icon

Dovolili by ste manželovi dovolenku s kamarátkou?

Včera o 19:06

Tolerovali by ste vasemu manzelovi, alebo partnerovi keby chodil na dovolenky s kamaratkou? Ze vy nechcete, alebo nemozete a viete ze on tam velmi chce a napriklad by si bral so sebou kamaratku? Doverovali vy ste mu ci im? Dokaze byt vas partner natolko spolahlivy, ze napriek dnom ci tyzdnom s inou zenou na izbe, vam ostal verny a nic by sa nestalo?

Strana
z5
anonym_6d481c
Dnes o 14:58

Na čo sa tu pýtaš keď ste všetci traja spokojní. Nás to nezaujíma ako to máte. P.S. švagrina je učiteľka a chodia na dovolenky aj v júni 😛

iwesska
Dnes o 16:33

Dala sa ostrihat,aby si neprisadla vlasy,ked na nom bude jazdit😂 Uz minulu dovolenku zistila,ake je to neprakticke😂

lenka.25
Dnes o 18:10

Jasne že dovolila . Mužovi by som hlavne trenky bez dier zabalila , nech mi nerobí hanbu

anonym_2378b3
Dnes o 19:04

samozrejme, preco nie? hned by si mohol balit kufre na tu dovolenku .. a aj navzdy 😂😂 stacilo, ze by ho to len napadlo opytat sa ma taku hovadinu. Nieco take sa v normalnom vztahu nie, ze neriesi ale normalny-spokojny chlap nema taku potrebu.

anonym_2378b3
Dnes o 19:06
@lenka.25

Jasne že dovolila . Mužovi by som hlavne trenky bez dier zabalila , nech mi nerobí hanbu

@lenka.25 😂😂😂👍

ria_sprout
Dnes o 19:27
@anonym_autor

@ria_sprout nie. Chodieva s kolegynami z prace.

@anonym_autor takže sem si si prišiel dokázať že ste super pár, či čo si sledoval touto otázkou?

Strana
z5