icon

Ex sa ozýva

29. jan 2023

Neviem načo píše,zaujíma sa či som šťastná atď a spomína aj svoju priateľku kde boli na dovolenke atď.Obaja máme partnerov ,takže ho nechcem späť ! Len ma to stále rozrusi,máte to aj vy tak?

Strana
z2
lenjaona
29. jan 2023

Mne bežne napíšu ex, máme pekný kamarátsky vzťah kde sa bavíme otvorene a neberieme to v zlom
Neber to tak vážne len sa zaujíma

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
29. jan 2023

@elizabet173 tak keď sa s ňou rozišiel na pár mesiacov tak to skúšal ,ale teraz nie viem že chce len ju! Neviem prečo ma to rozrusi ,preto sa pýtam tu ako to majú iné? Neublizil mi to nie skôr ja jemu trošku ,ale to je daaavno za mami

pribinak
29. jan 2023

Však zablokuj a hotovo. Alebo mu nápis, že nemáš záujem o kontakt.

Ehm, ozýva s “y”

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
29. jan 2023

@pribinak zdá sa mi blokovanie také detinske

autor
29. jan 2023

@elizabet173 nie našťastie

ariannazara
29. jan 2023

Nemám problém zo svojimi ex ale ani dôvod si vypisovať. Proste pozdravime sa keď sa stretneme a to je tak všetko.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
29. jan 2023

@lenjaona hej ale nemal by mi posielať fotky napr obrazu čo som mu dala a také nostalgické správy to už sa mi kamarátske nezdá

autor
29. jan 2023

Môj priateľ o Tom vie že mi aj 4_5 mesačne napíše,nepovie nič ale vidím ,že mu to vadí Bolo by hlúpe napísať že to vadí k jmu priateľovi nech mi už nepíše?

lenjaona
29. jan 2023

Bože koľko krát si ja s nimi zaspominam ci na zážitok srandy alebo darček a akurát to pobaví 😁 beries to moc vazne

spadnutaslivka
29. jan 2023

rozruší ťa to, asi s tým nie si celkom vysporiadaná. Blokovať niekoho otravného vôbec nie je detinské. Ja som musela zmeniť číslo, čo mi bývalý nechcel dať pokoj a vkuse vyvolával a citovo vydieral. Ak som chcela mať pokoj, vyriešila som to najlepšie ako som vedela a nič detinské na tom nevidím. Trochu nepraktické možno, ale mne to za ten pokoj stálo.

modrykonik33
29. jan 2023

Je úplne v pohode mu napísať nech ti už nepíše

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
29. jan 2023

no už keď toto nepíšu detiská, tak neviem 😀

10zabka
29. jan 2023

skôr je detinské to tu písať a zverovať sa s vecou, ktorú môžeš vyriešiť jednoducho sama. Stačí mu napísať, že si to nepraješ. Ja by som ho mala zablokovaného už dávno. Ty zrejme s tým vysporiadaná nie si, keď máš potrebu mu stále odpisovať.

karolina196
29. jan 2023

Preco by si ho mala hned blokovat?Jednoducho nereaguj na jeho pisanie a ak je inteligentny,tak pochopi aj sam,ze ti ma dat pokoj.Ak nepochopi,tak mu to narovinu napis,ze nemas zaujem o pisanie si a ak ani to nepochopi,tak ho zablokuj.Vsetko by malo mat svoj postup,lebo hned niekoho blokovat za to,ze sa zaujima,tak to je dost urazajuce.On to nemusi mysliet v zlom,ale ty to asi nemas nejak v hlavicke usporiadane.

stanulienkat
29. jan 2023

Jednoducho nereaguj na jeho správy. Nerozumiem, že toto dospelá žena musí riešiť na takomto fóre.

komplikovana
29. jan 2023

Vies, ze nemas ziadnu povinnost mu nieco odpisovat, len preto, ze sa jedna o ex. Ved mu odpis, ze nemas zaujem s nim komunikovat. Alebo ak na to odvahu nemas, a blokovat ho nechces, tak nereaguj vobec a ingnoruj. Ja v kontakte s ex niesom, na co?

toskanka
29. jan 2023

Nie, nemám to tak. Mám kontakt len s tým, s kým ho chcem mať, nič nasilu alebo zo slušnosti.

gertrudaosem
29. jan 2023

@elizabet173 pýta sa čo je šťastná ako vieš že ju nechce spať si jej ex?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
29. jan 2023

@gertrudaosem neverím ,veď ma priateľku aj keď sa rozchádzajú a dávajú stále dokopy

lavinis
29. jan 2023

Áno úplne bežne som v kontakte s ex

rol76
29. jan 2023

Ja som v kontakte zo všetkými ženamy,s ktorým som mal vzťah,aj s bývalou exmanželkou dokonca aj sa stretávame,pozvem ju na obed,pokecáme trochu,a každý ide svojou cestou.Voľakedy ta ľúbil,je to podľa mňa prirodzené,že sa o teba zaujímá.Horšie by bolo,keby ťa bombardoval sms-kamy,alebo s telefonátmy.ked sa mi ozve niektorá z mojich ex partneriek,tak som rád.Asi tak...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaga61
Autor odpoveď zmazal
thoughtfulweirdo
29. jan 2023

Je viacero možností, prečo má chuť sa ti ozývať. Len ty vieš, či je to normálny chlap, s ktorým vám to proste nevyšlo, alebo je to nejaký chumaj s postrannými úmyslami. Ak je normálny, je možné, že s tebou proste chce mať priateľský vzťah aj po rozchode. Keď to tebe prekáža, len mu odpíš, že si neželáš s ním zostávať v kontakte a požiadaj, nech ťa viac nekontaktuje.

mk1111111111
29. jan 2023

Nie si s tym celkom vyrovnana, ak by si bola, tak ho stopnes a hotovo, aj to, ze sa pytas, ci mu mas napisat, ze sa to priatelovi nepaci, aj to svvedci o tom, ze si to celkom nehodila za hlavu

Strana
z2