Ešte mi nedal ani pusu: Rozumieš tomu?
Dobrý deň. Stretávam sa s jedným mužom cca mesiac. Mozno aj trosku viac. Chodíme. Spolu na prechádzky, nakupy. Voziť sa na motorke. Keď. Stratil prácu veľmi som sa snažila. Ho psychicky povzbudiť ze. Všetko bude v poriadku. 1.7. Ide na. Operáciu s chrbticou, pretože ma neznesiteľné bolesti. K tomu mi povedal ze by nikdy nechcel aby ho jeho nová frajerka takto videla. Povedal o mne svojej rodine. Predstavil ma. Svojim kamošom. Avšak nikdy mi nedal ani len pusu. Maximálne. Sa objímame. To celkom dosť. Ale nič viac... Keď bol raz opitý tak mi povedal ze by so mnou chcel dieťa a druhy krát mi v opitosti povedal ze. By chcel aby som s. Nim bývala. A keď. Sme sa za triezva trochu o tom bavili tak mi povedal ze po tej jeho operácii keď. Všetko dobre dopadne. Ze. Začíname od. Znova, że si ináč porozprávame. A moja otázka je. Aký by ste z toho mali pocit? Ja mam pocit ze. Sa mu asi fyzicky nepáčim keď nič neskúša, ani len pusu. Trávime spolu viac menej každý deň. Len tam proste nie je nič fyzické.
🚩🚩🚩🚩....
@katkazuz mal vypite. Nebol opitý na mol ale par piv vypil... Nepočítala som to ale odhadujem tak 4
Nevadí, čakaj. Alebo by bolo lepšie keby ta dostane hneď na prvom rande?
Užívajte si to krasne, postupne a romanticky.
Mňa ešte napadlo, že možno preto nechce dat pusu, aby sa to nejak nerozvášnil, a keďže ho boli chrbá, nedá sa mu milovať...;)
@taynee máš pravdu v poriadku mi to nepríde, obzvlášť keďže ja nepijem vôbec. Nikdy mi to nechutilo. Ale nehovorila som mu na to nič.
@vilma7 to mi povedal ze teraz by ani nebol nejakého normálneho sexu schopný... Tak asi len som ja hysterka a riešim drámy zbytočne 🙂 Veď 1.7. Je čochvíľa a potom sa uvidí co bude nasledovať. Ale ďakujem Vám všetkým za názory a podporu 🙂 Ste naozaj super ze venujete svoj čas aby ste poradili cudzej babe 🙂
@teo3971 máš pravdu a môžem len súhlasiť. Do istej miery som ochotná to ospravedlniť,, ťažšou životnou situáciou. Snáď bežne nepije... To každopádne uvidíme v priebehu pár dní /týždňov. Lebo posledné čo by som chcela je alkoholik... A určite nie na zakladanie rodiny
podla mna všetci dramatizujete a vidite ho v najhoršom svetle, nehovorím že miešať alkohol a lieky je ok, ale kto nikdy v živote nespravil chybu nech sa ozve... možno nikdy nepije nič tvrdšie ako pivo a nie je zvyknutý na lieky-pozabudol sa.. podla mna je pekné, že ťa nechce pripútať k sebe kým nevie čo s ním bude. a možno sa bojí aj pooperačných stavov, bude ho niečo bolieť a bude nepríjemný a nechce si to na tebe vybíjať. aj si myslím že je tiež namotaný ale vyhráva v ňom racionálno a v tebe romantika.. jediná chyba je, že nekomunikujete narovinu. nie je nič dôležitejšie ako priama a otvorená komunikácia, nebáť sa opýtať aj na nepríjemné veci a nezahmlievať, lebo ak sa neopýtaš nikdy sa nedozvieš.. a po čase zistíš že nemáte až tak podobné názory a že sa vo vela doležitych veciach nezhodnete ale nebavili ste sa tak ste o tom nevedeli..
@stefania2m mna by skor zarazilo, ze je "opity" a vtedy ti povie veci, ktore ty chces mozno pocut....to opity by ma nejak odradzalo. Ako pises ste spolu mesiac a uz si ho viac krat videla opiteho....smutne
Za mesiac ste toho preskakali až príliš, nechaj to plynúť. Len neviem ako inak sa chce porozprávať po operácii keď už teraz ti núka deti a svadbu.
Toto nedopadne dobre, mám zažité. 🙂 Najskôr som si myslela, aký je gentleman, že sa po mne nehádže hneď ako všetci, realita však bola úplne iná. Takže nerob si nádeje. Nemáte 15, že sa chudáčik ostýcha, ten chlap má 36. Aj ten môj mal 35... Nie si jeho typ a môže mať aj problémy sexuálne.
