icon

Drzá kolegyňa - ohováranie v práci

kelia
16. aug 2025

Dnes ma kolegyňa vytočila do vývrtky. Vyčítala mi,že som tichá a že jej bývalá kolegyňa aspoň srandovala. Či som aj doma ticho. Ja som jej na to,že ma nebaví ohovárať,vtipy nemám rada a radšej sa zaujímam o politiku,o zvieratá a sledujem každý deň správy. Ona sa na mňa posmešne pozerala. Začala do mňa riadne rýpať. Ja v tom zmysel života nevidím,nemám potrebu niekoho ohovárať. Kto koľko pribral,kto s kým žije a podobne.
Ona je úplne bez názoru,nezúčastňuje sa
volieb a uverí všetkému,čo jej kto povie. Nič nesleduje,len odpisuje na Facebooku.

Strana
z4
gab1sol
17. aug 2025

@kelia a mať reumu je nejaký problém, ktorý bráni zamestnať sa, ale vo fabrike je to ok? Ja sa tiež nebavím s kde-kým o politike, či o viere. To je tak súkromná záležitosť, že naozaj to riešim len s vybranými ľudmi, lebo v týchto témach sa z ľudí dokážu stať extrémisti (je jedno na ktorej strane). Bavím sa s ľudmi o úplne bežných, obyčajných témach, aj o tých šminkách a vlasoch. Správy sledujem sporadicky, nie je to pre mňa zdroj informácii, tie si viem nájsť aj inde a nemusím čakať na 19:00. Mám VŠ vzdelanie, ale nikdy som sa nepovyšovala nad tých, ktorí ho nemajú. Svoju inteligenciu neposudzujem na základe toho, že sledujem správy… A aj keď je to pre mňa nepochopiteľný názor, ale aj nevoliť je postoj a názor na politiku.
Ty si veľmi povýšenecká a chýba ti pokora.

kelia
autor
17. aug 2025
@nykkushka

@kelia jediny kto sa tu celu dobu povyšuje nad svojimi spolupracovnikmi si ty 😉 ty ich tu nazyvas vseliako len preto, ze nemaju VŠ (mozno aj majú, sama tvrdiš ze tvoja VŠ vzdelana sesternica makala za pásom), že nie su inteligentní len preto, že sa nezaujimaju o politiku a naboženstvo 🤦🏽‍♀️😉
Takže trochu pokory a sebareflexie ✌️

@nykkushka Ja takisto nemám vysokú,ale keď vidím,ako sa správajú niektoré ženy vo fabrike,tak mám dosť. Vychádzam iba s jednou mladou kolegyňou. Ona je normálna, skromná. Raz so mnou pracovala,bavili sme sa trochu aj o politike. Povedala mi,že momentálne nevie,koho má voliť,ale vie,že nechce voliť dúhových. To ani ja nie. Potom sme sa rozprávali o knihách. To bola iná debata,žiadne vulgarizmy.

nykkushka
17. aug 2025
@kelia

@nykkushka Ja takisto nemám vysokú,ale keď vidím,ako sa správajú niektoré ženy vo fabrike,tak mám dosť. Vychádzam iba s jednou mladou kolegyňou. Ona je normálna, skromná. Raz so mnou pracovala,bavili sme sa trochu aj o politike. Povedala mi,že momentálne nevie,koho má voliť,ale vie,že nechce voliť dúhových. To ani ja nie. Potom sme sa rozprávali o knihách. To bola iná debata,žiadne vulgarizmy.

@kelia prepac ale ty sa tu zavzdušnuješ, že tvoje kolegyne stale ohovaraju, su neinteligentne, prizemne, hlupe a bla bla. Ale ty si taka ista. Uz druhy den ich tu osieraš a kydaš na ne bezdovodne. Veď ked si taka skvela uzasna dokonala inteligentna, buď hrdinka a toto im poved do oci. Pridi za nejakou 50r kolegynou a splechni jej do oci, ze sa sprava ako sedlaňa, ze ti vadi jej vulgarizmus a pokial sa nezacne zaujimat o politiku, ale nesmie volit duhovych, nikdy ti nebude siahat ani po clenky. Ci odvazna si len ako anonym na internete?

kelia
autor
17. aug 2025
@gab1sol

@kelia a mať reumu je nejaký problém, ktorý bráni zamestnať sa, ale vo fabrike je to ok? Ja sa tiež nebavím s kde-kým o politike, či o viere. To je tak súkromná záležitosť, že naozaj to riešim len s vybranými ľudmi, lebo v týchto témach sa z ľudí dokážu stať extrémisti (je jedno na ktorej strane). Bavím sa s ľudmi o úplne bežných, obyčajných témach, aj o tých šminkách a vlasoch. Správy sledujem sporadicky, nie je to pre mňa zdroj informácii, tie si viem nájsť aj inde a nemusím čakať na 19:00. Mám VŠ vzdelanie, ale nikdy som sa nepovyšovala nad tých, ktorí ho nemajú. Svoju inteligenciu neposudzujem na základe toho, že sledujem správy… A aj keď je to pre mňa nepochopiteľný názor, ale aj nevoliť je postoj a názor na politiku.
Ty si veľmi povýšenecká a chýba ti pokora.

