icon

Dôvody najčastejších hádok s partnerom

21. okt 2025

Poslala som spať muža vedľa. Aj keď asi väčším trestom prenho by bolo, kebyže spať inde pôjdem ja (máme takmer 2r dieťa). Nepohádali sme sa, skôr je to o tom, že ma naštval. Veľmi. Opäť som zistila, že ma nepočúva, nevníma, čo hovorím. Ide o prkotinu, viem. Ale vytočil ma tým svojim egocentrickym nadneseným pohľadom, že čo riešim, ved nic zle neurobil. Ani na mňa nepozrel, hral sa na telefóne a ja som si šla srdce vyliať. Asi to nepochopil. Ani nepochopi. A ani mu nič nedojde. Len ma prosim poteste, ze tiez sa obcas hadate pre prkotiny. Alebo skor chcete, ale ten "tlk" je v rezime off.

Strana
z2
anonym_1415d2
26. okt 2025

@anonym_autor tiez som si myslela ze dieta nás upevní ale pravdou bol opak a az teraz sme sa začali hádať.Unava nedostatok spánku,on by utekal vkuse na záhradu lebo robotu nemieni tlačiť dopredu a nevidi ze ja operiem ožehlim uvarím a mam doma skoro ročne dietatko s ktorým sa moc toho neda urobiť.Dokonca uz aj nakupujem sama lebo poskat ho do obchodu je katastrofa a áno zeny bol aj predtým taky 🤣cloveku to možno nevadí ked ma veľa času ale zrazu prídu deti a únava stres robí veľmi veľa.Takze ano mame to doma asi aj horšie a tiez som ho poslala spat na chalupu no uškodila som skor sebe lebo on išiel od šťastia z koze vyskočiť.

Strana
z2