovala, nemala by som žiaden problem si zatrtkat inde a doma sa usmievať aka pohodicka. A keby mi na to pride urcite mu nebudem vtĺkať do hlavy nezmysly, ze je to jeho vina. Nevera je vzdy rozhodnutie. A ročný paralelný vzťah dupľom. A nie kazdy 50tnik by si naozaj vrzol s 20rocnou aj keby mal príležitosť, niektorí maju morálku a zásady. A ostat s mužom, co so mnou takto vytiera podlahu je ponižujúce a ubohe.
@anonym_091c39 " Verim, ze vela žien by prijalo sex s mladším ako s capom doma. "
😂😂😂
Manipulátor , hodil vinu na teba lebo ty si ho nechvalila a podobne dristy? Ešte aby si sa TY vinná cítila za jeho bezcharakternosť
Rok vypisuje nejakej štande, kebyže to nezistis, píše a podvadza ďalej a on si bude klásť podmienky?
A určite to nebola prvá a ani posledná, na to sa príprav keď s nim ostaneš, budes robiť policajta, časom z toho ochories nielen psychicky ale i fyzicky
Autorka si submisivna, mäkká, radšej budes šuchat nohami aj keď bude podvadzat, podstatne je aby neodišiel.Stači ti zapchať usta obyčajnou frázou ako ťa lubi aj keď pravda je inde.
Neľúbi lebo milujuci chlap by takto zene neublížil, ani po 20-30 rokoch
Iba egoisticky chrapun ktorý pre 5 minút vymení 20 rokov spoločného života.
@anonym_091c39 " Verim, ze vela žien by prijalo sex s mladším ako s capom doma. "
😂😂😂
@anonym_6ebba3 ano verim tomu😂 ale naschval nepíšem ze každá žena, lebo si nedovolím take tvrdenia ked neviem. Na rozdiel od inych jasnovidcov😅
@anonym_6ebba3 ano verim tomu😂 ale naschval nepíšem ze každá žena, lebo si nedovolím take tvrdenia ked neviem. Na rozdiel od inych jasnovidcov😅
@anonym_091c39 Z mojej strany ziadna ironia ale pobavenie z tvojho komentara o capovi.
Kazda by chcela dlheho, hrubeho, velkeho a hlavne vecne tvrdeho mladeho chlapa. Ale ako si pisala, o to nejde, nie? A hlavne nie preto, lebo ma moj manzel dostatocne nechvalil.
Nechápem. Najprv píšeš, že ona ho odmietla - máš o tom dôkaz? a potom píšeš, že on to ukončil ale ona ho otravovala aj naďalej. To mi nesedí.
Ale ok, sex ste za tie 2 mesiace mali?
@anonym_091c39 Z mojej strany ziadna ironia ale pobavenie z tvojho komentara o capovi.
Kazda by chcela dlheho, hrubeho, velkeho a hlavne vecne tvrdeho mladeho chlapa. Ale ako si pisala, o to nejde, nie? A hlavne nie preto, lebo ma moj manzel dostatocne nechvalil.
@anonym_6ebba3 presne tak 🙂
@anonym_091c39 no jo,len chlapi to majú tak, že keď sa ko*ot postaví, tak sa mozog odkrví🤪
To racio musia vyťahovať až z paty.. v tomto majú nevýhodu😇
Nie som chlap tak neviem ako ťažké takéto vzrušenie ustáť, ak by bolo po ruke, hlavne treba často doma leštiť zrkadlá, aby sa tí chlapi dobre v tom zrkadle videli☝️
Nechápem. Najprv píšeš, že ona ho odmietla - máš o tom dôkaz? a potom píšeš, že on to ukončil ale ona ho otravovala aj naďalej. To mi nesedí.
Ale ok, sex ste za tie 2 mesiace mali?
@earlgrey Áno po tejto stranke nas to uplne k sebe pritiahlo a stale si prejavujeme intimitu a blízkosť, co som pref tym nikdy nezazila zaspavama v objati, bez bozku ani nevstavame a bez objatia davame si aj fyzicky co pred tym roky nebolo. Sme ako na zaciatku keby sme sa do seba len teraz zalubili.
