Dokáže existovať priateľstvo medzi mužom a ženou?
Ahojte pani, oslovujem tuto neustale narastajucu cast muzskeho osadenstva modreho konika so ziadostou o muzsky pohlad na vec.
Som rozvedena, sportovkyna, charizmaticka, financne nezavisla a mam deti.
Mam rada muzsku spolocnost. Ale zas a dookola sa mi stava, ze ked najdem v muzovi kamarata, tak skor ci neskor zacnem citit, ze chce nieco viac. Minule som citala teoriu ze muzi maju radi slobodne mamicky, lebo tie im vzdy daju. Tak mozno je to tym. Neviem. Kazdopadne, taketo vztahy ukoncujem, lebo sa v tom necitim komfortne.
Po dlhom hladani som nasla jedneho dobreho kamosa, pri ktorom mozem byt uplne otvorena, mozme spat vedla seba a k nicomu nedochadza. Napriek tomu, sa uz parkrat stala situacia, kedy som zostala trosku na pochybach, ci naozaj za tym nie je nic viac.
Raz mi hovoril, ze mal so mnou eroticky sen.
Nedotykame sa navzajom ziadno, ani tam nie su ziadne sexualne narazky, ale zvykne mi okomentovat postavu (len pozitivne), vsimne si novy mejkap, obcas mi ocumuje zadok.
Teraz som od neho dostala vianocny darcek. Sportove nacinie k sportu ktoremu sa venujeme spolocne. Ja som mu nikdy nic nedala. Tak som necakala ze on teraz da nieco mne. Stretavame sa pri sporte alebo s detmi priemerne raz za tyzden (sme z ineho mesta).
Prosim. Pani. Vsak robim z komara somara a dokazete mat normalne taketo priatelstvo so zenou a nemusim za tym nic hladat. Nerada by som o tohto kamosa prisla.
Diky! 🙂
@maranta_leuconeura jeej, dakujem, potesilo! ja som ani nevedela, ze sa toho tolki chytia. ako som pisala, ja som aj so svojou sefkou spala v jednej posteli a nejako to ani jedna z nas neriesila 😀
@anketkarka ja som sa s nim o tom samozrejme rozpravala. hned na zaciatku kamosenia. a on mi jasne povedal, ze on je po rozvode a uz zenam neveri a so ziadnou uz nikdy nic nechce mat a ani mu nemam dohadzovat ziadne kamosky. takze preto sa s nim citim bezpecne. nikdy ziadne sexualne narazky, ziadne dotyky, takze ja by som to rada uzatvorila s tym,ze je proste na mna mily a ze to je dobrak.
naozaj si povahovo sedime, varime spolu, pozerame TV, sportujeme, idealne keby bol gay. ale na to som sa ho tiez opytala a povedal, ze nie je 😀
@wig nema byt preco zmateny, my sme si toto vyjasnili hned na zaciatku. to, ci ho ja pritahujem, to neviem. ale on mna nie. aj ked je to objektivne pekny chlap. ale necitim medzi nami vobec ziadne iskrenie, ja som pomerne vasniva, rada experimentujem a z toho, co mi on hovoril, mi pride ako suchar a konzervativny
@ge to si nemyslim. vzdy som mala vela kamosov, nikdy som sa do ziadneho nezalubila a silno pochybujem, ze kazdy z nich by bol zalubeny do mna 😀
skor si myslim, ze zo strany chlapa tam moze ist cisto o sexualnu pritazlivost.
@marca12 ano, mam velmi tolerantneho partnera. ako som pisala, nebol z toho nadseny, ale bol o situacii informovany, vedel, ze to nebolo planovane. je dost racionalny na to, aby kvoli tomu nerobil sceny, kedze sa nic nestalo. on nema dovod mi neverit a nedeje sa to na pravidelnej baze.
@marseillefan kamosku hladam dlhodobo. tohto kamosa som mala od zaciatku hlavne kvoli sportu. potom sa ale aj nase deti skamosili, tak uz sa stretavame castejsie. deti sa hraju spolu a my im zatial spolu navarime, a potom hrame sach alebo karty.
