icon

Dostala som len kyticu. Som nevďačná?

7. feb 2024

Baby ahojte dostala som od muža na narodeniny kyticu nevravím krásna veľká. Ale zamrzelo ma, že len kyticu. Mohol mi za tie peniažky kúpiť niečo čo budem mať ako pamiatku.... som zla?

barbie2023
9. feb 2024

Áno, si nevdacna.

sandrasstini
9. feb 2024

Je to tvoj manzel, prepokladam ze sa teda poznate a neviem ci sa to stalo prvy x alebo je to bezne, ked si prekvapena a sklamana.
Moj muz je prakticky, kupi mi kvety a spyta sa ma co si prosim.
Ukazem konkretnu vec a tu aj “prekvapivo” dostanem, alebo ma vezme na nakupy, ci poviem ze teraz nemam nic v oku, ved nabuduce. Neberiem to tak ze mam sviatok tak stoj co stoj musim mat zas darcek
On je spokojny ze ja som spokojna a ja som spokojna ze mam darcek, ktory sa mi paci a nie darcek z radu odlozeny v sufliku.
Ano treba byt vdacny aj za kyticu, ale ked ti to vadi to povedz a to ze ini nedaju ani tu kyticu, tak to uz je problem toho daneho paru, ako to maju, ale nie vas. Niekto ma rad hmotne veci, niekto zazitky, niekto jedlo a niekto si nato vobec nepotrpi, vsetko je v poriadku ak su ale obaja spokojni

barbie2023
9. feb 2024

Viete nejde absolútne o kyticu.. Treba si vážiť to gesto, ktoré chlap urobil. Možno ma toho veľa, možno sa nevyjadril co chce to veľa chlapov len tak samých od seba nevie a nemusia byť zato nevšímavi. Ale vedel, že ma narodeniny a urobil pekne gesto s kyticou. Ze si to jeho partnerka neváži, resp jej je to málo je smutné.

tiumen
9. feb 2024

Ja by bola aj za tie rada, môj už našťastie exmanžel si ani len slovne na mňa nespomenul keď som mávala narodeniny 🙂 až posledný rok čo sme boli spolu mi poslal na účet 50€ s poznámkou všetko najlepšie 🤣👌🏻

moonlighting
9. feb 2024

Treba pochopiť jednu vec. Muži sú z Marsu, ženy z Venuše. Tí muži ktorí čítajú ženám myšlienky a vedia presne čo chce, boli určite na exkurzii na Venuši. Čiže za mňa - žiadne náznaky, indície či hádanky nefungujú. Čo si nevypýtam, to nemám. Ale všetko čo si vypýtam mám 😉

mikadooo
9. feb 2024

Teraz by som to neriešila. Budúci rok mesiac dva pred narodeninami by som (ja osobne) polopatisticky povedala "ináč mohol by si mi namiesto kytice na narodky kúpiť nejaké pekné strieborné náušnice? Napríklad tieto?" Alebo, ak chceš tancovať okolo horúcej kaše a očakávaš, že tvoj chlap je z tých vnimavejších (pozor, hrozí sklamanie!), tak by som načala tému "kytica je fajn, ale zvädne a vyhodím ju a nebudem mať pamiatku". Potom treba dostatočne nahlas vzdychať nad mobilom že: "jeeee tie sú krásne, čo myslíš?" (A strčiť mu pod nos náušnice/prívesok/vstupenky do kina/wellness, alebo čo už je presne pre teba vhodná "pamiatka").

kikuska_wedge
9. feb 2024

Kedze mi kazdy den moj muz svojimi cinmi dokazuje ako ma lubi a ako lubi nase deti, tak mi na materialnych daroch vobec nezalezi. Dokonca som radsej ak tie peniaze za dary radsej pouzijeme na spolocny vylet, zaplatime vstupne a pod. A nie je to otazka financii, aj ked sme deti nemali a mali volnejsi rozpocet, aj tak som preferovala zazitkove darceky.

