Dovolili by ste manželovi dovolenku s kamarátkou?
Tolerovali by ste vasemu manzelovi, alebo partnerovi keby chodil na dovolenky s kamaratkou? Ze vy nechcete, alebo nemozete a viete ze on tam velmi chce a napriklad by si bral so sebou kamaratku? Doverovali vy ste mu ci im? Dokaze byt vas partner natolko spolahlivy, ze napriek dnom ci tyzdnom s inou zenou na izbe, vam ostal verny a nic by sa nestalo?
Dala sa ostrihat,aby si neprisadla vlasy,ked na nom bude jazdit😂 Uz minulu dovolenku zistila,ake je to neprakticke😂
Jasne že dovolila . Mužovi by som hlavne trenky bez dier zabalila , nech mi nerobí hanbu
samozrejme, preco nie? hned by si mohol balit kufre na tu dovolenku .. a aj navzdy 😂😂 stacilo, ze by ho to len napadlo opytat sa ma taku hovadinu. Nieco take sa v normalnom vztahu nie, ze neriesi ale normalny-spokojny chlap nema taku potrebu.
Jasne že dovolila . Mužovi by som hlavne trenky bez dier zabalila , nech mi nerobí hanbu
@lenka.25 😂😂😂👍
@ria_sprout nie. Chodieva s kolegynami z prace.
@anonym_autor takže sem si si prišiel dokázať že ste super pár, či čo si sledoval touto otázkou?

Na čo sa tu pýtaš keď ste všetci traja spokojní. Nás to nezaujíma ako to máte. P.S. švagrina je učiteľka a chodia na dovolenky aj v júni 😛