@earlgrey Áno po tejto stranke nas to uplne k sebe pritiahlo a stale si prejavujeme intimitu a blízkosť, co som pref tym nikdy nezazila zaspavama v objati, bez bozku ani nevstavame a bez objatia davame si aj fyzicky co pred tym roky nebolo. Sme ako na zaciatku keby sme sa do seba len teraz zalubili.
@anonym_autor Ty si tim modry kon, ze? Tema dobra, ale teraz ku koncu to uz prehanas, chyba autenticita. Ale aj som sa zasmiala.
My to máme takú hantýrku s babami, chlap rozpráva o mladej kolegyni, sestričke, my ženy sa pozrieme na seba
a hneď: no neleštila som, dojdem domov musím preleštiť😂
@anonym_autor Tak potom si v pohode, keďže toto všetko dokážeš 🤷♀️ aspoň si ja myslím, ja keď som prišla na ročnú neveru bývalemu, nedokázala som sa na neho ani pozrieť a nie to sa s ním bozkávať a nedajbože sexovať. Vzala som ročné dieťa a odišla som (po 11tich rokoch). 5 rokov som sa z toho dostávala, ale aj keď teraz príde za dieťaťom, normalne mám k nemu odpor, čo sa týka sexuálnej resp. intímnej stránky. Ako otec ok, ako "kamarát" ok, vychádzame super, vážne lepšie ako keď sme spolu boli, ale len raz som mala takú myšlienku, keď bol u mňa, sedel na gauči, že aké by to bolo, kebyže sme opäť spolu a máme spolu sex. Vieš čo? striaslo ma. A odvtedy som na to ani nepomyslela.
Takže ak máte všetko super, užívaš si s ním intímnosti, ľúbiš ho, tak to zahoď za hlavu. Načo seba trápiš? zbytočne...všetko ostatné funguje, tak nevidím problém.
@anonym_autor Ty si tim modry kon, ze? Tema dobra, ale teraz ku koncu to uz prehanas, chyba autenticita. Ale aj som sa zasmiala.
@anonym_6ebba3 Nie, som realny človek ktory sa prestal v sebe vyznať vo svojich pocitoch, emociach a stavoch. A chcela som len radu, či je to normálne, alebo ci to niektora z vas mala nejako podobne ako ja teraz. Proste pretlak emocii od lasky po nenávisť strach obzavy vasen. Proste vsetko coho som schopna to sa o mna vytiahlo na povrch
@anonym_autor Tak potom si v pohode, keďže toto všetko dokážeš 🤷♀️ aspoň si ja myslím, ja keď som prišla na ročnú neveru bývalemu, nedokázala som sa na neho ani pozrieť a nie to sa s ním bozkávať a nedajbože sexovať. Vzala som ročné dieťa a odišla som (po 11tich rokoch). 5 rokov som sa z toho dostávala, ale aj keď teraz príde za dieťaťom, normalne mám k nemu odpor, čo sa týka sexuálnej resp. intímnej stránky. Ako otec ok, ako "kamarát" ok, vychádzame super, vážne lepšie ako keď sme spolu boli, ale len raz som mala takú myšlienku, keď bol u mňa, sedel na gauči, že aké by to bolo, kebyže sme opäť spolu a máme spolu sex. Vieš čo? striaslo ma. A odvtedy som na to ani nepomyslela.
Takže ak máte všetko super, užívaš si s ním intímnosti, ľúbiš ho, tak to zahoď za hlavu. Načo seba trápiš? zbytočne...všetko ostatné funguje, tak nevidím problém.
@earlgrey Ved práve vdaka tomuto nas to k sebe pritiahlo a uvedomili sme si co jeden pre druheho znamename a ze sa nechceme stratiť.
@anonym_6ebba3 Nie, som realny človek ktory sa prestal v sebe vyznať vo svojich pocitoch, emociach a stavoch. A chcela som len radu, či je to normálne, alebo ci to niektora z vas mala nejako podobne ako ja teraz. Proste pretlak emocii od lasky po nenávisť strach obzavy vasen. Proste vsetko coho som schopna to sa o mna vytiahlo na povrch
@anonym_autor fuha ze zaspávame v objatí.. ten tvoj si musí pekne súchat rukami, ako sa mu to krásne prepieklo.
Do dnešného dna by jej písal,keby mu na to neprídeš.