iva_ab
9. feb 2024

Mne sa v poslednom čase kytica, niečo sladké (ale také tie remeselné dobrotky čo si sama nekúpim) alebo spoločná večera počíta najviac. Veci si viem aj sama kúpiť - aj voňavku, aj oblečenie, aj šperky a také čo sa mi najviac páči a viem že využijem. Hoci ja by som sa potešila od manžela aj Milke čokoláde z obchodu, keď si dá potom veľkú pusu a spoločne to oslávime ❤️

bubinka12
9. feb 2024

Jemin,tak ja som asi iná 😂,ale mňa potešia vždy kvety najviac,som rada že si spomenul vôbec a hlavne ja si najradšej kupujem sama,čo chcem...ak by mi doniesol kravinu,tak by som bola len zbytočne vytočená,kvetmi nikdy nič nepokazí 😃

lakebabe
9. feb 2024

Za mňa je kytica doplnok ku darčeku ci gratulujem rodine alebo hocikomu. Keď niekoho poteší čokoláda je to jeho vec, ale prečo by si sa mala tým aj ty riadiť. My sa vždy pred sviatkami opýtame jeden druhého, co by chcel a keď nevieme ,tak si trochu potrapim hlavu neodbijem to kvetmi. Všetko má človek cez rok kupi si čo chce, ale sviatok je raz za rok to nikoho nezabije kúpiť druhému čo by asi chcel

jumama
9. feb 2024

Ja som rada ak si muz spomene 🙂 Uz ma kalendar sviatko v mobile, tak si spomenie, ale nie je moc tvorivy 🙂 Ze ci mi je to luto? Ano, niekedy trosku. Ja by som rada dostala velku krasnu kyticu, lenze moj muz vzdy vravi, ze rezane kvety su vrazda 🙂 A darceky riesi skor tym, povedz mi co chces, alebo vies co, rovno si to objednaj, poslem ti peniaze. Cize take neromanticke to jeho darcekovanie. Ani za n rokov sa v tomto nepolepsil, nezmenil, skor ja som sa teda zmierila. Nevravim to ale s horkou slinou, proste je to tak.

silvicka247
9. feb 2024

nie si zlá. Každý sa tešíme na niečo iné. Mňa by napr. potešilo, kebyže jeden deň, dva je muž s deťmi a ja si urobím super wellness s kamoškou 😊😀

diana20
9. feb 2024

No musíš mu to povedať, možno nie hneď.. môj partner napríklad vie, že mne kvety radosť neurobia lebo zvädnú a ani to na nič nepoužijem proste je to darček na nič.. ak si mu to už povedala, tak by som bola sklamaná.. ak si mu to ešte nikdy nepovedala tak áno, mala by si byť vďačnejšia, že na teba myslel a dal ti krásnu veľkú kyticu..

lienka9
9. feb 2024

Zavisi od toho..ako dlho ste spolu,asi to niesu tvoje prve narodky v pare..dostavala si predtym dary,ty manzelovi davas..ak si davate normalne darceky a teraz si nic nedostala okrem kytice,ano bolo by mi to luto.ak ti to muz vynahradi napr lepsou vecerou,alebo inym programom ok-mozno mal toho vela v praci,to my nevieme..ale ak len zabudol a narychlo to vykryl kyticou,je normalne ze ti to je luto.skus sa ho opytat,ci pojdete narodeniny aspon oslavit niekam a uvidis.

maua_18
9. feb 2024

My sme si raz narovinu povedali,že na narodeniny si budeme dávať spoločné zážitky.. zatiaľ sa toho držíme a je to fajn 🙂 lístky na koncert,výlet atď...
Na Vianoce spoločný darček do domácnosti + nejaká drobnosť.
Meniny riešime len čokoládou a komerčné sviatky ala MDŽ,Valentín kyticou 😂😂😂

vieronika14
9. feb 2024

Ahoj nie si zla podla mna

domcurik1
9. feb 2024

Vobec niesi nevdacna...ja tiez nerada dostavam kvety...kvety sa mi pacia, ale pre mna su to vyhodene peniaze...povedzme si na rovinu, co pýtaju za kytice su neskutocne palky...ja radsej nieco prakticke,co využijem...v dnesnej dobe, je vela možnosti ...a ak si niekto nieje isty tak su super darcek rozne poukažky darcekove ..

