icon

Ešte mi nedal ani pusu: Rozumieš tomu?

stefania2m
20. jún 2024

Dobrý deň. Stretávam sa s jedným mužom cca mesiac. Mozno aj trosku viac. Chodíme. Spolu na prechádzky, nakupy. Voziť sa na motorke. Keď. Stratil prácu veľmi som sa snažila. Ho psychicky povzbudiť ze. Všetko bude v poriadku. 1.7. Ide na. Operáciu s chrbticou, pretože ma neznesiteľné bolesti. K tomu mi povedal ze by nikdy nechcel aby ho jeho nová frajerka takto videla. Povedal o mne svojej rodine. Predstavil ma. Svojim kamošom. Avšak nikdy mi nedal ani len pusu. Maximálne. Sa objímame. To celkom dosť. Ale nič viac... Keď bol raz opitý tak mi povedal ze by so mnou chcel dieťa a druhy krát mi v opitosti povedal ze. By chcel aby som s. Nim bývala. A keď. Sme sa za triezva trochu o tom bavili tak mi povedal ze po tej jeho operácii keď. Všetko dobre dopadne. Ze. Začíname od. Znova, że si ináč porozprávame. A moja otázka je. Aký by ste z toho mali pocit? Ja mam pocit ze. Sa mu asi fyzicky nepáčim keď nič neskúša, ani len pusu. Trávime spolu viac menej každý deň. Len tam proste nie je nič fyzické.

Strana
z5
katkazuz
26. jún 2024

@stefania2m
Oj je, škoda mne pripadal taký férový a úprimný- tá chrbtica a prečo nechce.
Teraz neviem, asi by som zaradila spiatočku.

hopsas
26. jún 2024

@stefania2m ty chces chlapa čo má.pohlavnu chorobu?.ja by som utekala.kade.lahsie ktovie akým svinstvom ta nakazi a ani o tom nemusí vedieť. O víruse HPV si počula? Daj mu urobiť aj test na HIV pre istotu ak ti ho tu dievčatá dostatočne nevybiju z hlavy

timea301196
26. jún 2024

Určite odrbava

chvostik1
26. jún 2024

@stefania2m takto... Podľa toho čo si napísala, existujú pohlavne choroby, ktore sa šíria aj bozkávaním (aspoň podľa toho čo som si vygooglila), takže už vieš prečo ťa nebozkaval. Pouzi Google a na základe toho čo ti prezradil, si potom vyselektujes, ktorá to asi môže byť. Ale rečiam o tom, že si dva roky nezmočil, mu never. Klame ti. A podľa toho sa zariad aj do budúcna.

stefania2m
autor
29. jún 2024

Update 🙂 Včera bola konečne ta prvá pusa. Teda zopár tých pus 🙂 Mozno som naivná, možno detinska, možno hlúpa ale strašne šťastná. Ďakujem každému za rady

muchotrafka298
29. jún 2024

@stefania2m ty sama sa musis rozhodnut a vediet, ze ci chces vztah alebo nechces a velmi dobre si rozmysliet, ze co Ti tento clovek dava a co Ti berie. Nikto to za teba nevyriesi. Uprimne Ti drzim palce, aby si mala taky vztah, ako chces.

stefania2m
autor
29. jún 2024

@muchotrafka298 ďakujem veľmi pekne

hopsas
29. jún 2024

@stefania2m a možno skrátka si ten typ čo sa učis na vlastných chýbach

katkazuz
29. jún 2024

@stefania2m
Prepáč mi, ale to ti nevadí, že este nie je vyliečený ?
Alebo už áno?
Nuž toľko si čakala, ja by som určite počkala, kým nebude zdravý.
Ale to je len môj názor a prajem to všetko dobré 🍀

acsa
12. júl 2024

@stefania2m ahoj. Ako napredujete vo vzťahu? 😉

stefania2m
autor
12. júl 2024

@acsa Ahoj 🙂 Nenazvala by som to ešte asi vzťahom. Ale sme spolu viac menej každý deň, ma už po operacii, dopadla dobre 🙂 Berie antibiotika, także so sexom čakáme 🙂 Ale je to fajn, aspoň tie bozky mame stále 😊

adalee
30. nov 2024

@stefania2m ahoj, ako sa to nakoniec vyvinulo? 😊

stefania2m
autor
25. dec 2024

@adalee ahojky 🙂 Tak nakoniec k pusam došlo ale prvý sex sme ešte nemali a je to také nijaké úprimne. On si rieši svoje zdravotné problémy. Nielen chrbát ale aj baktériou klebsiella pneumoniae. Kvôli tomu sme ešte ani ten sex nemali. Je to už celé na nervy úprimne.

modrykonik33
26. dec 2024

@stefania2m ako dlho sa ešte bude liečiť? Na baktérie tak dlho?

mnamko
26. dec 2024

@stefania2m a prezervatívy sú načo

tanuuulka
26. dec 2024

@stefania2m pol roka caka? Tam bude iny problem... Normalny muz by nevydrzal. A ty si tiez asi velmi statocna a trpezliva, ze cakas tak dlho

mimka1402
26. dec 2024

Žena ty vážne svoj drahocenny čas minas na debila, ktorého ex nahlasila za to ze ju zbil, má pohlavnu chorobu a sex nebol a pusa po polroku? Ty nemáš nielen sebauctu ale ani rozum. Rady žien si si nepobrala absolútne. Ale veď ty budeš tu casom vyplakavať, že tu ženy mali pravdu...

Strana
z5