A nie nemiluje ta, neváži si ta..to by ti dlhy celý rok neklamal..si jeho istota, zo strachu stopol mladú a teba kŕmi recickami ako ta miluje a drzo caka kedy to cele hodíš za hlavu, ved sa nič nestalo..dobru chudák ten tvoj samec.
Ved si mu to sní nedala vyzrat, tulis sa s nim a pred 3 mesiacmi ta mal u prdele..
A možno sj ma..hovorí ti to, co chceš počuť..
Urobil to raz, urobí opäť, este sa s tebou potuli a byde hľadať ďalej..
Takému by som neverila ani nos medzi očami.. zrazu ta miluje, hej??
Idiot..
@anonym_091c39 no jo,len chlapi to majú tak, že keď sa ko*ot postaví, tak sa mozog odkrví🤪
To racio musia vyťahovať až z paty.. v tomto majú nevýhodu😇
Nie som chlap tak neviem ako ťažké takéto vzrušenie ustáť, ak by bolo po ruke, hlavne treba často doma leštiť zrkadlá, aby sa tí chlapi dobre v tom zrkadle videli☝️
@anonym_76118b ano tiez mam vela krat pocit ze myslia penisom. Ale si myslím, ze chlap vie odolať rovnako ako žena. Biologicky, vedecky neexistujú žiadne tlaky semenom na mozog ani teória lovcov. Je to sila vôle, ktorú mame kazdy inú. Alebo morálka je jedno ako to nazveme. Poznám vela mužov, ktorí pretiahnu vsetko co sa pohne aj ženy take. Ale ak verných samozrejme. Za mna chlapom velmi nahrávame, ked si navzájom vravime a tľapkáme sa po pleci, ze ved je to len chlap on nevie odolať a maju to v génoch atd. To nemyslim teraz na teba ale všeobecne. Mam pocit, akoby sme im my ženy vela krat z pliec brali tu zodpovednost lebo su to chúďatká hlúpe zvieratká. Neviem ci chápeš co chcem povedat. Proste dala by som to tým zmrdom riadne vyžrať😂 ale toto je tiez kontroverzná téma kazdy na nu mame iny názor.
@earlgrey Ved práve vdaka tomuto nas to k sebe pritiahlo a uvedomili sme si co jeden pre druheho znamename a ze sa nechceme stratiť.
@anonym_autor sama vieš najlepšie čo chceš a čo nie, ono po čase to možeš vidieť inak, buď odpustíš úplne(ale nezabudneš), alebo si povieš že je to zbytočná námaha a už to nejde zlepiť, chce to čas.
Teraz vlastne bojuješ za team, schudla si 15kg, dnes ti to dáva zmysel, ale verím, že ťa už tak jednoducho neopije rožkom a zistíš skoro čo za túlením vlastne bolo, oni sa tí chlapi dlho pretvarovať nedokážu.
@mk22 vlastne on si z toho vezme, ze čím viac ju bude podvádzať tým viac sa zblížia a bude ho viac milovať😂
@anonym_091c39 viem, ze každá sme ina, každá ma ine hranice, priority..ale, aby ma ročne klamstvo manžela osvietilo az tak, ze si uvedomím ako sialene ho, sa milujeme???
Najskôr by som.si uvedomila ze aký klamár, herec žije so mnou..a nie ze poďme sa túlit....
Ten sa kdesi rehnii od ucha k uchu..

Dobre, tak ak má takýto názor, tak vlastne nemá problém vrznúť si mimo dom a vlastne sa k tebe vráti, lebo teba miluje... 🤷. Tak to myslel? A ty máš byť podľa neho v pohode lebo veď teba miluje? Vlastne máš byť rada, že ťa EŠTE miluje, lebo on vlastne nevie, kedy sa zamiluje do inej a až potom ťa opustí? Sorry, ale také reči, takým niečím keby sa obhajoval môj chlap, juuuuj to by bola debata, ti poviem...
@mikadooo Hladal nejaku emociu cit energiu zápal lebo si myslel že doma to uz nedostane. Ja som mu oponovala ze preco ma teda od seba odstrkoval a emocne ma odhadzoval ked mu chybalo to co aj mne. Tak aj Ja som to mala hĺadať inde, keď som to od neho nedostavala...!?