@gab1sol Som to už písala. Ja som mala šťastie,že vo fabrike,kde teraz pracujem nerobili vstupné zdravotné prehliadky. Chcela som predtým pracovať aj v Leoni,ale lekárka mi prelistovala zdravotný záznam a bolo po práci. Nejde len o našu politiku,ale aj o tú svetovú. Naozaj nám hrozí tretia svetová vojna,nie je to zveličené.Nechápem tých,ktorí sú na strane Putina. Čo sa týka výzoru,šminiek. Myslím si,že vo vzťahu dvoch mladých ľudí by to nemalo byť dôležité. Kolegyňa mi dávala rozumy,že neviem,ako to dnes chodí. Vyznelo to tak,akoby všetkým mužom išlo len o sex a nie o povahu a názory ženy. Vôbec nie som povýšenecká a zaujímam sa,čo sa deje doma a vo svete. Ja som taká,že ma zaujíma veľa vecí.

kelia
autor
17. aug 2025
@nykkushka

@kelia prepac ale ty sa tu zavzdušnuješ, že tvoje kolegyne stale ohovaraju, su neinteligentne, prizemne, hlupe a bla bla. Ale ty si taka ista. Uz druhy den ich tu osieraš a kydaš na ne bezdovodne. Veď ked si taka skvela uzasna dokonala inteligentna, buď hrdinka a toto im poved do oci. Pridi za nejakou 50r kolegynou a splechni jej do oci, ze sa sprava ako sedlaňa, ze ti vadi jej vulgarizmus a pokial sa nezacne zaujimat o politiku, ale nesmie volit duhovych, nikdy ti nebude siahat ani po clenky. Ci odvazna si len ako anonym na internete?

@nykkushka Nepíšem o nej bezdôvodne. Ona sa navážala aj do iných žien,nie iba do mňa. Pracuje tam pani,ktorá s ňou v minulosti pracovala v kuchyni a ona sa tvári,že ju nepozná. Asi má na to dôvod. Musela jej niečo vyviesť. Vzhľadom na to,ako sa správa ku mne tá kolegyňa,tak musela byť číslo,keď bola mladá.

anonym_357b3e
17. aug 2025
@kelia

@nykkushka Nepíšem o nej bezdôvodne. Ona sa navážala aj do iných žien,nie iba do mňa. Pracuje tam pani,ktorá s ňou v minulosti pracovala v kuchyni a ona sa tvári,že ju nepozná. Asi má na to dôvod. Musela jej niečo vyviesť. Vzhľadom na to,ako sa správa ku mne tá kolegyňa,tak musela byť číslo,keď bola mladá.

@kelia ty by si si mala najst nejaku sektu, tam by si tak fajn zapadla. Ja neviem nejaku taku co hlasa skory koniec sveta. Teraz je toho plno. S tymi by si sa stretavala a hrkutala a skvelo by ste si rozumeli. Hladaj a na nete mozno na nejaku natrafis a nebudes musiet pocuvat neplodne rozhovory tvojich kolegov

kelia
autor
17. aug 2025
@nykkushka

@nykkushka Prečo by som mala slovne útočiť na tie kolegyne? Ja nie som konfliktný typ a je iné tu písať svoj názor a ohovárať ich vo fabrike. Práve preto tu píšem,lebo je to anonymné. Nedovolila by som si ohovárať niekoho,aby to vedela pomaly celá fabrika.Mala som dobrú kolegyňu,s ktorou sa dalo v pohode porozprávať a dodnes sa občas stretneme.

kelia
autor
17. aug 2025
@anonym_357b3e

@kelia ty by si si mala najst nejaku sektu, tam by si tak fajn zapadla. Ja neviem nejaku taku co hlasa skory koniec sveta. Teraz je toho plno. S tymi by si sa stretavala a hrkutala a skvelo by ste si rozumeli. Hladaj a na nete mozno na nejaku natrafis a nebudes musiet pocuvat neplodne rozhovory tvojich kolegov

@anonym_357b3e Aký koniec sveta. Jedná sa o tretiu svetovú vojnu. Nepozeráte správy ? Čo sa týka tej sekty. Ja som ateista.

gab1sol
17. aug 2025
@kelia

@gab1sol Som to už písala. Ja som mala šťastie,že vo fabrike,kde teraz pracujem nerobili vstupné zdravotné prehliadky. Chcela som predtým pracovať aj v Leoni,ale lekárka mi prelistovala zdravotný záznam a bolo po práci. Nejde len o našu politiku,ale aj o tú svetovú. Naozaj nám hrozí tretia svetová vojna,nie je to zveličené.Nechápem tých,ktorí sú na strane Putina. Čo sa týka výzoru,šminiek. Myslím si,že vo vzťahu dvoch mladých ľudí by to nemalo byť dôležité. Kolegyňa mi dávala rozumy,že neviem,ako to dnes chodí. Vyznelo to tak,akoby všetkým mužom išlo len o sex a nie o povahu a názory ženy. Vôbec nie som povýšenecká a zaujímam sa,čo sa deje doma a vo svete. Ja som taká,že ma zaujíma veľa vecí.