Je do teba zalubeny a ty sa hras na neviniatko
@kiki68 ano, ja mam tie hranice vykomunikovane, on sa s mojim partnerom aj pozna.
ale napr aj predtym som mala kamosa, s ktorym som to mala vykomunikovane, otvorene som mu potom aj niekolkokrat povedala, ze som nanho mila, lebo ho mam rada ako kamosa, nech od toho urcite nic viac necaka. lenze on potom zacal hadzat nenapadne poznamky na moj vztah, obcas mi dal pusu na usta, vela ma objimal, atd. a pritom on bol tiez zadany. tak som to potom radsej usekla uplne.
a nerada by som sa do podobnej situacie dostala znova. mozno som len naivna, ked chcem velmi verit tomu, ze mozeme byt naozaj iba kamosi. ale mozno to mozne je 🙂 aj ked z diskusie moc mudra nie som, vacsina sa priklana na opacnu stranu spektra.
Inak pri sporte toto byva bezne, proste sparing partneri. Mam takeho na bike, on je sice zenaty, ale viem, ze sa mu pacim, takze hranice je jasne dana. Ale myslim si, ze vacsina muzov partnerov toto nepochopi..
@grof_monte_christo poznam muzov, ktori s tym problem nemaju. ze normalne sa bavia so zenou a nevnimaju ju ako buducu potencionalnu partnerku, ci ako sexualnu partnerku. vsak aj moj partner ma kamosky. aj ja som mala takych kamosov. a strasne chcem verit, ze aj toto je taky kamos. ze som proste prenho ako sestra. preto je na mna dobry a mily a pomaha mi. ja tam uprimne necitim ziadne sexualne napatia ani z jednej strany. az na par uz spominanych vynimiek, ale to su naozaj skor raritne situacie.
@eva8 na zaklade coho si usudila, ze je do mna zalubeny?
@la_dolce_vita super 🙂 tesim sa, ze sa najde viac takych, co maju sparing partnerov. len u mna sa to tymi detmi (ze sa chcu spolu hravat) preklopilo do ineho vztahu. chodime uz aj s detmi kade tade, pred vianocami sme spolocne piekli medovniky, obcas k nemu vecer dobehnem pozerat TV, teraz mi doniesol darcek na meniny aj na vianoce, tak som ostala na pochybach. ze mozno by som to mala trosku stlmit.
@autorka Aj ja mám partakov na šport a beriem to rovnako ako aj ty. Inak čo som si všimla, tak priateľstva nie sú schopní muži s vysokým libidom, ti priateľstvo neakceptovali, alebo sa tvárili že áno, ale po určitej dobe to skúšali opäť.
Ak je s tym tvoj partner ok, tak by som sa netrapila kvoli tomu, tu je to jednoznacne na tebe, ako to bude fungovat, vlastne vzdy je to na zene 🙂. Ty ostan v kamaradskej rovine a on si viac nedovoli, ak je to slusny muz ako pises.
Ty si zadana a nemas problem spavat vedla ineho chlapa??? Ale inak vsetko v poriadku? Nezasekla si sa niekde mentalne na urovni materskej skolky, ked deticky spia vedla seba len tak? Lebo dospeli ludia proste spia sami, alebo so svojim vlastnym partnerom a nie, nie je normalne mat kamarata, s ktorym spavam len tak vedla seba a akoze nikto tym nic nesleduje. Nie je to normalne z tvojej strany a kazdy chlap za tym bude hladat nieco viac. A kazda dospela zena tomuto rozumie, len ty nie? Na vlastnom partnerovi ti nezalezi, je ti jedno ako sa oj v tomto divnom trojuholniku citi, alebo chces prpste provokovat, nieco si dokazujes, alebo mas pocit, ze si ho nezasluzis, yak sabotujes vlastny vztah pod ruskom akoze nevinneho kamaratstva?