krasolienka1
9. feb 2024

Mňa sa manžel stále spýta čo chcem ja mu normálne na rovinu poviem a to kúpi
Ale potešila by ma aj kytica

veronikam33
9. feb 2024

Tak posledné narodeniny bol trocha vyhukany, keď prišiel z práce a tu moja teta ( ona je zaťažená na sviatky, vie každého v rodine kto kedy má) s ujom mi prišli gratulovať, keďže mm tieto veci vooobec nesleduje, a keďže nemám FB tak mu to nemá kto pripomenúť. A meniny tento rok, dostala som správu - ináč zabudol som včera si mala meniny, všetko najlepšie... Tak neviem, nie si na tom najhoršie 😉

suzka47
9. feb 2024

Nooo chapem, ze sa ti mali.. ale zas, myslel na teba, mala by si si cenit umysel. Treba sa o tom porozpravat, kazdy inak vnima "gesto lasky". Existuje kniha - 5 jazykov lasky - tam to pekne vysvetluju, pre niekoho je najvacsie gesto darcek, pre ineho len straveny cas a pre dalsieho fyzicky kontakt. Tvoj partner ma zrejme zauzivane, ze sa to takto robi a nemysli tym nic zle. Len sa o tom porozpravajte..

konulka20
9. feb 2024

nooo trocha si😁podstatne je,ze nezabudol a chcel potesit😉 ja osobne mam miesto kvetov radsej sladke, aj som to polovicke povedala pred casom a potom uz kupoval take, treba sa vyjadrit nahlas 🙂 ale v kazdom pripade lepsia kytica ako nic

natalka13
9. feb 2024

A co si take ocakavala? Ty kupujes jemu aky dar?
Pre mna kosela vrtacka....zehlicka...niesu dary.
Radsej ideme na vylet do divadla na koncert...
Rezane kvety nemam rada. Idu cez kontinenty aby som ich nakoniec vyhodila do odpadu.

natalka13
9. feb 2024

@maribell co pokladas za "hodnotny" darcek, aby si uvedomili svoju hodnotu?
Zlato diananty? LV kabelu?

modraslamka
9. feb 2024

nemam rada kytice, radsej nech mi kupi kvet v kvetinaci ako ich mam potom zahodit za par dni.
Takze radsej bez kytice a s cokoladou napr.

malamimi6
9. feb 2024

Ja som stopla kvety 🙂 podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze, ja si vždy poprosím radšej hamburger alebo sa ideme všetci spolu najesť keď aj týždeň po narodeninách 😀

dager
9. feb 2024

Ženy čo nedostávajú kvety, pískajú ženy, con8ch dostavajú, tiež pískajú. Ako sa v tom tí chlapi majú vyznať? Je všeobecne platný predsudok, že ženy dostavajú rady kvety. A tiež, že muži si nepamätajú datumy. tvoj ti dal najavo že ťa miluje, vie že máš narodeniny a uctil si ťa kvetmi. Podľa mňa pekne od neho. Ak je niečo konkrétne k narodeninám, čo si praješ a je to mimo vášho rozpočtu,tak sa s ním poraď o tomto výdavku ako o darčeku pre seba a možno narok s tým príde sám.

lubiduch
9. feb 2024

Ja si veci ktore ma potesia kupim sama. Potom nefnukam ako male decko ze mi partner kupil len lyticu. Tesim sa ze si spomenul nech je to cokolvek, aj keby ma len objal ci vzal na kavu. Hmotne veci si zabezpecim sama 😉
Mne to pride maximalne trapne naznacovat partnerovi ze by som si zelala taky ci onaky parfem, ved aj tak budem vediet he ho dostanem, tak idem do parfumerie, kupim si prfum sama, este popri tom ako sa poznam 10 debilin ku tomu a na narodky sa potesim kytici. Ci to ide akoze o to ze to ma vela stat? Nerozumiem….

matussara
9. feb 2024

Najblizsie mu povedzte, co si zelate....

maaamiii
9. feb 2024

Treba mať wishlist a poslať naň link manželovi. Možno len nevedel, čo ti dať.
Nevdačná ale nie si. Byť dospelý nezmenená, nemať právo na narodeninový darček. Nie je to výsada detí😊😁
No a k tej kytici. Ja som asi 6483947593038594x povedala, že NEZNÁŠAM rezané kvety. Človek za ne vysolí majland a robia radosť nanajvýš 6 dní a aj to tie posledné dni už nie sú v plnej kráse. Ak kvet, vždy pýtam izbovku. A vždy izbovku z hore vyššie spomenutého zoznamu želaní (aby mi aj prežila, chuderka) 😁

maaamiii
9. feb 2024

Blíži sa Valentín. Asi 12x som ospevovala riasogule. Tak čakám a dúfam 😂