icon

Dozvela som sa o dlhoch partnera až po zásnubách. Čo robiť?

vikik99
25. aug 2024

Ahojte, mám takú otázku čo by ste robili…
Som s partnerom a planujeme na další rok svadbu, lenže on ma ešte neporiesene pôžičky z minulosti… proste stále spláca nemalé peniaze.. je preč v zahraničí, zarába, ale tie peniaze idu na tie jeho splátky .. bojím sa, že tu svadbu nezvládneme, ja zarábam tiež a odkladam čo sa da.. ale som strašne frustrovaná , pretože je väčšinu času v zahraničí, sme malo čo spolu, čo sa týka otázky spoločného bývania to je další kamen úrazu pretože sám nevie čo a ako, nedá sa s ním nič riešiť lebo je stále preč… mám pocit že je to stále o tom istom a bojím sa čo a ako ďalej :( veľmi ho ľúbim ale mám strach .. o tom jeho zadlžení som sa dozvedela až po zásnubách ..

Strana
z2
princkrason
27. aug 2024

@petronela1985 a ved sa hadam lubia? nie?

petronela1985
27. aug 2024

@princkrason tak ďakujem pekne za takú lásku, keď kamoška nemôže mať deti ani vlastné bývanie, žiadnu perspektívu, len platiť jeho dlhy, kým ich smrť nerozdelí?

princkrason
27. aug 2024

@petronela1985 a co nato kamoska? mozno sa jej to paci , ved predsa 10rokov je dlha doba

som_realistka
27. aug 2024

Jasne ze svadbu odložiť nechce, ešte počkaj, nech ti povie, že urobíte malú a za TVOJE (lebo si ich naskreckovala za slobodna) vyplatite dlžoby aby ste začínali s čistým štítom. On vie, že keď budete svoji, tak on si pôjde svoje a nejako to spolu utiahnete. Takto žije môj bratranec, iba v ružovom, on šetrí, ona rozhadzuje.

som_realistka
27. aug 2024

Ešte dodám, odložiť nechce, ale neteší sa na ňu, lebo to chlapi majú inak, to zaváňa do budúcna vetou , "však ty si chcela svadbu" 😀😀😀😀

evaachesa
27. aug 2024

Tu svadbu ale hlavne vzťah s ním by som si veľmi rýchlo rozmyslela. 🙈

earlgrey
27. aug 2024

Teba ničí predstava, že minieš peniaze na svadbu, ale neničí ťa predstava, že si s takým mužom pokazíš život? Veď toto nemá budúcnosť, urobí to deti, on bude v zahraničí žiť svoj život ako doteraz a ty doma - možno u svokrovcov, možno u svojích rodičov budeš myslieť na to, čo tým deťom dať do úst. No napíš jednu vec, ktorá ťa pri tom mužovi drží? Má zlatého vtáka? veď toto je dobrovoľná cesta do záhuby.

princkrason
27. aug 2024

@earlgrey mozno ten zlaty vtak ma husty porast ako lev?

earlgrey
27. aug 2024

@princkrason Nech má aj vrkôčiky zapletané diamantmi na tom vtákovi, toto jedna normálna, inteligentná žena si dobrovolne na krk nikdy nezavesí.

princkrason
27. aug 2024

@earlgrey vsak ved to , že normalna a inteligentna, 🙊

petronela1985
27. aug 2024

@princkrason dozvedela sa o tých dlhoch po svadbe, nemala o tom ani páru predtým. Oni boli spolu veľmi krátko pred svadbou. Teraz to berie tak, že raz sa pohnú vpred a bude mať dieťa po jej 40ke. Za mňa naivný prístup, najlepšie roky svojho života trávi s týmto stroskotancom. Ale ona to berie tak, že v dobrom aj v zlom.

martinadomianova
27. aug 2024

@vikik99 na tvojom mieste mu vrátim zásnubný prsteň a pekne sa s ním rozlúčim. Nenič si zbytočne život. A nestrácaj s ním čas. Aby to ešte neskončilo tak, že Ťa finančne stiahne dole.

zoe111
27. aug 2024

@vikik99 vyser sa naň čím skôr, kým môžeš.

nelka93
28. aug 2024

Nevydavala by som sa v takýchto podmienkach. Nebyvate spolu, netravite spolu ani čas pomaly, on sa na svadbu neteší a zrejme tu svadbu chceš len ty. Mne to príde akoby si ta chcel poistiť prsteňom, lebo po svadbe kednsi spraví dlhy tak budú aj tvoje. A tiež ako, kde chcete po svadbe bývať? Príde zo zahraničia naspäť alebo pôjdeš ty tam? Ma pracu takú, že sa uživí aj na Slovensku a aj teba s prípadnými deťmi, keď budeš na materskej? Maj rozum prosim

trisha_r
28. aug 2024

@vikik99 láska nie je všetko, tá veľmi rýchlo vyprchá a ostanú ti len oči pre plač, so svadbou počkať alebo sa rozísť

Strana
z2