@personality no úprimne toho ze nie som jeho typ sa bojím. Ale odvahu na takú priamu otázku nemám a už vôbec nie na následnú odpoveď. Ak sa smiem spýtať ako si zistila, že nie si jeho typ? Ako sa to prejavovalo?
@januska12323 možno natriezvo to nejak zosynchronizovať, či teda budeme spolu ci nie. Neviem ale snáď uvidíme 🙂 Každopádne dám Vám vedieť ako to celé dopadne... Uz ci dobre, či zle
Nepáčiš sa mu ako žena,nepriťahuješ ho ale ako kamarátku ťa má myslím rád.
Potrebuje opatrovateľku po operácii prečo by mal platiť veľké peniaze ak môže využiť teba. TI naťahal sladké motúzy popod nos. Prečo by mal si hľadať niekoho komu musí zaplatiť a ešte teraz ak odišiel s práce tak asi mať na vyhadzovať do vzduchu nemôže. Tak má teba sladké rečičky zabrali tak čaká čo bude po operácii. Po operácii chrbtice nebude môcť ani chodiť tak budeš mu dobra že chce s tebou svadbu a deti. Po operácii pôjde do kúpeľov a ako sa mu polepši tak skonči to s tebou. Chlap ktorý berie kopec liekov ako píšeš nemôže piť pivo na lieky sa žiaden alkohol neužíva. Potrebuje opatrovateľku ak by ťa mal skutočné rád tak TI pusu da aj napríklad pri zoznamovaní prvý krát. Ostatok sú výhovorky .Hoci komu napíšem že mám ťa veľmi rád myslím máš tam že ťa miluje zamiloval sa do teba. Ja mám tiež veľmi rada dobre jedlo, pekný výlet a nie samé sladké rečičky mne to pripadá že ťa potrebuje aby si sa o neho v bolestiach postarala a samozrejme nemá prácu s čoho chce žiť platiť bývanie jedlo lieky či sa nájde obetný baránok čo pusti svoje peniaze TY. Lebo človek pred operáciou odíde z práce však mu platí PN.PO roku aj ID na chrbticu a ON odíde len tak. Bez toho aby sa zamyslel s čoho žiť. Už by mi svietili kontrolky na hakabarkavo. Bola tu už taká podobná téma už dávno písala tu prispievateľka že mala priateľa a bol tiež ležiaci po operácii a ak sa s toho dostal postavila ho doslova na na nohy tak si našiel inú. A skončil to s ňou. Len neviem pod akým nickom bola .Ak by som si spomenula napíšem.
@stefania2m Preto ti hovori o detoch, lebo vie, ze ti nieze tikaju, ale boji ako zvon tvoje biologicke hodiny. Vie, ze rodina a deti je vec, ktoru taka zena chce pocut. Je prespekulovany. Neuraz sa prosim, ale naozaj s nim stracas cas, nepritahujes ho sexualne, ale ako kamoska, co priskoci, dobehne, ked bude potrebovat si mu dobra. Cim skor si toto zaslepena a zamilovana uvedomis, tym lepsie pre teba. Nestracaj cas, je vela muzov, ktorym sa trafis do vkusu.
Fuh na tvojom mieste pusu od nezamestnaného muža na pnke čo sa fakt už stihol opiť ani nechcem, a potom sa divíme prečo je tu diskusia každý den o mužovi / otcovi magorovi
@soraya25 no máš pravdu. Kiežby som si to aj ja dokázala uvedomiť a vybiť z hlavy. Pripadne mat nejaké normálne nároky na mužov
@stefania2m zase budete vedet na cem ste. My sme se v te dobe schazeli pres 2 mesice tak sem to asi nejak vycitila
@stefania2m nemôžem uver8t že sa takto hlúpo speava 32r žena. Prepáč. Veľmi veľmi rýchlo ho omrzíš.
Keby si ho nepritahovala nie ste spolu skoro denne a neťahá ťa za kamarátmi a rodinou.
@luccija prečo? Sú chlapi ktorí to nepovažujú za niečo vážne a všetci kamarati aj rodina sú zvyknutí že ma veľa kamosiek
@stefania2m skús to ty ! Keby si sa mu nepáčila tak by kašlal na teba ....a ako sa hovorí v opitosti povie človek pravdu!Daj mu pusu ty stači takú menšiu a potom to už pôjde samo ver mi ...
@ika11123 ďakujem veľmi pekne 😊

@katkazuz aký je rozdiel v opitosti a v "mal" vypité keď sama píšeš, že na analgetiká a antibiotiká sa alkohol užívať nesmie? Podľa mňa žiadny.