icon

Ex sa chce po 8 rokoch stretnúť: Čo má v úmysle?

27. mar 2024

Ahojte. Zaujíma ma vás názor na vec.

Ex je moja prvá láska, aj ja jeho. Skončili sme to lebo sme sa veľa hádali, a ja som to zaklincovala neverou(ktorú dodnes ľutujem). Niečo sme si o tom popísali, ale v podstate mám odpustené. Ja mám teraz dieťa a som sama. On ma snúbenicu 6 ročný vzťah. Navrhol že pôjdeme na kávu, ale nejak nerozumiem načo. Lebo tie potrebné veci sme si prešli cez správy. Ako by ste to brali alebo čo myslite čo ma v úmysle? 😄 lebo fakt sme sa 8 rokov nevideli, nepísali si, proste nulový kontakt. Čo si čítam tak ex sa ozývajú lebo chcú skúsiť opäť… vaše skúsenosti?

Strana
z4
smolkatravel
6. jún 2024

@tamichloe ja som mu povedala, ze mozem len v ten den lebo manzel ma volno, takze on vedel a priniesol svoju manzelku, ktore si nemyslim vedela, v akom vaznom vztahu sme boli. Myslela, ze som len “znama” ale my sme to neriesili

petkazamborska
6. jún 2024

tak muzi dokazu za 8 rokov poriadne vyzriet, a mozno uz je v uplne inej etape svojho zivota, ked este vahas , chod , ked to bude OK , tak super a a ked to bude ZLE, aspon nikdy uz nebudes mat vycitky , ze preco nie ste spolu...
no ja poznam aj par, co chodili spolu , potom sa velmi hadali taks a rozisli tiez asi na 7 rokov, kamarat velmi vyzrel , bol v nemecku , zarobil si peniaze, vratil sa , stretli sa funguju dalej , uz su aj svoji a maju babtko , su aj stastne konce ...

petkazamborska
6. jún 2024

moj brat chodil 6 rokov s jednou dievcinou, ona velmi chcela vztah deti atd,,,.on sa na to absolutne necitil, a stale sa vyhybal , jej dosla trpezlivost , nerva , rychlo si nasla nahradu , vydala sa , nema dieta,
ale moj brat vyzrel a teraz on uz tuzi po baby , ale bohuzial nevie nikoho najst ...a stale sa vracia myslienkami k nej ..ale tvoj pripad nemusi to tak byt , mozno fakt ide o vyhodnu poistku :D ale kym neskusis nezistis....

Strana
z4