@kelia ľudia pracujú aj s podstatne horšími diagnózami ako je reuma… Prečo by mala byť prekážka práve reuma? A lekár nerozhoduje o tom, či ťa príjmu do zamestnania alebo nie. Vstupné prehliadky sú bežné a až personalista, resp. iný poverený pracovník rozhodne o zamestnaní. Nie lekár.
A čo keď nám hrozí 3. svetová? To debaty vo fabrike nejako zmenia? Ovplyvnia vývoj sveta? Nie… Ja si o svetovej situácii prečítam, ale aby som mala potrebu to všade rozoberať? Na čo? Aby som žila potom v depresii, lebo 3. svetová?
S ľudmi sa bavím o mnohých dôležitých témach, aj o svetovej situácii, aj o ekonomike, aj o súkromí, ale záleží, s kým sa bavím. Ak je to pre mňa nejaký random človek, napr. kolegyňa, s ktorou si nie som blízka, tak sa doslova bavíme o blbostiach, na ktorých nezáleží…

maximiliana
17. aug 2025
@kelia

@kelia presla som tuto diskusiu a tvoje nazory, postoje a odpovede mi dvihli tlak lepsie, ako ranajsia kava... si tupa, sebestredna, povysenecka, nudna osoba, bez zmyslu pre humor a vobec sa niet co divit, ze ta v praci nema nikto rad.. v civilizovanej spolocnosti sa medzi cudzimi ludmi o politike a nabozenstve nedebatuje, lebo to byva zdrojom hadok...ale to ocividne netusis, ty "ynteligent"... kazdeho z prace si osrala do poslednej nitky...neviem si predstavit, ako by to bolo, keby si rada klebetila... inak keby si bola taka skvela, rozhladena, sikovna, robis niekde v kancli a nie pri pase... v kancelarii sa da robit aj bez noh a nie s nejakou reumou...

casavina
17. aug 2025
@kelia

@anonym_357b3e Aký koniec sveta. Jedná sa o tretiu svetovú vojnu. Nepozeráte správy ? Čo sa týka tej sekty. Ja som ateista.

@maximiliana veľmi výstižne napísané👍
autorka bavím sa na Tebe už druhý deň 😂
@kelia

eleanor2510
17. aug 2025
@kelia

@1sally12 Inteligentní ľudia to majú ťažké v každom zamestnaní. Robím vo fabrike a vidím to primitívne správanie robotníčok. Ženský kolektív je úplne najhorší. Zastaví sa pri nich nejaký chlap a im vôbec nevadí,že má oplzlé reči. Začnú sa nahlas rehotať.

@kelia skutocne inteligentni ludia hlavne nemaju potrebu sa nad niekoho vyvysovat a niekoho nazyvat primitivnym. Keby si bola skutocne inteligentna, tak to vies.

eleanor2510
17. aug 2025
@kelia

@kelia a teda cim dalej citam tvoje komentare, tym viac je mi jasne, ze si zakomplexovane sebastredne tupelo. Preco teda nemas vysoku skolu, ked si taka strasne inteligentna? Ked nebudes dopodrobna sledovat samit Trump-Putin, myslis, ze ten samit dopadne nejako inak? Ako ty dokazes ovplyvnit, ci bude alebo nebude tretia svetova? Trump nas spasi podla teba? Jaj, dievca, ty si tak mimo, ze viac mimo je len Romana Tabak v lodickach a satach na Krivani.

diaamax
17. aug 2025

My 2 by sme si vedeli najst spolocne temy - tiez mam rada zvierata mam uz vyse 30r psov z utulkov chudakov osadnikov, neuznavam klietkovy chov atd som ateista, ale tvoje chovanie mi pride povysenecke! Kydas tu na kolegynu, ponizujes “obyc” pracovnikov inteligencia sa dla teba meria sledovanim politiky a pod.mas tak strasne jednostranny nazor ze mi to az manipulaciu pripomina. A napriek tomu ze som introvert, malujem sa naozaj prilezitostne; mozno 5x do roka a som teplakova “kralovna” bych si mala asi viac co povedat s tvojou kolegynou ako s tebou.

bielasovicka
17. aug 2025

@kelia bože žena, z tvojich komentárov sa mi normalne zvýšil tlak. Si strašná osoba. Bud už radšej ticho, už nepíš nič. Ty. Inteligent 🤨

Strana
z4