priatelstvo medzi muzom a zenou je nieco velmi vynimocne. a teraz to nemyslim vobec sentimentalne. viem spocitat na jednej ruke chlapov, o ktorych viem, ze to dokazu. a to si teda o niektorych este nie som ista, aku maju orientaciu. kamaratstvo ok, to je trochu ine, ale zial, bud tam nie je vobec ziadna fyzicka pritazlivost (takze hnusne povedane, nepritazlive zeny to maju v tomto jednoduchsie) alebo muz respektuje hranice toho, ze momentalne nie je zena k "mani". a to je aj tento pripad.
okrem toho, zeny to maju dost inak a vedia sa viac odosobnit, resp. odsexualizovat, co sa tyka kamaratstva, muz nie. proste testosteron.
takze ak nejaka zena tvrdi, akych ma super kamosov, bud netusi, ze by vlastne mali zaujem alebo ze im pride uplne nepritazliva. tych zvysnych pripadov, ze je to zo strany muza uplne nevinne, tych je minimum. tot moj nazor.
a co sa tyka autorky, tak nejak nerozumiem, preco si teda hlada partnera, ktory nema rovnake zaujmy a musi si to kompenzovat dalsimi kamaratmi. a preco tejto diskusii venuje tolko casu... asi to nebude len tak.
@grof_monte_christo
@la_dolce_vita dobre, baby, dakujem, tak som teraz trosku kludnejsia. ja to urcite nepustim dalej, ani on sa nejavi, ze by chcel, len nerada by som proste bola ozaj v situacii, ze on chce nieco viac a ja ho zbytocne zranujem kamaratstvom. ale tak je dospely chlap, toto si asi musi vediet ustrazit sam 🙂
@taga prepac, ze som Ti dvihla tlak hned z rana, ale ked precitas aspon prvu stranu diskusiu, tak je to tam vysvetlene 🙂
On je rad s tebou i za cenu, ze nic viac z toho nebude.. nechapave reakcie si nevsimaj, tiez ma nechapu ludia, ze to mam podobne, ale nie kazdy partner je vhodny na vsetky nase aktivity a konicky, nie kazdeho to bavi. Ja nemam problem aj sama hocico podniknut, ale s prijemnym partakom je to vitana zmena.
@grof_monte_christo nemusia mat vysoké libido, stačí ak sú normálni a zdravi 😉
Precitala som.. ako hovorim, taketo diskusie sa hodia tak max do 15 rokov veku.. si dospela, mas partnera, uz len z ucty k nemu, ked uz ti to rozum ani srdce nevelia, by ti malo byt totalne proti srsti spat s inym chlapom a tvarit sa, ze je to ok, lebo 'sme kamarati'
Z nicoho nic dostavas darceky. Je zadany? Vyhladava tvoju spolocnost?
Ja mam kamaratov
že slobodná mamička každému dá, ha ha ha .... v mojom okolí, skôr opak, chlapi to majú ťažšie s nimi.
@kiwi3 cize podla Tvojej rady sa mam rozist s niekym, koho lubim, s kym si rozumiem po vsetkych strankach, s kym mame spolocne nazory a dokazeme sa hodiny rozpravat a miesto toho ist a hladat niekoho ineho s kym budem sportovat?
celkom uleteny nazor 😀
@eva8 nie. nevyhladava moju spolocnost. vacsinou som ja ta, co iniciuje stretnutie a on v 90% pripadoch suhlasi. darceky boli ozaj len drobnosti za par eur. nic svetoborne.
@la_dolce_vita ano, presne, Ty mi pises z duse 🙂

@hugger Ale existuje. To, že je niekto heterosexuál, ešte neznamená, že ho priťahujú úplne všetci zástupcovia opačného pohlavia. Medzi mužom a ženou, ktorí sa navzájom nepriťahujú, nevidím dôvod, aby neexistovalo kamarátstvo. Ty vážne nemáš, ani si nikdy nemal, žiadne ženy kamarátky?