icon

Dve rovnocenné partnerky vo vzťahu s mužom

16. dec 2025

Cauko. Nechcem aby to znelo ako tema iba na odlahcenie, celkom ma to zaujima.. Dostali ste uz niekedy ponuku sa stat "druhou"? Nemyslim iba utajenou milenkou, to asi bolo ponuknute vela zenam z vas, ale vyslovene Druhou partnerkou, do vztahu, kde budu obe o sebe vediet a sa v istom zmysle akceptovat resp. tlerovat, ci nebodaj delit o domacnost a vychadzat v spolunazivani vzajomne a bez nenavisti ci zavisti. Alebo vo vasom okoli poznate niekoho kto tymto sposobom zivota funguje a klape to?

Strana
z3
bruno1
20. dec 2025

Tu som našiel.

mizoko
20. dec 2025
@zara3

@dahliaa zase ty? Moja ja som povedala, ze srdcu neporucis. Srdce bude vzdy viac lubit jednoho ako druheho a clovek s tym nespravi nic..Ale mam velky respekt k tomu ako sa ku tomu stavis. Ja by som to nedala. Boh ti zehnaj a tvojmu srdcu.

@zara3 viaczenstvo malo zmysel v dobách,keď bolo veľa vojen a muži umierali vo veľkom a teda logicky bolo viac žien na jedného muža. V dnešnej dobe je to len prežitok a výhovorka pre chlipnych chlapov ktorí si berú neskôr o dosť mladšiu ženu keď ťa ich už nie je najmladsia.

mizoko
20. dec 2025
@simona20201309

@dahliaa nemyslíš vážne že sa tu budeme baviť o citovom a ľudskom hľadisku????? Tebe ktorý arab vymyl mozog?

@simona20201309 žiaden,to zvládla ona sama 😌

mizoko
20. dec 2025
@vevesh

@bluka2 zase keby chlap vypadol na pol tyzdna prec, preco nie.....ale na nejaky zraz chlapov, dovcu a tak. Urcite nie k druhej, tretej ci x-tej zene🫣🫣🫣toto je na mna tiez dost cez ciaru a neakceptovatelne. A vdaka bohu za moju svokru, ta si to odzila na vlastnej kozi a vyhlasila, ze pokial ona zije, ziadny z jej synov druhu zenu mat nebude...🙃🙃🙃🤫🤫🤪a nie je jedina s takym nazorom..🤐

@vevesh že pozdravujem pani svokru ☺️❤️

dahliaa
20. dec 2025
@mizoko

@simona20201309 žiaden,to zvládla ona sama 😌

@mizoko 😅🤦🏻‍♀️

Strana
z3