Ex sa ozýva
Neviem načo píše,zaujíma sa či som šťastná atď a spomína aj svoju priateľku kde boli na dovolenke atď.Obaja máme partnerov ,takže ho nechcem späť ! Len ma to stále rozrusi,máte to aj vy tak?
V pohode, odpíš,...len nerozvijaj konverzáciu, neklaď otázky, nepýtaj sa, len stručne odpovec holými vetami. Občas neodpíš vôbec. Po čase pochopí, že nemáš nejaký extra záujem odpovedať a ani, že to nie he vhodné z jeho strany ďalej robiť...
@janakas presne to robím už 2 roky a stále napíše,podotýkam nikdy mu nepisem ja
Ja by som sa odstrihla uplne, zbytocne si jatris rany. Ak mas terajsieho priatela naozaj rada, zostan s nim a maj s nim cisty vztah,
ale ak myslis stale na toho exa, tak Ti v novom vztahu nieco asi chyba a preto Ti to odstrihnutie nejde samo od seba a asi to nie je moc korekne voci terajsiemu priatelovi.
@mk1111111111 presne tak a tiež to nie je fér ku jeho priateľke! Čiže blooknci napísať nech nepíše?
vysvetli mu, ze si to neprajes, pripadne ho zablokuj, ak to bude skusat dalej.
Blokni, toto vypisovanie podporuje odpisovanie a potom je to stale dokola a donekonecna
Aha, divné, tak len neodpisuj dlhší čas a uvidíš čo bude ďalej...
@janakas a mám otvoriť správu či ani nie
Ja by som neotvarala, potlačila by som zvedavosť, pre vyššie dobro. Veď už to, keď vidí, že čítaš správy môže vytvárať u neho "podhubie" na ďalšie a ďalšie ozývanie sa.

@mk1111111111 asi máš pravdu,tak ako to mám vyriešiť? Ako by si to ty riešila?